november nummer trettio

JAG ÄR SÅ LEDSEN, men jag har haft lite att göra. Jag har en bok att läsa ut som heter Robinson Crusoe och den är inte direkt min typ av bok så det tar emot lite att man måste läsa. Så går det också när man skjuter upp saker till sista dagarna. Men jag ska nog kunna vara klar till imorgon.

FYFAN vad kallt det är ute förresten, jag tror jag måste köpa ett par öronmuffar eller vad det heter. Jag har hittat några fina på HM med leopardpäls på som jag förälskade mig i direkt.

Äsh, vi hörs!

november nummer tjugofem

Jag kom på igår att sedan jag flyttade hit, för ungefär en månad sedan, har det blivit en hel del snabbmakaroner och det märks så jag kände att jag behöver variera lite. Därför har jag och mamma vart och handlat en massa nyttigheter. Så jag tog pekade på allt som jag tyckte såg gott ut och frågade om det var nyttigt.

Slutade tidigt idag och fick med mig Linn hem för hon var hungrig, det är därför hon kommer hit. Pannkakor fick jag laga åt henne, för matlagningstalang har hon inte direkt. Sen fick vi lite plugg gjort och det är väl vad jag får fortsätta kvällen med. Två prov och en inlämning har jag att jobba på. När jag pluggar brukar jag belöna mig med lite (en hel del) glass för att jag är så duktig, men det får väl bli en morot ikväll istället...


all i want now is a white light moment


happiness

Vintern är tillbaka och börjar nu mer och mer påminna om förra året. Så mycket snö att man knappt kom utanför dörren, och så blir det nog snart eftersom det inte slutat snöa nu på i alla fall två dagar. Det är mysigt ändå, när man är inomhus då, och sitter med en varm kopp oboy och doppar pepparkakor. Dock inte lika mysigt när man är ute och fryser ihjäl och halkar varannat steg man tar. Däremot älskar jag att vara ute när det är mörkt för då blir det en helt annan känsla. Det blir ju aldrig mörkt då, eftersom snön lyser upp på något sätt. Jag minns förra jullovet, det hade snöat hela dagen och klockan var innan 23 och jag sitter och pratar med min bästa vän på msn. Vi hade fått ett träningsprogram över lovet, vilket vi inte direkt brydde oss om att göra, och skämtade om att vi skulle ut och springa nu på kvällen. Sen går det ett tag och jag får ett sms: Ta på dig springkläder, jag är utanför dig snart. Så jag gjorde som Linn sa och mamma undrade vad fan jag skulle göra ute nu i ovädret. Gatorna var inte plogade, bara utav bilarnas spår, så snön nådde i alla fall upp till vaderna. Men vi sprang och halkade oss fram, i en hel timma! Jag vet inte varför men av någon anledning så var jag lycklig då, kände mig fri på något konstigt sätt. Jag hade så jävla kul, och det hade jag inte haft om inte Linn vart så idiotisk och sprungit till mig den kvällen (och det är en bit mellan våra hus, 4 km skulle jag tro).


denhär låten är jul för mig


EMD - Välkommen hem

november nummer tjugofyra

Haj mina fina! Jag sitter här och äter för jag ska strax iväg och träna handboll. Efter det har jag en hel del jag behöver plugga och det vill inte jag för jag vill till stan och köpa mig en capé eller poncho (eller vad det nu kallas) från hm som jag tror jag vill ha! MEN om jag ägnar denna halvtimmen åt plugget så kanske jag hinner! Hoppas hoppas, heja heja heja!

Favoriten

Såhär kul är det att plugga

monkiworld


öronorgasm

Det var en gång en dag när det inte längre gick att lyssna på några låtar på mitt spotifykonto. Jag gjorde då ett nytt konto och i och med det kan jag inte uppdatera lista nummer 13 längre. Därför hänvisar jag nu till min nya lista på mitt nya konto: NYA LISTAN. Nu kan alla slappna av igen, och så lever vi lyckliga i alla våra dagar. Slut!


NU

har jag skrivit klart min idrottsinlämning tills imorgon hehe. Det är inte lätt att hinna med att plugga när man har besök, men det gör inget, det var det värt! Nu ska jag äntligen få sovaaa, natten.

inte utan min b&j


Jag har en inlämning att skriva tills imorgon om.... ja vad fan ska den handla om? Jag har fått en aaaasalång text på engelska i alla fall som jag måste börja med att läsa klart. SEN får jag börja skriva om.... vad det nu var? Mental styrka? Kanske? Men så länge jag har min favorit strawberry cheesecake är jag lycklig.

ALANYA -11

NU ÄR DET BOKAT! Alanya den 10 augusti år 2011 kommer bli guld! Var nere på resebyrån imorse och fixade allting så nu är det klart. Dock vet jag inte om man borde ha kollat internet istället för att litat på dom på resebyrån, eftersom jag nu hittar en massa andra bra resor. Men jag kanske inte är den bästa på att leta bra resor heller, det är ju ändå deras jobb... Det blir nog bra, för nu är det nästan försent att göra nånting ändå!

lyft på ditt feta arsle

Hela dagen har jag och Linn tillbringat på samma ställe: framför tvn och datorn i soffan. Det har blivit en tripp till köket då och då men inte längre, jag har knappt besökt toaletten. Måste göra någonting åt detta så det ska bli ett besök på willys snart och sen kommer linn hit igen, efter att ha vart hemma någon timme, för att titta på lite söndagsfilm. MEN FÖRST: handla lite cocacola och iste! L8er


morsning

Sov ut rejält för det var behövande, men det är så mycket roligare att vara vaken på natten för då är det ju meningen att man ska sova. Då kan man göra allt onödigt som man vill göra, för på dagen finns det ju viktigare saker att ta itu med. Som att städa, vilket jag känner mig ganska tvungen till att göra idag. Mennnnn det är ju inte så kul så jag drar ut på det lite till. Ne men om man kankse skulle ta lite glass till frukost? Eller lit.e pepparkakor doppade i för varm oboy? Alternativen är många...

november nummer nitton

Hej! Tänkte bara slänga in en hälsning och berätta att jag lever igen. Jag har äntligen fått internet till lägenheten nu!
Ikväll har jag vart i göteborg och knappt spelat, men i alla fall tittat på match. När jag kom hem vid 12-tiden kunde jag inte hålla mig från att titta igenom kvällens idol. Det ska jag fortsätta göra nu och så får vi väl försöka höras lite oftare här framöver. Godnatten!

inget internet ännu

Jag har flyttat nu till min systers lägenhet. Det är underbart att ha så nära till allting, och att laga mat har hittills inte vart något problem. Tyvärr så har jag inget internet där än, men det kanske kommer nästa vecka. Jag skulle ju annars behöva det denna veckan då det är höstlov men jag får väl överleva på något sätt. Ikväll åkte jag hem till mina föräldrar för att få lite tid med onlinevärlden och förut idag var jag hos Linn.

Nu ska jag spela lite robot unicorn attack, gosa med min saknade misse och kanske trycka i mig lite b&j. Schön måndag!

RSS 2.0