sally


Fint från Monki.

with my hand on my heart

Avslutar denna kväll med ett löfte:
Jag, Louise, lovar er, bloggläsare/mina fans, att lägga ut mer bilder och därmed fota mer i mitt liv. Det måste bli roligare för både er och mig. Tack och godnatt!

4

Beyoncé. Henns låtar går inte att tröttna på. Jag vet inte hur många gånger jag lyssnat igenom hennes album I am... Sasha Fierce. Och nu hennes nya: 4. Går mot en ny favorit och nya sönderspelningar. Den jag fastnade mest för var I was here.

HÄR på Spotify.

apelsin




Printad från Nelly.com's förstasida. Följ de röda pilarna och se vad som lockar mig. Orange!!

dreaming

Gick upp ganska tidigt för jag tänkte jag kunde lika gärna sova i solen. Men somnade gjorde jag aldrig. Jag blåste upp min rosa luftmadrass istället, funderade starkt på att lägga den i dammen men tvekade eftersom den kanske inte skulle fått plats. Lade mig på gräset istället och låtsades att jag var i havet genom att lyssna på fontänen i dammen. Sedan åkte jag och min lillebror och köpte pizza till lunch innan jag drog till jobbet. Jobbet som jag fö fortfarande har kvar!! Det kanske är tur att chefen är på semester, helt ovetande förhoppningsvis.
Men det var dåligt stressigt ändå kan jag meddela. Massa folk hela tiden och sjukt varmt. Varje gång någon köpte glass eller kall dricka ville jag bara ta sätta den mot pannan och svalka mig. Men det gick ju inte så jag passade på och smeka den lite extra med händerna istället så jag kunde kyla av mig. Hoppas det inte såg konstigt ut?

Nu tänkte jag uppdatera mig bland de senaste blogginläggen innan jag somnar. Alla skriver att de ska på Peace & Love, in alls avis... Godnatt


big time

Jag fick den allra sista kameran imorse så nu kan jag ta kort hela tiden. Det gäller bara att få med sig den överallt, och sedan också få med den hem... Tänkte jag kunde lagt upp nåt här men jag vet inte ritkigt vad jag ska ta kort på?

Försökte få lite sol på mig innan jag drog mot jobbet där jag för övrigt gjorde bort mig big time. Jag lär väl få sparken nu. Det är så att det kom in en kontrollant och köpte snus, och jag kollade inte leg. Men han såg faktiskt ut att vara mycket äldre!!! Fan nu har jag gjort bort mig rejält. Jag vet inte riktigt vad som händer men tydligen får affären betala. Vågar inte gå till jobbet imorgon.

Efteråt åkte jag ut till Stöpen och hälsade på Amanda en sväng. Satt ute hela kvällen och åt upp hennes skafferi, spelade kort och pratade. Det fick mig att må lite bättre och slippa känna dendär klumpen i magen som jag fick efter mitt lilla (stora) misstag.

Imorgon ska det bli jääättevarmt och jag börjar sent så det ska nog kunna bli bra! Förutom att jag måste till jobbet sen då...


excitement

Jag längtar tills imorgon klockan 10. Känns ganska konstigt faktiskt. Jag ska köa utanför affären vid öppningstid och sedan köpa mig en kamera. Sen ska jag ta mina första kort. Känner mig som ett barn på julafton?

Läste också att Hoffmaestro tillsammans med Timbuktu och Damn ska uppträda i fyra städer i sommar. Göteborg 26/8 och Stockholm 27/8. Vore riktigt kul att se! Och varför inte egentligen?

Förresten är jag sjukt sugen på att köpa grejer. Vad som helst. Det kliar i fingrarna! Har ju inte vart på stan på hela 8 dagar. Mår inte bra!


ska hela vägen upp och följer min stig


Denhär låten tycker jag är bra.

kungshamn/smögen


Vårt rum vi bodde i


Första kvällen. På Smögen Camping





sommardag

Hemma nygrillad. Efter körlektionen åkte jag och Linn till Hjo för att plaska lite i poolen. Det blev hela ett dopp. Vi pratade mest, åt mjukglass med strössel och spelade kort i solen istället. Nu bränner det lite i ansiktet för solkrämen glömde jag hemma.

Jag tänkte jag kunde lägga upp några bilder från helgen. Men inte alla, för det finns många som inte bör visas..


a fresh start

Smögen och Kungshamn är som vanligt underbart. Jag har sammanfattningsvis haft en bra helg men jag skulle vilja åka tillbaka, för jag vill inte riktigt avsluta sådär. Vi lämnar det där och sedan får det räcka med bilder.

Ska starta något slags nytt liv tänkte jag. Eller göra ett försök i alla fall. Börja använda hjärnan igen kan man säga.

Imorgon är det ny vecka. Måndag innebär först körlektion och sedan har jag och Linn planer på att bada. För imorgon ska solen leverera har jag hört!

Funderar förresten på att köpa mig en kamera. Skulle vara kul att ha nu i sommar och framförallt i Alanya! Ska fundera mer på det...

--

Så vände lyckan och Amanda har blivit mer sjuk:( Så hon ska inte följa med, men vi hoppas att hon mår mycket bättre imorgon och kan ta sig ner till oss!
Håller på och packar nu och det känns som det blir för mycket.. Dessutom är det ju svårt att veta hur mycket man behöver ha på sig på kvällarna och på dagen. Vet inte vad vi kommer göra heller så då får man packa ner lite allt möjligt för alla tillfällen. Så äre! Men måste återgå till detta och sedan även ta mig en dusch. Vid 3-tiden drar vi och sedan kommer jag inte hem förrän på söndag. Så vi hörs inte förrän då. Ha en grym midsommar undertiden!

happiness

JAG ÄR SÅ JÄKLA GLAD!!! Jag skulle nämligen jobbat på lördag kväll em/kväll men nu har en på mitt jobb räddat hela min helg och kunde ta mitt pass! Så nu slipper jag åka hem på lördag och kan vara där ända till söndag istället! Jag hade ju missat två hela dagar och en kväll, men nu får jag också vara med!
Vi drar imorgon i em, jag Linn och Amanda. Och sen är ju självklart resten av Skövde där nere så det ska bli så kuuul! Det passar ganska bra att alla mina tre farbröder har boende där nere, så vi ska bo hos en av dem. Hela helgen är räddad nu! Innan kunde jag inte se fram emot helgen alls lika mycket, men nu så är jag riktigt taggad! Dags att börja tänkte på packningen bara och det blir nog inte så lätt. Men först ska jag bara fixa en grej, visar sen...




Fyra från förra året i Kungshamn och Smögen. Längtar efter att hänga på bryggan och sola på klipporna med härliga människor!

i just came to say hello

Det var inte igår hörni! Jag kom ganska nyligen hem från jobbet som från och med idag blivit tio tusen gånger bättre! Jag visste nämligen inte det innan men idag fick jag reda på att jag får ta massa grejer gratis. Jag får ta nybakat bröd, fikabröd, frukt och allt som finns i köket och kylen vilket är en hel del. Nu behöver jag inte ha med egen mat längre, bara om jag vill ha vanlig varm mat då. Men fan vad gött känner jag!
Imorgon börjar jag 8 så nu tänkte jag fortsätta se på Remember me, som jag började se förut. Har funnit en massa filmer på tvn så jag är lite lycklig. Jaha, vad ska vi ha för tilltugg till filmen då? Godispåse eller glass? Äsh, det får bli båda! Texas pecan...

experience gathered we've learned from our past


Fyndade ett par gråa jeansshorts på rean på Bikbok idag! Har länge velat ha ett par så varför inte?

maria mena


Nytt från en favorit som aldrig gör en besviken: Maria Mena - This too shall pass. Älskar hennes röst och fick jag välja bland alla sångerskors röster i världen hade jag fan valt att få hennes!

sommarlov

Klad idag för idag är tvåan slut. Det blev några minuter i klassrummet med betygutdelning och sedan jordgubbstårta i matsalen. Denna sommaren kommer jag nog sakna klassen och skolan, för det har blivit en helt annan sak att gå dit nu i vår. Sen jag slutade spela handboll var det inte lika jobbigt längre och då blev det plötsligt roligare. Men har ju en förjävla härlig sommar framför mig så det måste firas på något sätt ikväll. Inga säkra planer ännu bara...


160611

Jag kom innanför dörren för några minuter sen. Hittade några gamla klasskamrater utanför jobbet så jag pratade med dem ett tag innan jag cyklade hem. Tiden på vasa var ändå då när alla växte upp, förändrades och blev helt andra personer. Som en början på vad dom är idag. Men det var kul att träffa dem igen!
Annars har det vart en lååång dag med både skola och jobb. Fast i skolan gick vi ner till stan och fikade med klassen. Det var ju inte så gemensamt men det var ju ändå ett försök till något av lärarna. Gick på stan lite också och köpte en klänning som jag måste prova lite först innan jag kan bestämma mig.
Imorgon väntar skolavslutning och dubbla jordgubbstårtor!

jobbar

Kan väl slänga upp ett inlägg då. Jag har jobbat mina två första dagar på ICA nu och det går riktigt bra faktiskt. Det finns dock typ tusen koder att lära sig för varje grönsak, frukt och andra saker som alla andra kan uttantill. Men jag måste leta upp dom antingen på ett papper eller på en dator, och det gör att kunderna får vänta ett ganska bra tag. Men jag har bestämt mig för att inte bli stressad av det, så jag tar det hur lugnt som helst. Väljer att inte titta upp på kunderna för att slippa störas av deras uttråkade miner. Men annars går det bra! Jobbar kväll imorgon, det ska visst vara en helt annan sak för det är ju då folk handlar. Sen väntar skolavslutning och sommarlov nästa dag!


måndagen den trettonde juni

Jag behövde bara gå en tipspromenad med ettorna innan jag fick åka hem igen. Då cyklade jag till farmor och farfar och hälsade på lite på vägen. Det är så kul för de blir alltid så glada att se en! Så bjöd farmor på en glass och efter ett tag så börjar det klia i munnen och typ täppas till i halsen. Då var det jordnötter på den och det är jag allergisk mot. Jag får ju inte svårt att andas men det blir som en klump i halsen. Sen mår jag illa hur länge som helst, så jag kan inte äta någonting. Men jag cyklade till skolan en sväng i alla fall, hängde med Ella och solade lite och sedan hade jag körlektion. I eftermiddag har jag tagit igen en hel del sömn, kände att det behövdes, och kört lite till. Imorgon är jag sjuk för då väntar min allra första dag på sommarjobbet!

++

Fullt upp kan man säga. Hade en rolig kväll i lördags med god mat och dryck hos Amanda. Den var inte alltför sen men sov ändå länge idag och har vart lite halvtrött hela dagen. Men jag tog mig upp, mötte vänner på stan och handlade picknick innan vi satte oss för att vänta på studenterna som skulle på balen. Och alla var så fina! Det var lite kul när en tjej, som nog druckit lite för mycket, gjorde miner framför kameran och typ ropade och skrattade, haha! Det vill man inte riktigt ska hända en själv..
Sen åkte jag hem i alla fall, åt en stor måltid innan jag blev upphämtad och åkte till Elin. Där blev det lite film och lite popcorn.

Kul att jag imorgon måste vara med ettorna på deras friluftsdag, eftersom jag missade våran förra året när vi var ettor. Känns inte så lockande men jag får väl stå ut, jag behövde nog inte vara med på hela. För jag är inte så sugen på kanotpaddling faktiskt...

avundsjuka

Man blir så avundsjuk på all glädje och all lycka när man ser dem ta studenten. Förra året var jag inte alls lika avundsjuk men nu känner jag ändå att det är min tur snart och då känns det mer på riktigt. Fast jag vill inte byta plats med dem, jag vill inte ta studenten än. Först vill jag uppleva hela trean, alla förberedelser inför studenten.

På kvällen åkte jag till Hjo och tog några glas med trevliga typer. Hade en riktigt rolig kväll!

Idag har jag ätit världens största frukost. Jag var så jäkla hungrig så jag var verkligen sugen på allting. Strax ska jag åka till Amanda för lite grill med the gurlz!

Och ni, solen är ju tillbaka!


student

Idag är det student, men inte för mig. Nej, jag har ett år kvar. Men alla 92or i Skövde tar studenten idag och även om vädret är skittråkigt så kommer de säkert ha världens bästa dag! Ska ner till stan sen och kolla på utspringet och kortegen. Men först måste jag äta frukost för jag mår illa så hungrig jag är!


silver



Nytt halsband från Indiska.

the first one

Gissa vem som har tagit årets första dopp precis? Jodå, simsjön fort ner och direkt upp. Fast det var inte alls så kallt som jag trodde. Det var knappt kallt överhuvudtaget faktiskt. Fast varmt var det ju inte. Men ont gjorde det inte! Då vet man att det faktiskt går att bada redan, och det skulle ju vara ännu skönare om man svettats i solen ett tag innan.

En annan sak jag gjort är att jag vunnit en budgivning på tradera! Spännande..

Sugen på te och film nu. Skönt att lägga sig under täcket när man precis badat och veta att man dessutom har sovmorgon imorgon. Eller tar sig en i alla fall.


the last one

Det blev inget Johnossi idag tyvärr. Jag hade väldigt gärna varit där men man ska ju ta sig dit och hem också och så kändes lite som det var fel dag. Ville vara där samtidigt som det inte var sååå jätteviktigt.

Jag gjorde terminens sista prov idag också och det var inte alls så svårt som jag trodde det skulle vara. Det gick väl hyfsat i alla fall, trots att det var lite saker jag inte kunde. Efter skolan var jag på stan en stund och köpte ett jättefint halsband. Sedan har jag bara vart hemma, tagit en liten nap, sprungit och gått en bit och strax är det dags för tacos. Men först: duschen!

roscoe roscoe

Terminens sista prov går av stapeln imorgon och jag har kännt mig lite deppig hela dagen för att jag visste att jag skulle behöva plugga en hel del idag. Jag har gjort ikapp det som jag inte gjort på lektionerna och i läxa nu hemma, fast ändå är det en del kvar. Hoppas på något slags mirakel som ska få mig att minnas varenda ord Moncan (vår lärare) har sagt, när jag sitter där med provet.

Imorgon är det en väldigt bra dag annars, om man räknar bort provet. Detta har två orsaker:
1. Min syster Sofie och Jared kommer till oss över några dagar.
2. Johnossi spelar på Liseberg!!!
Kl 20 imorgon kväll ska de stå på stora scenen på Liseberg och jag hade gärna stått precis nedanför och sjungit med i alla låtar, för jag älskar varenda en. Jag vet dock inte om jag har någon vän som är lika intresserad. Det är ju inte lika stort intresse som när Maggio var där i alla fall. Men det skulle vara grymt och se!

Nu ska jag läsa igenom lite fler blogginlägg innan jag somnar. Borde egentligen stänga av datorn för det är specialidrott imorgon kl 8, men vafan - det är min sista ändå! Godnatt.


milen

Har knappt orkat vara ute i solen idag, det har ju vart så jävla varmt!! Jag satt inne i soffan i bikinin och kollade gamla avsnitt av Gossip girl, som jag egentligen redan sett. Men vad gör det när serien är bra? How i met your mother-avsnitten har jag ju sett allihop minst 3 gånger så vadfan! Men till och med där var det för varmt. Har försökt mig på lite plugg till terminens sista prov också, men känner mig inte så sugen på att plugga. Det kändes ju som sommarlov denhär helgen, så jag känner lite att jag redan har gått på lov och då finns det inget plugg inräknat. Fast fan, ska jag ta körkort i sommar så måste jag ju plugga massor ändå..
Drog upp till berget senare i alla fall och tog mig igenom milen. Och vid 8,5 km någonstans ser jag någon som jag tror mig känna igen. Så jag ökar och ökar och så ser jag ju att det var Ida! Perfekt att jag mötte henne där för då fick jag lite trevligt sällskap samtidigt som jag orkade ta mig igenom den där sista kilometern, som jag egentligen tänkte gå. Nu ska jag sova för jag kom på att jag har ju en risketta att gå på imorgon. Himla segt men det måste ju göras.. Godnatten!

don't know what's wrong and what's right

Idag har jag vart ute i solen för det mesta. Min familj kom hem under dagen så jag fick en riktigt tillagad lunch för första gången på länge. Så går det när man måste klara sig själv. Senare hämtade Amanda och Frida upp mig mötte Elin och Ida på stan och åkte och satte oss i Boulognerparken på en filt. Sedan tog vi oss in till stan igen och såg Baksmällan 2, riktigt kul film trots att den är precis likadan som ettan. Har vart en mysig kväll!

Lyssnar på Johnossi och funderar lite. Ska nog slå på en film, för sova vill jag inte än. Godnatt på er!

kladdkaka

Gårkvällen började hos Ida med några tjejer och några vinglas. Sedan gick vi vidare till Daniel där det var lite folk. Det var ingen galen partynatt direkt utan mest ett skönt gäng. Och det var en rolig kväll!

Har nyligen bakat mig en kladdkaka och den blev helt perfekt! Jag som alltid får baka om bara för att den blir torr varje gång. Men nu vet jag att den ska vara inne i exakt 21 minuter, då blir den som bäst. Skulle gärna gå ut och lägga mig i solen men vet inte om jag vågar eftersom jag var röd på alla sidor igår. Äh tar mig väl en bit kladdkaka, lite keso på det (jättegott till! Eller ja, det är ju gott till allt. Keso är nya ketchupen) och går ut och lägger mig. Höres!


fiesta


Ändrade planer! Drar iväg till Ida nu istället och startar lite innan vi drar vidare till nästa hentorpsbo. Ha en bra en!

a thousand degrees

Linn: Din tomt är ju som en lekplats!

Med studsmatta, kubb och bollar kan man ha ganska kul ändå. Jag kommer nog aldrig riktigt växa upp, men det gör inte mig någonting. Till och med barngeni spelade vi!

När jag vaknade idag gick jag direkt ut och lade mig i solen, sedan drog jag iväg till Ella och Bella som låg och försökte bli lite bruna dom också. Mycket trevligt sällskap, men det enda som fattades var en pool. Jag är skitsugen på att bada!!! Det är ju så varmt ute så det spelar ju ingen roll hur kallt vattnet är, man behöver ju svalka sig.

Ikväll ska det nog komma några hit till lekplatsen igen. Vi får se vad som händer!


red summer

Vilken varm dag!!! Jag har legat ute i solen hela dagen och ja, det syns kan man säga. Det gör ont överallt. Mest på ryggen. Men det har vart så skönt, för det ju sommar på riktigt nu. Vi har en damm utanför vårt hus också med en pump och när den pumpar upp vatten så låter vattnet sådär som vatten låter och då kan man låtsas att man är vid havet. Okej, det kanske inte lät så likt men med lite fantasi så går det att föreställa sig.

Nu inväntar jag lite folk som ska komma hit. Vet inte om jag vågar visa mig bara, nu hade det vart bra och ha en one piece eftersom den täcker hela kroppen. Äsh kan man inte bli så brun får man nöja sig med att bli röd. Det är ju ändå en fin färg, kärlekens färg. Så hela jag är fylld med kärlek kan man säga. 

Nej, nu ska käka och sedan bada i isbitar tänkte jag. Ha en bra fredagskväll!


sad sad situation

Tog mig upp tidigt idag och hängde på mamma till gymmet. Efter det var vi på esplanaden ett tag och nu har jag nyss duschat och käkat. Om ett tag, eller exakt 2 timmar ska jag med bussen till Hjo och se en handbollsmatch. Därefter tänkte jag och Linn gråta hela kvällen för att vi bara är 17 jävla år. Men jag tror inte det blir så sorgligt ändå, vi har lite andra planer.

strawberries

Vi går ju långhelg idag gott folk och jag känner mig lite konstig inför det. Klart det är skönt att vara ledig och vädret ska ju bli super men jag känner mig lite rastlös. Vill göra saker och jag har inga riktiga planer.

Idag har jag haft körlektion och gått i skolan. Efteråt blev det stan ett tag och några jordgubbar på torget med Linn som fint sällskap. Cyklade hem till henne sen och åt upp hennes kex, så hon verkade inte så glad sen när de var slut. Glass bjöd hon också på. Ja, vi äter en hel del. Sen när jag kom hem slocknade jag i soffan och sov ett bra tag så mycket mer har jag inte hunnit med. Känner för att sy något. Låta mina händer skapa något magiskt. Nja det var väl å ta i men något kanske de kan skapa?


RSS 2.0