dr martens

ÄNTLIGEN MINA!!!!!

the dreams we have, the love we share

Började dagen med en att göra-lista (ja, jag gör sånna ibland när jag vill få saker gjorda. Sedan har jag en tendens av att glömma bort en hel del saker så då är det bra att skriva ner dem) som jag sedan har kunnat bocka av några saker på. Dock överraskade solen idag igen så jag har faktiskt till och med bränt mig lite idag! Annars har jag städat och äntligen börjat komma igång med träningen, så nu vart det tredje dagen i rad. Börjar lugnt nu efter mitt långa uppehåll då jag dessutom förstört kroppen då det funnits väldigt många tillfällen att fira..
 
Nu sitter jag och tittar på EM - Portugal mot Spanien och jag hoppas på straffar. Bara för att det är mest spännande. Och titta, så blev det! Ser fram emot ännu en dag i solen imorgon, om prognosen stämmer. Annars har jag tapetkikande, en fika och en handbollsmatch inplanerad. Ska försöka höra av mig här lite oftare också!

wanties

Shorts Lindex | Platåskor Scorett | Dr Martens | Fake tattoo Topshop

Ett dåligt kollage men detta är vad jag önskar mig just nu. Framförallt skorna, mmm...

swedish house mafia

JAAAAAA!!!!!!!! Har vart nere i stan å köat i hela två timmar och trots att systemet låg nere i hela Sverige två gånger så fick vi äntligen biljetter!!!! VI SKA PÅ SWEDISH HOUSE MAFIA I NOVEMBER!!!!! Fyfan va grymt!

Nu är jag sjukt hungrig så tänkte ta mig nåt käk och gå ut i solen. Ja vafan händer, solen skiner en sådan bra dag som denna?! who's gonna saaaave the woooorld tooonight....

betrayed and betrayer

Vi drog till Kungshamn och Smögen ett gäng tjejer i torsdags och vi har nog alla haft en riktigt bra helg! Trots firande och tältande i regnet har i alla fall jag för det mesta haft jäkligt kul! Vi dukade upp så fint på midsommarafton att en vakt i chock kallade dit sin kollega för att visa hur förvånad han var. Han sa att han aldrig vart med om nåt liknande utan normalt var om bordet låg upp och ner och vi istället hade suttit och kastat mat på varandra haha.

Nu är jag ledig en vecka och vilket härligt sommarväder Sverige bjuder på då! Regn regn regn hela dagen idag men jag har trotsat min förkylning och vart nere på gymmet en sväng. Det tog mig en timma att hitta gymkortet för det var så länge sen jag tränade sist att jag glömt bort vart jag lagt det. Men nu när jag är ledig tänkte jag att jag borde ha tid med att slänga upp en massa bilder från både napa, student och midsommarfirande. Men först ska jag upp tidigt imorgon för att försöka få biljetter till Swedish House Mafia. Åh hoppas hoppas!

wild hearts can't be broken

Vilken jäkla vecka, vilken jäkla känsla och vilken jäkla dag!!! Jag skulle kunna åka studentflak hela dagarna! Jag borde skriva ner mer om studentveckan här så jag aldrig behöver glömma bort den. Så när jag är 100 år (har bestämt att jag ska bli det innan jag dör) och är dement kan jag gå in på denna blogg och läsa om hur det var när jag tog studenten! Så himla smart!

Denna veckan har jag mest jobbat. Först på ICA och sedan mina första dagar på Lindex som gått riktigt bra. Det mest blivit jobb i kassan men det kommer bli mer varierat sen. Annars har jag umgåtts med vänner, tittat på fotboll, vart på student samt på min gamla skolas avslutning. Började lipa flera gånger för jag kom på hur kul det var på den tiden och hur många gånger jag suttit där med klassen på skolgården och längtat efter sommarlov.

Men idag är det lördag och jag är ledig och hittills har jag inte hunnit med mer än frukost, dusch, läsa bloggar och slänga gamla studentbjörkar... Det sista var mindre kul. Tänkte ta mig ut till skövdes lilla köpcentrum strax för att fördriva tiden. Sedan får vi se hur planerna ser ut för ikväll. Mors!

RSS 2.0