it's always like it has happened a thousands times before..

Fredagen var igår och efter några timmar på stan med Elin och Matilda drog jag på fotboll (!! - jag hatar att kolla på fotboll, känns som slöseri av tid. Fast inte om det är ens kompisar som spelar då kanske, heja KIK!) med Linn, och det var riktigt kul ändå. Sedan tog jag mig till en annan Elin och Amanda och sedan kom Lisa. Amanda var chaufför under kvällen för igår tog hon KÖRKORT! Så nu har man en till att vara avis på... Ja, det är väl bara att ta tag i det och dra ut och köra. Det kanske jag kan göra idag?

Och så är det ju valborg också, faa-an va nice!

snälla bli min igen. låt mig vara kvar.



Skolan är inte alls jobbig. Dagarna är soliga. Helgen är nära. Valborgsmässoafton...

H&M FAA


kuvertväska



Jag såg på Victoria Törnegrens blogg att hon köpt den blå. Den är ju skitsnygg, precis vad jag letat efter - en färgglad kuvertväska! Men nu har jag ju ett stort problem. Eller två faktiskt. 1. DEN FINNS JU INTE I ORANGE!? och 2. Vilken färg ska man välja då? Får kanske sova på saken, det är ju då jag kommer på så smarta saker..

krafter vi aldrig känner

Dagarna är lite lika varandra. Skolan. Sova. Träna. Skolan. Sova. Träna. Sedan kan jag inte sova på nätterna utan ligger och tänker på antingen helt onödiga saker eller supersmarta idéer. En smart idé är att jag tänkte rama in The Fray och hänga upp på min vägg. Det kanske är dags att komma komma i ordning i detta rum jag gjort om. Fast det är ju det som är den roliga biten - tänka, fixa, göra, köpa, ordna, måla, hänga upp och allt vad man kan göra.

Nu ska jag göra mig en kopp grönt te och lyssna på Petters låt Krafter. Den e ju så braaao!

satan i gatan


Nu finns hon på spotify. Hela albumet lär gå på repeat resten av kvällen. Ni hittar albumet HÄR


grattis!

Vill också säga grattis till min underbara fina vän Amanda som går och blir 18 fucking år idag! Hoppas du haft världens bästa dag min lilla apa. Kärlek♥


påskafton




Några mobilbilder från i lördags och förfest hos Ida.

påsklovet

Fan vilket bra lov jag har haft! Det är nog bland de bästa loven jag någonsin haft. Det var som ett provsmak på sommarlovet, fast helt utan att vara instängd på något tråkigt sommarjobb. Jag har hunnit med en grym resa till Stockholm med faktiskt en ganska härlig klass ändå och sedan några dagar med världens bästa systrar. Filmkvällar, grillkvällar och kvällar som man faktiskt inte behöver frysa ihjäl en. Och sedan sol varje dag på det och en massa fina vänner, det är allt jag behöver! Det gör inte så mycket att skolan börjar imorgon för jag har fått ut allt jag velat. Helvete vad positiv jag är!

Hela dagen idag har jag också legat ute i solen och somnat på studsmattan. Lyckats bränna högra delen av ansiktet har jag också, så jag är lite extra nöjd med spegelbilden nu. Lite övningskörning och några kärringstopp på det är ju givet. Jag kommer inte undan dem ännu. Köpte med mig sushi hem och tog igen några avsnitt grey's anatomy och så hamnade jag här sen. Livet är bra ibland. Godnatt för idag tror jag.

kväll/natt/morgon


Kolla storbloggarn slänger upp en dagens!

Slänger upp ett inlägg innan jag snart somnar. Gick och lade mig runt 6 ungefär imorse så är ganska jättetrött nu. Riktigt rolig kväll/natt/morgon i alla fall som slutade med en promenad hem när solen redan gått upp. Äcklig känsla när det är ljust ute innan festen är slut. Men vill vi ha sommar i vårt kära Sverige så får vi ju leva med det.

Det blev ändå 4 timmars sömn innan jag åkte med Linn och snyltade lite påskbord hos hennes farmor. Riktigt gott smakade det och när jag kom hem somnade jag i solen på balkongen. Nu har jag nyss kommit hem från Lisa, som tvingade med mig massa choklad som hon fått från sitt jobb. Okej, jag kanske tog emot det med öppna armar. NU är det i alla fall dags för sängen så vi hörs imorgon. Natten!

all this time you've had it in you. you just sometimes need a push




Hela dagen ute i solen och en liten sväng på stan. Fått höra om gårdagen av de som vart ute och då plågas man lite av att bara vara 17. 87 dagar kvar säger nedräknaren!!!

Fick en inbjudan om att följa med till Hjo för grillning och då hakade jag glatt på. Satt ute ända till klockan 12 ikväll och det måste nog vara rekord för i år. Inte så jättekallt ändå, bara med tunn jacka och filt. Vi närmar oss varmare grader mina damer (och herrar)! Lite gitarr, spel och skratt och sedan tog jag bussen till Skövde igen. Jag har inte vart så rädd för mörkret förut och för att gå hem själv men det verkar som jag börjat inbilla mig att se saker runt omkring mig, som gör att jag får någon konstig känsla. Det är som ett rus(?) av rädsla som kommer och sedan försvinner nästan lika fort. Som gör att hjärtat hoppar till kan man säga. Men det är väl bara att inse att det inte finns några spöken i hentorp. Med det upprepat i min hjärna några gånger går jag och lägger mig ensam i ett tomt hus...


grillkväll

Kilar iväg till Hjo ikväll för grill med trevligt sälle. Vi hörs kanske ikväll!

vindjacka



Två från Nike och två från Adidas, men alla från Stadium. Skulle vilja ha något färgglatt och snyggt nu till våren och sommaren. Jag vet inte vilken jag tycker om bäst bara. Har ni någon åsikt?

i can be your trouble baby you can be my bass

Blev en stund i solen och sedan en kort springrunda. Sedan åkte jag med mamma till MIO och hittade en silvrig ljusstake som jag letat så efter. Nu går det nästan fort med förändringen i rummet. Fattas ett sängbord, något att dekorera väggarna med och lite annat smått.

Strax kommer Amanda och Linn hit och vi ska försöka ha lika kul som 18åringarna. Vi får tröstäta istället...

Har vandrat runt i mina nya jeansshorts från Weekday idag. Så varmt äreee!

på balkongen

Har lagt mig på balkongen i bikini med datorn och lyssnar på musik på högsta volym. Livet blir så mycket bättre med lite sol! Stannar nog här ett tag till innan jag gör något vettigt. Har inte mer planer för dagen än att vara avis på de som fyllt 18 och får gå ut ikväll. Men min tid kommer också blablabla... Bara 3 månader kvar!!!
Igår hängde jag med Lisa hela dagen och sedan kom Linn hit och efter det drog vi tillbaka till Lisa och utökade gänget lite.

Nu ska jag forstätta grillas ett tag. Höres!


en helt ny garderob




En nästan helt klar garderob är äntligen uppe på väggen. Nu gäller det bara att hålla ordning och se till att kläderna inte ligger på golvet, utan hänger prydligt uppe på galgarna. Det går inte fort med förändringen i mitt rum men nu har det tagit ett stort kliv framåt. En tripp till IKEA och sedan skulle nog allt falla på plats. Vi får se när det blir av bara...


två från stockholm




Gillar min frisyr på sista bilden. Den krävde mycket jobb för att få till. Hursomhelst, två finfina dagar med Matilda, Helena, Elin och så resten av klassen då.

sol

Det blir inte mycket bloggande gjort när dagarna är som dessa. Det är ju förfan sommar nu! Men bara på tomten, inte riktigt på stan va? För hade det vart sommar på stan hade jag dragit dit med ett par jeansshorts till conversen. Vädret håller inte riktigt för det men det är ju bra nära. Jag klagar inte! Jag behöver inte ha sommar än, det är bara skönt att vi slipper snön än så länge.

Jag har i alla fall vart ute i solen hela dagen och det känner jag när jag höjer på ögonbrynen. Lite bränd i ansiktet så jag har varit den som folk värmt händerna på ikväll. Linn höll mig sällskap hela dagen och vi gjorde pannkakor och åt på balkongen i solen. På kvällen blev det återigen grill med härligt häng och sedan lite film. Det allra bästa vore ju om man kunde sitta ute hela kvällarna, men vi kommer dit också.

Nu ska jag sova och ta mig upp i hyfsad tid för att vara i solen hela dagen imorgon också! Natten

aldrig nöjd

Nyss hemkommen. Har vart och grillat lite hos Lisa med härligt sälle och bara tagit det lugnt. Sedan blev det en kort sväng upp på berget i mörkret och kylan innan jag kom hem igen.
Det största som hänt idag är ändå min rekordlöpning. Jag sprang hela 21 km!!! Det kändes ganska bra sådär efteråt kan man säga. Det visste jag inte om mig själv?!

Nu säger jag godnatt och hoppas på sol å värme imorgon.


tebaks

Hejhejhej! Nu är jag hemma igen efter några helt grymma dagar i Sthlm. Moské, museum och riksdagsbesök var väl inte det allra roligaste men det blir ju vad man gör det till också. Annars hade jag jättekul på stan med Elin, Matilda och Helena! Och medan alla andra var på bio på torsdagsnatten skrattade vi åt varandra på vandrarhemmet. Mycket mer fanns det inte att göra när man är 17 år och det är iskallt ute.
När klassen lämnade mig mötte jag upp min syster Frida och vi fortsatte en liten sväng på stan. Sedan gick vi till Melanders och njöt på uteserveringen i solen. På kvällen blev det pizza och spel.
I lördags drog jag och min syster Malin till mormor och morfar och hälsade på och sen drog jag och syster Sofie till Kista och Frida och såg Hur många lingon finns det i världen?. Jag har haft en underbar helg och vill redan tillbaka för att denna dagen blev skit så fort jag kom hem för att min pappa har pajat min dator så allt har försvunnit!!! Datorn är ju min andra halva!


brao

Tog mig en löprunda på hela 11 km idag och självklart var The Fray med mig. Det hade aldrig gått utan dem. Maria Mena fick också vara med på ett hörn. Sedan dess har jag bara duschat, ätit och suttit här utan att fått något gjort. Tiden är redan efter 10 och imorgon går bussen kl 7. Dags att börja packa kanske och ordna lite frukost och fika till bussen. Så får vi göra!

lääängtar

Provet är över och jag vet inte riktigt hur det gick. Ibland kändes det okej och ibland var det jobbigt. NU har jag bara trevligheter att se fram emot i alla fall för nu är det ju inte långt kvar tills imorgon. Bara en kväll av packning och försök att hålla sig ifrån att äta upp allt fika och godis till bussen imorgon, kvar innan det bär av mot huvudstaden! Det ska bli så kul trots att vi ska på moské, museum och besök på riksdagen... Sedan stannar jag också kvar när de andra åker hem på fredagen. Då får jag en helg med mina favoritsystrar och sedan ska jag även hälsa på mormor och morfar en sväng. Hoppas på sol å värme!

skinnjacka



Funderar på att inhandla denna imorgon. Får prova mig till ett beslut då. Är sugen på en ny som inte är så kort i ryggen. Denna kommer från Cubus.


wish me luck

Matteplugg kvällen lång och jag känner mig ganska körd imorgon. Ögonen svider och jag vill helst kolla igenom alla olästa blogginlägg och dra en sovmorgon imorgon istället för specialidrott och förmodligen fys. MEN, nej for fan det ska jag inte för jag åker ju bort nu och kommer inte kunna träna förrän på söndag. Skönt men oskönt.

Efter det feta provet (kanske inte är så stort, det är ändå bara g-prov?) ska jag och handla inför resan upp. Finns ju knappt något bättre än att handla matsäck. Godis, kakor, muffins, bullar, dricka och allt sånt alldeles för gott som man behöver ha med sig för att fördriva tiden. Har jag nämnt att jag längtar tills stockholmsresan?

en kort

Uppdaterar lite snabbt från skolan och engelskalektion. Bredvid mig har jag Matilda och Linn så det blir inte mycket jobb gjort. Efter skolan blir det stan en sväng och kanske handbollstittande och träning om jag hinner med. Sugna på att läsa lite mer ointressant? Titta in hos Matilda HÄR och hos Linn HÄR!


you need me less than I need you

Det är ju sommar idag! Jag har till och med vart ute och sprungit med bara shorts och t-shirt. Inte ens kallt! The Fray fick stå för musiken som vanligt och det finns inget bättre att springa till. Känns som jag kan springa flera mil med deras musik i öronen.

Annars har jag inte gjort mycket mer. Pluggat lite matte på balkongen i sommarvärmen. 18 grader har jag hört som mest idag! Resten av kvällen får jag fortsätta med matten för det sista jag gör i skolan innan stockholmsresan är ett härligt omprov på tre kapitel. YES! Fast det gör inget, för sen får jag ju åka iväg lite och det ska bli sååå kul sååå!

we haven't lost it all yet

Godkväll! Vi har inte hörts på länge känns det som. Det var så länge som igår sist. Hade en riktigt bra dag igår. Vi drog iväg fyra stycken till Jönköping och A6 över dagen. Kanske inte fanns så mycket att titta på tills vi fick se att Eric Saade skulle uppträda. Efter att ha spelat hans låt 4 gånger och publikvärden frågat "ÄR NI REEEDOO?" 17 gånger kom han upp på scen och sjöng någon ny shit han skrivit själv. Då drog vi och dunkade In the club istället. På kvällen var vi här och grillade, drack lite gott, åt mycket gott och körde anden i glaset. Det funkade en gång av ungefär 1000 försök. Men den gången det väl fungerade var jag, inte rädd utan bara i någon slags chock. Jag har aldrig kört det förut, men det var ju tråkigt att det inte funkade så bra.

Idag har jag solat ute i bikini på balkongen för första gången i år! Lite handboll och en löparrunda, med The Fray i lurarna, på det så blev den dagen också en bra en!

H&M



H&M brukar ju leverera när det gäller snygga bikini. Här har ni mina favoriter från årets kollektion. Jag gillar verkligen modellen på den mörkblå och dessutom är det min favoritfärg så den dregglar jag lite efter. Lite mönster lockar också samt färgkombon med lila och turkos!

Mycket inspo denna vecka men det är väl för att det inte har hänt mycket och dessutom jag inte haft någon fantasi när det gäller skrivande. Däremot är jag nog ute på lite miniäventyr när detta publiceras. Höres!

there are some good friends you've got there?


iphone 5




Det går rykten om denna Iphone 5. Googlade lite på det och fick upp dessa 3 olika modeller. Vet inte om det är någon som över huvud taget stämmer men den sista är ändå snyggast tycker jag. Tunn och stor skärm. Och om den ska komma ut i juni, juli, september eller november (hört alla 4 alternativ) vet jag inte men enligt ryktena skulle den inte kosta mer än 4an i alla fall. Jag är lite sugen...

choose your color



Titta vad man kan hitta när man letar runt! Denna färgglada kommer från Zara och den tänker jag spana efter om cirkus en vecka då stockholmsresan blir av. Det svåraste är att bestämma sig för en färg bara.

bra

Just stop for a minute and smile.
Why is everybody so serious?
Acting so damn mysterious.
You got your shades on your eyes.
And your heels so high,
that you can't even have a good time.


En bra bit utav resten av den bra texten. Bra låtar har ett bra syfte. Här kommer hela den bra låten:



Jessie J - Price tag

rewind

Lyssnar på en massa covers som E.M.D har gjort på sånnadär bra låtar som man inte tröttnar på. Finns massor som är riktigt bra faktiskt. Om ni inte hört skivan innan så kan ni lyssna på den HÄR!

we don't sleep when the sun goes down

Skolan och träning som vanligt. Dagarna börjar se likadana ut. De har kanske nästan alltid sett likadana ut men jag har ju ändå bytt ut arenan mot ett gym. Det är en stor skillnad för en som spelat handboll i 11 år. Njuter annars bara av en pluggfri dag. Lite små läxor och ett viktigt prov kvar innan stockholmsresan och sedan påsklov. Det är som om livet är påväg mot bättre tider nu. Lite såhär känns det:


November var skolan jobbig, handbollen jobbig och kylan var ju bara åt helvete. Sen kom äntligen januari och jag hade två underbara veckor i Thailand. Tillbaka till skolan i februari men sen kom ju solen tillbaka i mars och nu är det redan april och det där strecket kommer bara fortsätta stiga, det är jag nästan säker på!

satellite


Bobby Ray ft. B.o.B - Satellite

Spotify duger ju inte ibland. Jobbigt att klicka på "spela igen" hela tiden men det får det vara värt. Bäst just nu i alla fall!

stop expecting too much

Jag har haft en ganska bra dag. En väldigt lång dag, men bra. Tog tåget till göteborg imorse och fick med mig ett par shorts i rätt storlek plus en t-shirt. Direkt när vi kom till Skövde igen tog vi bussen till Tibro och såg en handbollsmatch i en fullproppad och svettig hall. När jag kom hem tog det inte lång tid innan jag fick sällskap igen, denna gången av båda mina apor Linn och Amanda. Vi tände ljus i uterummet och satte oss med element och filtar och chillkrökade lite till några spökhistorier. Sedan droppade det in några till och det blev en lugn och skön kväll, men jag hade ändå kul. Skönt att ändå kunna vara ganska pigg imorgon. Nu ska jag somna till något avsnitt, natten!

shorts



Sitter nog på tåget till götet nu. Har hittat en massa snygga shorts på Monki och de rosa är mina favoriter! Får se om jag kan prova ett par i göteborg. Annars är ju såklart de virkade riktigt snygga. Tydligen finns de redan i butik?!


you want it too

Vädret håller inte denna dag som egentligen ska betyda riktig vår. I Sverige betyder ju mars snö så nu tänkte jag att det skulle växla om helt men jag fick inte riktigt som jag ville. Kanske imorgon? Då ska det ju bli varmare.

Matteprovet gick inte åt helvete faktiskt men det brukar vara så för mig. Jag får inte känslan av att det gick helt åt skogen, men sen när jag får tillbaka provet får jag se att jag har räknat ut helt fel sak så vi får väl bara hoppas att jag har turen på min sida denna gången. Det kan jag verkligen behöva efter de senaste resultaten. Ska bli så ooooerhört skönt att bli mattefri om några månader. Dock går jag tyvärr den ekonomiska inriktningen så det kanske sket sig där. Jag kanske inte kommer undan matten helt i trean ändå? Anyway, blev ännu en runda på stan efter skolan och jag tog med mig ett par shorts hem i utbyte mot en slant till H&M. Ska dock byta storleken för tydligen vart jag för smal. Sen följde jag med hem till Linn och ett tag senare kom hennes Matte med sitt nya körkort och körde runt på oss. Efter det ville jag bara övningsköra ända till min födelsedag.

Imorgon blir det mer stan då jag tar bäztiz i handen och drar till götet en sväng. Mest bara för att komma bort lite. Shopping är ju inkluderat men det är inte det jag längtar efter ändå. Vi får höras, nu blir det godnatt!

Hoppas glajjorna åker på imorgon va!

RSS 2.0