Higher than the empire state

Äntligen kan jag skriva att jag solar i bikini för första gången i år. Förra året tror jag att jag klädde av mig redan den 10 april, om jag minns rätt. Har det sjukt gött här i solen i alla fall med mina favoritlåtar i lurarna.

Har haft huvudvärk heeela dagen och jag tror det kan ha att göra med gårkvällens utgång. Dock inte på grund av för mycket alkohol utan mer på grund av att jag haft ont sen i fredags kväll och bara lite alkohol gjorde det värre. Tabletter verkar inte hjälpa heller...

Men det var kul igår!! Vi var först hos Ida några tjejer och sedan drog vidare till Adam ett tag innan vi gick till Pitchers och sedan Glädje. Skön kväll och därför får jag väl stå ut med denna huvudvärk idag!

Nej, dags att återgå till solen och The Fray. Vi höres!


Måste bara

Just det jag glömde ju berätta! Idag på jobbet stod jag och höll på och packade upp något och så hör jag ett samtal mellan en gubbe och en tant en bit ifrån. Båda två var jättegamla, tanten hade till och med såndär slang i näsan som man har på sjukhuset. I alla fall går konversationen såhär:
Gubben: vi börjar ju bli gamla du vet..
Tanten (jättechockad): Nääää vad är det du säger? Jag är bara 28!
Gubben: Ja men det stämmer ju, för då är jag 32!

Haha så jäkla sköna! Tänk framför er två gamlingar som knappt kan gå själva, haha!

Nej nu ska jag in i duschen och sen göra mig i ordning för att dra till Ida, mors!


för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Åh jag är så hungrig! Käkade all fika jag kom åt på lunchrasten på jobbet idag, var inget sugen på mackor. Men nu vill jag har riktig mat! Dock måste man ju laga den själv när man är ensam hemma. Och ännu jobbigare - man måste komma på vad som inte tar för lång tid att laga? Har i alla fall alltså jobbat idag ett pass mellan 11-15. De ringde och väckte mig kl 9 imorse och undrade om jag kunde hoppa in, och det gjorde jag.

Jobbade även igår och efter det åkte jag till Hjo och Mattias för lite chillfest. Det vart mycket trevligt, trots min helt sjuka huvudvärk som vägrade släppa. Sist jag hade så ont spydde jag men som tur var slapp jag det igår. Men det var inte långt ifrån. Hoppas det inte kommer tillbaka bara för ikväll är det utgång som gäller. Sådär sugen bara men det kanske är för att jag är trött. Ska nog börja med att äta något, och sen dra igång några partylåtar så ska nog humöret vända!

she begged him not to go


Båda från h&m

Två senaste inköpen till bikinisamlingen. 18 dagar till Ayia Napa!!!

she can't promise much

Sitter och tittar på Ice Age 3. Den barnfilmen är ändå okej att se på, Ice Age har ju alltid vart bra. Jag såg en annan på planet till Thailand. Rio hette den, också riktigt bra med alla fina fåglar haha. Kan jag rekommendera för er, precis som jag, som inte gillar barnfilm så mycket. Fanns ju inte så mycket att göra på planet, och eftersom jag knappt sover under flygtiden så såg jag 4 olika filmer på resan.

Hur som helst är jag lycklig för att provet är över. Inga mer prov i redovisning och beskattning, om jag nu blir godkänd på detta. Läste ett inlägg som jag skrev i höstas någon gång då vi inte kommit så långt in på kursen. Då skrev jag helt fel namn på den plus att jag klagade över hur jobbigt det var redan då. Mådde illa när jag fick höra att den var på hela 100 p och att den alltså inte skulle va över förrän vi tog studenten. Nu är det nära, för nära.

Nu kan jag också göra som Matilda och börja packa till Ayia Napa. Bikinisamlingen är fullkomlig (for now)!! Tänkte slänga upp en bild på mina två senast införskaffade strax, håll utkik!

du är krossad och jag går fri


H&M CUBUS NILSON VIVISTYLE CHICY

På min önskelista! Kan checka av sandalerna än så länge. Åh jag är så nöjd!

jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv

Till att börja med: GRATTIS till min vackra vän Amanda som fyller 19 idag!

En lektion idag, en lektion imorgon och en lektion på fredag. Sen är det långhelg! Livet är allt bra ibland förutom att lektionen imorgon består av ett prov, i det ämnet som jag är absolut sämst på. Inte bara sämst på bland de andra kurserna jag läser utan även sämst i klassen. Mindre kul. MEN det är bara att beta av. Det är ju bara att göra och sen är det över.

Annars är jag lycklig för idag har jag äntligen fått lite stålar. Brände bort en del på ett par skor, men det var det värt. Vill bara ha några grader varmare så mina tår slipper bli blåa av kyla när jag använder dem. Sjukt sugen på att klicka hem lite fler saker men jag har några paket påväg hem till mig som kanske stillar begäret lite. Får hoppas att de kommer snart bara!

Dagen består alltså av plugg och åter plugg. Igår satt jag från kl 13 till 21 med samma slags uppgifter och försökte lära mig något. Det blev förstås några pauser där emellan men länge var det. Får hoppas jag blivit något klokare. Och får hoppas jag kan bli ännu lite klokare idag. Slutar med att jag hänger på twitter hela tiden tyvärr. Där hittar ni mig förresten på @lobermuller, om ni missat det. Ha en bra en!

morsning

Jodå träningsvärken är här, som väntat. Fast den är inte lika farlig som jag trodde. Vilken tur vaaa!!!

Jag glömde ju berätta att vi firade 50 dagar till studenten i torsdags. Förfesterna med klassen blir alltid lika sköna och det gällde även denna gång. Var hemma hos David innan vi drog vidare mot Husaren. Jobbigt, som vanligt, att ta sig upp till skolan kl 8 bara och därför däckade vi gött i Amandas soffa på fredagkvällen. I lördags var vi hos Ida och spelade spel och hade det mys. Det var väl min helg och jag längtar redan till nästa. LÅNGHELG!

Och just det, idag åker Ella till Egypten. Kul, KUL! Nej jag får väl önska henne en förjäkla bra resa! Sen när hon kommer hem är hon bara hemma en vecka innan vi åker igen. Vart ska vi då? JO VI SKA TILL AYIA NAPAAAA!!!!!!!

You call it stealing, I call it borrowing

Godkväll! Känner redan träningsvärken komma smygande från dagens dubbelpass. Kan ju nämna att min comeback på gymmet resulterade i en 4-dagars smärta. Så eftersom den gick över till idag kunde jag börja träna igen. Fick nästan samma jagmåstespy-känsla idag igen men det går framåt och jag lyckades i alla fall avsluta denna gång. Kanske beror på att det enda som återstod av passet var avslappning hehe. Älskar den delen!

Annars håller jag på och betar av mina skolårs sista prov. Eller i alla fall för i år, för efter studenten har jag noll planer på att plugga. Jag ska se världen tänkte jag, hört att det finns en hel del att titta på! Men nu är det läggdags och jag får fortsätta drömma mina drömmar under sömn. Imorgon är det tisdag, vilket betyder en dag närmare lön. Weho!


Onsdagsmorgon

Det blev ingen comeback på gymmet. Den tar jag idag istället! En halvtimmas pass får räcka, det är nog ändå mer än vad jag klarar av..

Jag var på modevisning igår som frisörerna och däribland Jossan fixat. Hon hade stylat Amanda som var modell och var assnygg. Hon var ju lätt bäst på catwalken också!

Idag njuter jag av en ovanligt lång sovmorgon, som annars på onsdagar har bestått av projektarbete. Men nu jäklar är det klart och då ska det njutas! Tänkte göra mig nåt gott till frukost nu och kanske se ett avsnitt himym. Har bara en lektion idag också och på den ska vi se på film. Ah men livet är la nice!


i run everytime i'm close

Jag hamnade i klacken ändå till slut. Hittade mig en Agnes bland alla skövdebor och kände inte längre för att hänga med föräldrarna. Fan att det blev förlust bara. Vi kör ju denhär "Emil Berggren är homosexuell, han twittrar varje kväll, är homosexuell".. (en sång/ramsa om en spelare i Sävehof för er som inte kan handboll. Han är inte bög egentligen men han twittrar som fan) Och jag måste bara säga att fan va skön han är på twitter! Är hela tiden en massa skövdefolk som försöker driva lite med honom, men till slut blir det ändå Emil som skriver något helknäckande tillbaka haha. Jag ska väl vara på stackars Skövdes sida men ledsen, han är riktigt skön den där Berggren!

Nu, efter lite popcorn i tv-soffan med familjen, tänkte jag slagga. Måste samla krafter tills imorgon. Funderar på att göra comeback på gymmet efter en månad, låter inte det bra?

trying to convince myself i'm happier this way

Mys med tre fina vänner igår då vi återigen doppade frukt i smält choklad. Det är ju så gott! Samtalsämnena var bland annat sexuell läggning, död, hjärtinfarkt och det bästa av allt: våran spännande och ovissa framtid! Vid halv 3-tiden var det slut på det roliga.

Idag har jag börjat dagen med en pw. Jag som aldrig kan träna innan frukost! Men det gick förvånansvärt bra!!! Nu tänkte jag prova igenom hela min garderob bara för att det är kul och sedan ska jag åka iväg till Göteborg ännu en gång. Det är nämligen dags för IFK Skövde att slå Sävehof ännu en gång för att kunna ta sig till semifinal. Dock kommer jag tyvärr inte hänga i klacken idag, för de enda jag lyckades få med mig som sällskap var mina föräldrar. Inte lika kul men får väl duga, det är ändå handbollen man vill se. Leta efter mig på SVT1 kl 16.15!


stigit mig åt huvudet

Projektjobb hela dagen i skolan vilket resulterade i att vi nästan är klara, och det känns så jäkla bra! En hel vecka innan till och med! Efteråt gick jag och Ella hem till henne och hängde lite. Fick nog av henne vid 17 och åkte förbi vårt hus som håller på att byggas. Det känns så jäkla konstigt att det faktiskt är vårt hus som står där! Jag har inte bestämt mig om jag vill flytta härifrån än.. Där vi bor nu är verkligen världens bästa ställe på somrarna. Balkonghäng i lä, grillkvällar utomhus eller i vårt mysiga glashus, en damm att svalka sig i (skulle jag dock inte rekommendera) och en stor tomt så man kan sola naken!! Om man nu skulle vilja det..

Jag saknade i alla fall Ella efter en springtur och lite käk så jag plockade upp henne och så åkte vi och handlade ingredienser till Idas berömda födelsedagstårta (alltså den på 19-årsdagen). Gjorde ett försök på den men misslyckades. Det blev en smet med gröttopping kan man säga...

Men idag är det lördag och efter att frukosten har smält tänkte jag ge mig ut i solen med springskorna. Skönt!


you were fucked up by the blame


Snyggt med spännen från Zara

you couldn't tell it to his face


på senaste tiden






1. Vårt hus är på G 2. Spel, vin och drinkar 3. Mer spel, vin och drinkar 4. Ännu mer spel, vin och drinkar 5. Vaknade till Jossans pannkakor 6. Doppade frukt i choklad med fina vänner 7. Påskafton och efterrätt hos Amanda 8. Påskafton hos Amanda 9. Peddogroda får ligga 10. Handbollsmatch i Partille, hata sävehof!

jag vill vara fri när jag slår mig fri

Det var en jäkligt nervös intervju idag, men oj vad jag hoppas att det gick bra. Jag vet inte vad jag skulle gjort annorlunda om jag fick göra om allt igen, så det borde ju vara något positivt i alla fall. Nu är det bara att vänta och hoppas!

Annars är det en grå och tråkig dag, men varför deppa för det. Lyssnar på Gavin DeGraw och njuter av att inte ha något att göra. Ska slå på senaste himym, det gör verkligen hela dagen!

Och vad kul det var igår när jag, Ida, Jossan och Alma drog till Partille och såg på Sävehof-IFK!! Trist med förlust då förstås men det är match imorgon och då kör vi igen No Names ;)

don't worry, this too shall pass

Jo men jag har haft ett riktigt bra påsklov ändå! Fin dag i Göteborg, fruktdopp i choklad med fina vänner, grym och sjuk utgång, jobb tidigt som fan dagen efter, bakispizza med påminnelser om gårdagen, äggjakt, påskafton med middag, grymt sällskap och ännu en utgång och sen vart det lugnt. Så när jag tänker tillbaka så har det vart ganska bra ändå. Jag tycker det saknas lite vårväder bara. Jag vill dra igång med grillkvällarna!!

Imorgon ska jag tillbaka till skolan igen och det känns inte så jobbigt, förutom en ovanligt klurig inlämning som ska in på onsdag. Men först ska jag ner till Partille och se på Skövde mot Sävehof!

sometimes i get a good feeling

Jag har haft en så jäkla bra dag! Jag har vart med min lillebror på stan och fyllt på någon annans garderob för en gångs skull. Men att köpa grejer till honom är minst lika kul som att köpa grejer till mig själv. Det är lite kul för om jag säger att något är snyggt så tycker han också det sen.

Under tiden fick jag ett riktigt roligt samtal. Vågar inte riktigt berätta vad det är för vill inte ta ut något i förväg. Äsh okejdå, det var en arbetsintervju!!! Jag är nöjd bara att ha få komma på intervju så jag har inget att förlora kan man väl säga. Men jag känner mig läskigt vuxen nu. Jag har ju aldrig vart på intervju för något förut, det här känns för seriöst! Men det är en stor chans så jag får hoppas på det bästa!

Imorgon kommer bli ännu en bra dag. Drar med Linn till Göteborg nämligen! Nä nu ska jag se på Baksmällan, mors!

alla rätt


Minimarket

stockholm/norrköping



2 från Stockholm



Norrköping

själv vet jag inte vad jag vill, jag har försökt att ta tag i någon men händerna kan inte hålla still

Vill skriva hur mycket som helst här samtidigt som jag inte vill skriva ett skit. Har kommit på ett flertal smarta meningar att skriva ner men ångrar mig sedan igen. Jag kan berätta att jag har haft en skön helg som startade med lite jobb innan jag följde med Jossan till Amanda för mys och skitsnack. Mer skitsnack, spel och vin på lördagkvällen. Denna gång med Jossan och Linn. Fyllt på garderoben har jag också gjort men har fortfarande inte fått nog.

Förra årets påsklov fick alla rätt, årets har ju trots allt bara börjat men det började ju inte bra med snöfall i alla fall. Jag vill ju grilla!! Och fan va deppig jag låter, men det är nog Melissa Horns fel! Och att det faktiskt är natt, det är då jag kan bli sådär läskigt djup. Äh imorgon ska jag ta tag i att göra mitt allra sista lov någonsin till det bästa. Godnatt!

RSS 2.0