Onlinepizza

Första gången jag bloggar från mobilen och när jag nu öppnar safari kommer senaste sidan upp: onlinepizza.se. Haha verkar som någon var hungrig i lördags natt! Det var samma kväll som vi hade världens roligaste klassfest och den var sjuk rakt igenom. Nu har vi fått se lite andra sidor av varandra kan man säga... Idag var det jobb som gällde och under kvällen har jag vart hos Ella. Nu bör jag gå och lägga mig för jag börjar jobba sju nästan varje dag veckan som kommer... Men det ser ut att bli en jäkligt bra dag imorgon! Godnatt

110726

Nu måste jag egentligen cykla till jobbet. Slutar vid 9 ikväll men så är det ju ibland.

Idag vaknade jag hos Linn för jag orkade inte cykla hem igår. Blev lite trött efter Johan Falk, tacos, kladdkaka och glass. Det tar på krafterna! Kom hem ganska tidigt men drog iväg igen till Jossan som klippte mig och jag är så nöjd!!! Nej nu måste jag verkligen sticka, höres!

lördagskväll

Hängde med Ella på fredagkvällen och åt allt som fanns i skafferien här hemma, gott! Ikväll blir det fest så jag ska strax iväg till Adam för förpartaj. Måste bara vänta på att håret ska torka eftersom mamma har tagit med sig håtorken, och det går inget vidare bra när man har en hel del hår på huvudet. Ser fram emot kvällen iaf för det ska nog bli riktigt kul! Vi får höras imorgon.


love at first sight


Dessa skorna ska jag vandra runt i höst och vinter. Punkt slut.


apelsin

Vi har inte hörts på länge. Men det har vart så mycket att göra samtidigt som det knappt vart nåt alls.

Igår gjorde jag i alla fall min första utgång och jag måste säga att jag är riktigt besviken på Skövde! Jag visste inte att det stängde klockan två!? Så jag blev lite sur och gjorde bestämde mig för att flytta till Stockholm så fort jag kan. Men bortsett från det så var det riktigt kul faktiskt! Sen blev det ju tyvärr så att jag försov mig till jobbet idag. Men bara för att jag inte fattade hur man ställde in alarm på mobilen!!! Mobilen som förresten uppgraderat sig och blivit en iPhone. Födelsedagspresenten kom på posten i onsdags och jag är så glad! Ännu gladare nu när jag köpt mig ett oranget skal!!

Ikväll? Ja vad händer ikväll? Vi får väl se...

wanted

Om någon känner för att ge mig en födelsedagspresent, julklapp eller vad som helst så står dethär högt upp på listan! Hehe..
hoga_sneakers Palladium PAMPA HI Vit
Grå palladium

Hittar ni här billigt å bra!!! http://www.spartoo.se/Palladium-PAMPA-HI-x68396.php


Och Beyoncés parfym Heat rush




110719

Somnade med så sjukt ont i halsen igår. Var tvungen att göra varm mjölk med honung i på natten för det gjorde så ont att svälja. Det är ju inte så kul.. Idag är det bättre i alla fall men jag är inte så sugen på att dra iväg och jobba. Hade hellre kollat avsnitt efter avsnitt på how i met your mother kan man säga! Men det får jag väl vänta med tills kl 21..
Gick på stan en stund idag ändå bara för jag läst i mitt horoskop att det jag hade goda shoppingvibbar den 19e. Stämde det då? Ne, inte ett skit. Blev bara deppig av alla höstkläder som kommit in, och ännu mer deppig av att det inte fanns några fina höstkläder. Men jag fick med mig ett läppstift i alla fall. Nej, nu måste jag iväg till jobbet. Kul om det regnar nu när jag ska cykla...


18 fucking år!!!!!!!

Igår fyllde jag hela 18 år! Jag hade en jättefin dag trots att jag var tvungen att jobba mellan 9 och 14. På morgonen blev jag som vanligt väckt med tårta på sängen och bästa min present har tyvärr inte anlänt än, men den kommer förmodligen i veckan. Sedan efter jobbet blev det barnkalas för artonåringen. Fika med päronen, farmor och farfar och Linn, Amanda och Ella. Det var så kul att de ville komma och fira mig lite! Sen blev det thaimat med Linn, Amanda och Ida och en jättebra kväll! Får tacka för en riktigt bra födelsedag till alla deltagande!♥

Mina fina tjajor!

time to grow up

Jag hade en riktigt kul kväll igår! Vi var hos Linn först, bara några stycken men det var riktigt lyckat vill jag säga. Vi korkade upp i solen på altanen och spelade ölkubb. Några timmar senare åkte vi till Carl där det också var minifest och också riktigt kul. Mindre kul att bli islängd i poolen med kläderna på mitt i natten... Sen kunde ju inte kvällen sluta bättre än att vi satt och kollade på de bästa klippen från how i met your mother! Innan fem någon gång var jag hemma och kunde äntligen somna gott i min säng.

Lite ont i huvudet idag men jag kunde inte tacka nej till Ella så jag kilade dit en sväng. Det blev en riktigt bra dag dethär också som avslutades till Systrar i jeans med mamma.

Och nu är det inte mer än 20 minuter kvar innan jag går från 17 till 18. Dags att bli vuxen. Nej, det har jag ingen lust med. Men lite frihet vore ju skönt!


stockholms

Hejhejhej vi har inte hörts på en hel vecka! Jag har inte haft internet på datorn och någon modern mobil har jag inte. Men jag har klarat mig ändå. Jag har befunnit mig ute på landet i Stockholms skärgård. Ena gången i Snäcktorp och andra gången på Björkö. Så jag har fått träffa alla mina systrar, mormor och morfar, min morbror, en kusin och alla som det inkluderar. Jag har haft en riktigt bra vecka i alla fall och det var skönt att få komma iväg lite.  Solat, badat, ätit, skrattat, ätit och ätit är väl vad jag har hunnit med. Jag har också åkt wake board för första gången!!! Jag har en video...
I onsdags kväll åkte jag med min syster till Stockholm och så tillbringade jag de sista dagarna där innan jag kom hem imorse och var tvungen att gå till jobbet. Sen får jag veta idag att jag ska jobba imorgon också, och de har då glömt att ge mig de papprena. Känns ju lite surt. Men det är väl bara att gå upp halv 8 imorgon och göra vad man ska. Tänkte se någon film som jag laddat ner köpt först innan jag somnar. Godnatten med er!

Bilder har jag på lager. Både från förra helgen och från veckan..

east coast

Godmorgon! Känns som jag har tusen saker jag vill hinna med. Det är nämligen så att igår fick jag reda på att vi ska åka upp till Stockholm, östkusten, Gräddö, Björkö och vad det nu finns för fler ställen vi ska besöka. Gräddö är där vi ska bygga sommarhus och på Björkö har min släkt stugor. Det ska bli riktigt skönt faktiskt om det blir bra väder så man kan sola på klipporna, bada i havet och åka båt bland alla öar.
I alla fall så behöver jag packa och detta innan jag börjar jobba klockan 15. Sen direkt efter jobbet ska jag iväg till Tibro på 17årsfest och imorgon bitti jobbar jag igen. Och innan jobbet måste jag alltså fixa allt inför kvällen. Så det känns som det är tusen saker att tänka på, även om det kanske inte är det. Men då kanske det är dags att sätta igång...

me, Linn and the godispåse

Jag tänkte gå och lägga mig nu men tänkte bara berätta att jag har haft en mysig kväll hos Linn med henne, godispåsen och filmen Fjorton suger. Jag hade inte sett den innan men nu vet jag att jag inte missat alltför mycket. Det enda bra med den var väl att man kunde skratta åt den, inte med.

Imorse var jag också iväg och gjorde halkan. Fan vad kul det var! Men det är läskigt hur dåligt man faktiskt bromsar när det är halt.

Har gått och blivit ganska blond igen också. Ska bara fixa till det med lite silvershampoo och solblekning tänkte jag. Så en utomlandsresa på det vore ju ganska fint. Godnatt med er!

94


Det finns ju hur mycket som helst på gina tricot's rea! En massa fina plagg för bara 49:- och jag fick idag tag i denna långkjolen. Sådär lagom slapp, skön, enkel och snygg.

vardagsprat

Jag har sån sjuk träningsvärk i ryggen. Att  böja mig ner är jobbigt, att ta på mig strumporna är jobbigt, att knyta skorna är jobbigt, att plocka upp något från marken är det värsta. Det är till och med jobbigt att sitta vanligt!

Idag har jag hunnit med en hel del och det inkluderar mycket bilkörning. Lite senare ska jag möta Ella och Linn för att sedan ta oss hem till Linn och ha skräckkväll. Får se om jag överlever cykelresan hem inatt igen.

best thing i never had

Godmorgon kompisar! Igår tog jag och Ella våra cyklar till en park och satte oss och pratade lite. När det började bli lite kallt (och Willys snart skulle stänga) köpte vi med oss lite kex och drog hem till henne. Där satt vi framför två skräckfilmer med ett glas mjölk i handen, doppade våra ballerina kladdkaka och blev sura när man blev rädd och hoppade till så nästan mjölken skvätte ut. Sedan var det inte så kul att cykla hem på natten efter att precis ha sett två skräckisar. Alla träd blev helt plötsligt skrämmande gubbar?

Nu ska jag ner till stan och jobba lite på körkortet. Vi hörs!

Cyklar och Ellas potatistå.


Ellas stora vita kissekatt. Daisy heter hon och hon var så söt så jag ville ta med henne hem!

cravings


Denhär skulle jag vilja klä på mig. Från Monki.

110702

Igår drog jag, Amanda till stan. Där hyrde vi film och plockade upp Jossan innan vi åkte vidare till nästa Amanda. Just go with it blev det, inte särskilt bra faktiskt men lite rolig då och då. Efteråt tog vi oss vidare till nästa ställe, Daniel, för nästa film.

Idag har jag tränat för första gången på riktigt länge. Nu väntar jag på att pappa ska komma hem för han ska ha ett paket från IKEA med sig hem!

I want to say I lived each day





Låååång dag på jobbet men efteråt fick jag äntligen åka till stan. Fyndade en del på rean och fick med mig finfina grejer.

Nu är jag hungrig och jag väntar på att höra från Amanda. Jag får dra ner och se vad det bjuds på för mat istället. Slänger upp en dagens på det också. Och en trött kissekatt. Tagna med min nya kamera!!!

singoalla

God afton. Jag är död efter 8 timmars jobb idag och det blir inte mycket bättre av att jag börjar klockan 7 imorgon bitti.
Bästis-Linn svängde förbi här när jag kom hem och vi har pratat och ätit alldeles för många kex. Jag är inne i en kex-period nu. Jag har till och med beställt en singoalla-handduk som jag hoppas kommer på posten snart!

Nu borde jag sova för att orka upp imorgon och efter jobbet tänkte jag göra nåt som jag inte gjort på länge. Något som jag saknat något enormt. Något som fattats i min vardag men som inte riktigt blivit av. Jag ska till stan! Ska bara jobba ännu ett 8-timmarspass först och sedan går jag på helg. Sen har jag inga fler sånna pass på hela sommaren, tror jag inte i alla fall? Godnatt med er.

RSS 2.0