Du vill veta vad jag känner, men ingenting känns

Det var inte igår! Har förvandlats från att vara en no-lifer till jävligt busy helt plötsligt nämligen. Jag har haft fullt upp med att vara i sthlm, norrköping, plugga till värdelösa prov, hänga i solen, fira 75 dagar till studenten osv osv osv!

Jobbat har jag också gjort idag och sen var det bara hem och börja plugga till Monkans internationella ekonomi. Imorgon bitti är det över och då är det påsklov!!! Då ska jag äntligen göra allt som jag inte hunnit med under de senaste två veckorna. Typ som äta Ben&Jerry's, baka Idas goda kaka, sy igen hålet på mina byxor (igen), kolla igen missade avsnitt, springa samt gå på staaaan!!! Men ska bara börja med att jobba lite... Kul


Wanted

Såg dessa i Sthlm och både jag och Frida föll direkt. Det blev dock inget köp men helvete va snygga och va jag skulle vilja ha dom!

Hade fö en grym helg som jag kanske borde berätta mer om. Imorgon i sånna fall!


today is long, but tomorrow will come

Amanda har nyligen lämnat mig efter en god våffel-lunch och nu sitter jag här och försöker få en bra tågbiljett tills imorgon. Ska nämligen upp till min favoritstad Stockholm och hälsa på två av mina systrar. Ska bli sol och värme hela helgen också så det ska bli sååå braaa!! Jag måste kolla igenom packningen också, det är ju viktigare än något onödigt geografiprov. Sedan ska vi hinna med två pass på grymmet också med min träningskamrat. Drar väl en woop woop på den va!

En av alla mina fina bilder på skoldatorn

run for your life my friend


På springtur runt golfbanan

... som inte blev en springtur utan mer en gångtur pga fotvärk. Jag har klurat på detta och listat ut att det kan bero på att mina skor nog är 4 år gamla. Så imorgon ska jag försöka hitta ett par nya! Men vädret var ju fint!

bomber jacketMönstrade bomber jackets från Zara och H&M

Sol

Sitter på balkongen i solen. Håller på och klipper i lite shorts så de kan bli användbara om några månader. Vädret gillar vi och trasigt gillar vi! Mors


stop and take a breath

Firade Amanda med middag igår. Himla gott hon hade fixat! Efteråt såg vi när Loreen vann med sin låt som Amanda trodde hette "europahora" och sedan drog vi ner till stan och La Vida. Satt och skrek till varandra över borden ett tag för att kunna överrösta musiken innan vi tog oss vidare till Pitchers. Och fan va kul det kan va att va ute nykter! Helskön kväll med helskönt gäng! Och framförallt, grattis och tack till Amanda!

Just hold me

Nää vad är det jag läser??? Maria Mena ska till peace&love!!! Jag älskar varenda en av hennes låtar och gjort sedan jag första gången fick höra henne. På min systers iPod på en buss från Björkö på östkusten in till Norrtälje var det. Nu måste jag komma till Borlänge i sommar!!


Solo

SOLO mode har äntligen kommit och den ska jag strax hem och läsa. Ska bara få skjuts hem av Linn, som jag vart stöd åt när hon sprungit in på olika ställen och sökt jobb. Vad gör man inte för att slippa cykla hem?

Kolla min nya fina mobilficka också. Neongul såklart! Gina tricot 59 kr.


Don't waste time

100 dagar kvar blev grymt. Nu blir det inte förfest på ett tag i alla fall för att städa halvfulla flaskor och burkar är sådär. Luktar inte så gott när man råkar hälla ut lite gammal öl på sig själv. Fast det är lite kul ändå för när man går där och plockar i ordning så kommer man på att "just det, här spillde vi. Det var roligt" och "just det, här hängde vi upp en påse i taket". Att gå till skolan dagen efter och skratta åt vad alla gjorde är ju nästan ännu roligare! Och då kör vi väl en 93dagars på det nästa vecka!


Trashed denim

Vilken fin vän man har som ger bort så fina jeans!


watch me


Tre från Asos

Guld och mintgrönt!!

RSS 2.0