mac

Dags för matteprov igen då och denna gången har jag faktiskt skött mig ganska bra vad gäller förberedelser. Började redan lite smått i tisdags så jag hoppas hoppas hoppas på ett godkänt betyg. Imorgon ska vi också få lite mer info om 14 april då vi drar till Stockholm med samhäll, så jag längtar nästan efter att gå till skolan imorgon bara för att få en papperslapp. Jag tror det kommer nämnas ganska ofta här framöver för I can't wait!! Inte lika kul att vi ska besöka någon moské där och sedan vidare till riksdagshuset men det jag ser fram emot är den fria tiden. Dessutom skulle vi till något ställe på medborgarplatsen och där börjar syster Sofie och hennes Jared att jobba imorgon. Grrreat! Nä, men om man skulle sova lite och ladda inför provet. Kom och tänka på det att vi kanske har blivit lurade. Det kanske inte är prov imorgon? Det är ju 1 april!?

chocolate

Det var lite läskigt när jag märkte att jag faktiskt hade vart inne i exakt samma lägenhet en gång tidigare, då en kompis bodde där. Som deja vú fast på riktigt. Den var fö väldigt fin, stor och öppen. Vi får se hur det blir med den.

Hemma väntade en färdig middag för ikväll skulle det firas att min ena syster och hennes kille har fått en lägenhet i Stockholm. Så de bjöd på mat i form av potatismos med parmesan och lamm till det. Men det bästa var ändå efterrätten med färska jordgubbar doppade i smält vit choklad. Egentligen skulle de doppas i vanlig brun choklad men den blev torr så den gick inte att doppa i, men den gick ju såklart att äta ändå. Det tog väl någon minut och sedan var skålarna slickade.

Nu kanske man skulle dra ett avsnitt how i met your mother innan ögonen stängs för idag. NYTT AVSNITT UTE JU! Lycklig.


Update: Skojar USA med mig? Nytt avsnitt kommer 11 april. Inte så lycklig längre...


the sun shines from you

Vilken bra dag! Vaknade av mobilen, kollade ut genom fönstret, såg att solen lyste och jag bokstavligt talat studsade ur sängen. Sedan en kort skoldag, följt av en sväng på stan och köp av nya solisar samt en någon timma på gymmet. Timade perfekt till Top Model och O.C så det inte blir lika jobbigt att träna när det är bra program på TVn. Hemma nu och ikväll ska jag iväg på ännu en visning. Vi håller på och letar lite efter ett mindre boende nämligen. Tycker det är skitkul att kolla på hus och lägenheter så jag vill följa med varje gång!

Thailand -11

and now we wait for the sun



Riktigt fina färger tycker jag allt, speciellt ettan och trean.  Extra speciellt trean! Alla från BikBok.

man kan alltid drömma

Tänkte mest bara slänga in en liten hälsning. Jag har inte gjort mycket idag förutom slutat sent, tränat och sedan pluggat lite. Jag tänkte bli godkänd på matten på fredag så jag får börja ovanligt tidigt. Annars drömmer jag bara om sol. Jag drömmer om att värmen kommer så jag får inviga mina nya skor. Men först drömmer jag om stockholmsresan med samhällsklasserna den 14 april. Det dröjer alltså inte så länge ändå tills jag får komma tillbaka till storstan. Jag ska nog prova lite sommarkläder och drömma vidare. Hejs!


chains



Denna väska hittade jag i helgen och fastnade direkt för. En ny favorit kan man säga!

äppelpaj


Idag vågade jag ta steget och prova på något annat än de vanliga Ben&Jerry's. Kan ju tala om att SIA kan de också! Jag provade äppelpaj och den var huuur god som helst! Tyvärr lika dyra som B&J men värda att prova.


sthlm

Jag har haft en underbar helg! Jag är helt kär i stockholm och ville inte åka därifrån. Jag längtar ihjäl mig tills jag får flytta dit. Kort och gott har jag kollat på handboll, hängt hos morbror Mats, handboll, stan med syster Frida och hennes kompisar, handboll igen, stan med päronen, hängt hos syster Malin, återigen handboll och sedan hemfärd. Jag hade gärna gått på stan hela söndagen också men det var tyvärr ingen som var med mig på det..

Nu ska jag sova och nästa vecka väntar en vanlig tråkig skolvecka igen. Nu är det inget mer projekt så det är back to vanliga tråkiga lektioner. Det betyder även läxor och prov...

två timmar kvar

Nu är det exakt två timmar kvar tills den stora redovisningen på engelska. Känner nervositeten komma lite nu, mest för att jag inte övat tillräckligt tror jag. För engelskan kommer ju säkert komma som om jag är född i USA? Nja, men det är väl en blandning av allting tror jag. Direkt efteråt blir jag alltså upphämtad och åker till storstan för att titta på min lillebror som spelar sm-slutspel i handboll, gå på stan och träffa familj. Hoppas på soligt för nu åker faktiskt skinnjackan på för nästan första gången i år. Men först: redovisning. Lycka till Louise! A men tack, vad snäll!

can't wait

Hektisk dag idag. Jag orkade inte åka ner till gymmet så jag tänkte gå ut och gå en sväng eller kanske springa. MEN jag hittade ju inte min mp3. Den hade vart borta ända sen thailand. Så jag letade ÖVERALLT! I mitt rum, i alla väskor, i alla jackor, i alla andra rum och i alla resväskor men ingenting. Så hittar jag den i min låda bland alla vantar och mössor. Men då hade jag redan tröstätit våfflor så det sket sig med träning. Det får bli en slapp-vecka för nu hinner jag inte träna mer eftersom imorgon bär det av till efterlängtade stockholm! Har längtat hur länge som helst nu. Åker efter den stora redovisningen imorgon. Ska bli skönt att komma bort en helg, ta det lugnt och träffa folk jag tycker om.

Ska fortsätta sjunga med till Bruno Mars nu i min återfunna mp3, höres!

those dancing days

Haallå! Jag sitter här och käkar lite ostkaka, dricker grönt te och lyssnar på en ny favorit - those dancing days. Varför har jag aldrig hört dem förut? Svensk musik blir ju bara bättre. Det fanns inte mycket svenskt bra att lyssna på innan gudarna Linnros och Adams Ray slog igenom solo. Innan dem var det mest svensk rap som jag tyckte om. Nu har ju Robyn också blivit bättre och sen har vi ju alla från Idol!

Idag slappade jag länge länge innan jag mötte upp bästa vän i staden och gick därifrån lycklig med en jumpsuit. Vandrade vidare till gymmet och svettades så det droppade (true story). Det blir så jäkla varmt med långa tights och t-shirt så man dricker 2 hela vattenflaskor. Jag får kanske börja träna i tanttrosor (de täcker ju ganska mycket ändå) och sport-bh. Ska nog ta med mig en bärbar fläkt också eller anställa en snygg kille som fläktar åt mig. Värt att fundera på..


colorful



Färgglatt i vår!

Never regret anything, because at one point you wanted it

Uppe ganska tidigt ändå denna studiedag. Egentligen är det ju skitbra att ha en studiedag mitt i veckan såhär. Bara ta en paus från allting och sedan vet man att det bara är två dagar kvar tills det är ledigt igen.

Nu kände jag mig sugen på lite våfflor så det tänkte jag fixa. Sen så får vi se vad som blir av denna dag. Morsning!

think twice, that's my only advice

Min madrass har anlänt! Nu är min säng fulltalig och fan vad gott jag kommer sova inatt OCH hela dagen imorgon för då är det studiedag som gäller. Tyvärr kanske jag och mina projektgruppsmedlemmar måste ha ett facebook-krismöte imorgon och dela upp vem som ska säga vad inför the big redovisning på fredag. Aldrig ska man få vara ledig. Nej men jag ska ju absolut inte klaga, jag är ju fri nu. Jag är ju ledig varje dag och kan göra vad jag vill, efter skolan då. Just nu går in nya favoritlåt, som ni hittar i förra inlägget, på repeat och jag njuter av att få vara uppe hur länge jag vill ikväll!

does that make me crazy?



Äh fy fan, det här var ju bland det bästa jag någonsin hört. Jag smälter.

osis

Så väljer jag att gå på handboll eftersom att efter alla andra matcher har någon kommit hem och sagt nåt som gör att jag ångrar att jag stannat hemma. Får alltid höra hur spännande det var eller vilka som storspelade. Så jag följer med denna gången och så är det en skittråkig match där det inte händer mer än att en mamma till en av de 10åriga killarna, som gör high five med a-laget när de springer in, sitter och vinkar glatt till sin son. Han ser säkert inte ens henne heller för hon sitter på andra sidan planen. Stackars barn, hon kommer bli en pinsam mamma! Sen sitter hon och applåderar som ett handikapp hela matchen och pratar med sig själv. "Ooh vilken räddning!" och "Passa kanterna då!" fick jag göra några gånger...

Nu ska jag nog somna till ett avsnitt O.C. Godnatten!

konstigt glad idag

Letar lite musik för att uppdatera spotify-listan. Behövs egentligen inte eftersom born this way med Ulrik Munther går på repeat dagarna långa, men kan ju vara kul med något nytt också. Sitter annars bara och dunkar lite i mitt rum. Det har förresten skruvats upp lite saker på väggarna här men det är inte klart än. En hylla fattas och en annan möbel ska ut. Nästa helg blir det IKEA och då ska detaljerna införskaffas. SEN kanske jag kan visa en bild eller två...

Ikväll vet jag inte om jag ska på handboll eller inte. Jag har alltså ett tufft beslut att fatta så jag funderar på en för- och nackdelslista. Sånna är bra.

HÄR kan ni kika på spotifylistan förresten. Bäst musik just nu!

slut på helgen

Mått oväntat bra idag så det känns som jag har hunnit med massor. Det enda vettiga jag gjort är nog övningskört ändå. Annars har jag sett en himla massa avsnitt av Stylisterna och ätit helgens fjärde kladdkaka. Bakade två i fredags bara för att jag är sämst på att baka kladdkaka och alltid får den torr. Sen blev det kladdkaka på kvällen hos Amanda. Och den fjärde bakades idag, men jag fick tvinga min lillebror istället. Har också blivit hackad på min dator så den gick inte att komma in på, bara stängdes av av sig själv. Men den är nog lagad nu som tur är. Haft en ganska bra helg faktiskt och längtar redan ihjäl mig tills nästa! Höres.

dance the night away, grab somebody, drink a little more

Somnade framför datorn i myskläder igår med ett O.C-avsnitt på. Ingen aning om vad klockan var men ändå är jag vaknade jag nu av mig själv. Pigg faktiskt. Det blev först lite förfest hos Elin och sedan lokalfest denna helgen också och igår firades tre 18åringar, däribland min fina vän Lisa. Lite katastrofkväll kan man säga. Men jag hade kul ändå!


hejs

Hallå! Har precis tagit det slutgiltiga beslutet inför kvällen, efter många om och men. Haha det var riktigt svårt att bestämma sig för jag ville varken det ena mer än det andra. Kanske kommer framstå som en idiot efter detta valet men jag står fast vid detta. Valde mellan en fest i lidköping med ca 160 pers, DJ, och Jean-Pierre som är där och sjunger eller en myskväll med 4 fina vänner och en massa kladdkaka. Det blev myskväll! In my defence är det party imorgon igen, och då med lite mer folk jag känner, så måste ju vara pigg tills dess också! I alla fall ska jag nu ner och käka lite innan jag sedan drar mig mot Amandas place. Vi höres!

weekday's collection




Jäklar vad snyggt! De svarta skorna paxar jag, båda två nästan. Och vilka sköna kläder också, som SKA sitta slappt. Det här gillar jag!

oh there ain't no other way

Tillbaka från gymmet med linnet. Det gick ju bra men kändes som jag sprang på rullbandet endast iklädd trosor. Lite naket alltså. Det är väl det enda vettiga jag gjort idag. Har hittat snyggaste sport-bhn som är brandgul, eller inte orange utan gul. Nu när man blivit en av dessa som tränar på gym kan man ju köpa sig snygga träningskläder. Ta modet till träningsplatsen, det gillar jag!

Annars har jag inte gjort mycket mer än vart på stan en kortis igen och sedan ätit i soffan som vanligt till några avsnitt how i met your mother. Skön dag ändå va! Äntligen fredag imorgon också. Det lutar nästan åt en kladdkakekväll istället för de tidigare planerade planerna. Jag vet inte hur det blir, den som lever får se...

till gymmet

Hello! Ska strax ner till gymmet och göra lite precis vad jag känner för, som vanligt. Har fått iordninggjorda träningspass nu men jag gillar mest att köra lite mer spontant. 10 min där, 20 min där osvosvosv. Nu har jag i alla fall blivit en riktig gymmare för idag har jag inte på mig t-shirt och shorts, som jag alltid brukar ha (handbollstjej ni vet med höga strumpor och korta shorts). För första gången har jag på mig ett linne och tränar i. LINNE! Himla konstig känsla. Och så kör vi på löpartights till det då, men det är ju inte lika ovanligt. Får se om det går bättre såhär...


kurd

Tja Didar här! Dagen började med projektarbete och sen på rasten ska jag ha körlektion. Önska mig lycka till! Ikväll ska jag träna, plugga lite (läs: mycket), kanske raka mig på pungen, sen ska jag laga pannkakor med min bror och sen ska jag tvätta våran BMW, fast den är avställd. Peace out

fint från bikbok


Fast de blå shortsen finns i såndär knallröd, lite ljusare som jag gillar. Vår snart?

god makes no mistakes

Efter mycket hög och falsk sång i en dusch med kokhett vatten var det dags för ännu en efterlängtad seriepremiär, ikväll var det grey's anatomy. Spelade in dendär nya off the map eller vad det nu hette, för det blir för sent för mig annars.

Härlig dag idag också med några timmar på stan. Inhandlade lite välbehövligt smink och ett way too big par shorts. Min storlek fanns första gången jag var inne på H&M men sedan vart de slutt så jag vet inte vad jag ska göra nu!? Jag får väl vänta en hel vecka då tills nästa helg då jag drar mig uppåt mot storstan... Ska sörja lite till för det nu och sedan får jag väl gråta mig till sömns. Vi får höras imöra, natten!


tisdag

Det har vart en ganska slapp dag hittills. Började bra med en liten extra sovmorgon eftersom vi var på bio vid nio. Lite trångt för benen men annars är de ganska sköna de där biostolarna. Snart ska jag ner på gymmet med mor min och köra ett pass bollcore. Och vilken extra bra dag det kommer bli eftersom desperate housewives drar igång igen!

Nu kom min pappa in och trampade i det jag hade målat på golvet så jag får måla om allting. "Oj, när hade du målat dethär?". Jättekul!

månkväll

Uppdaterar mig bland mina favoritbloggar och äter min femte apelsin för dagen. Har hunnit med mycket träning och dessutom äntligen målat dendär spegeln jag velat måla i flera dagar. Det som återstår i rummet nu är att skruva upp en massa saker och sen fick jag inte min bäddmadrass i helgen heller så finjusteringarna får shoppas nästa helg. Då blir det nämligen en efterlängtat tur upp till Stockholm. Dröjer alltså inte länge innan jag får träffa mina fina systrar igen!! Nu ska jag nog se ett avsnitt OC innan jag somnar och ladda för skolan imorgon, som (fattar inte att jag säger detta) nästan är kul nu för tiden?!


++++


Jag gillar dessa faktiskt. Så stilrena och så enkla och så snygga! Hoppas de är lika snygga på mina fötter.

painting it white

Var ju hos Amanda igårkväll för att fira hennes födelsedag. Det blev en kväll med mycket god mat och härligt sällskap. Melodifestivalen stod på i bakgrunden såklart och det är ju aldrig rätt låt som vinner! Jag får väl bara inse det att jag och svenska folket har inte riktigt samma musiksmak. Bästa låten var lätt leaving home men jag tyckte ändå att Danny skulle få vinna. Efteråt gick min favoritfilm The Guardian på tv så det var ju en självklarhet vi skulle se på den. Tackar för en trevlig kväll och känner att det är riktigt skönt att vara pigg idag!

Nu tänkte jag måla nästa grej för väggen är jag nog klar med om det inte behövs målas en tredje gång. Duktigtttt!


talkin' about a revolution

Uppe tidigt idag så nu blir det stor och god frukost och sedan ska jag sätta igång med målandet. Nu ska det bli revolution i rummet!

tre apor

Igår kväll firades två nyblivna 18åringar och det blev väl en helt okej kväll. Jag, numera Anders, hade i alla fall kul med Ove och Göran!

Idag har jag mest tagit det lugnt, ätit glass men även börjat måla lite. Känner mig nog lite piggare imorgon så då får jag jobba lite hårdare. Nu ska jag strax börja göra mig i ordning för ännu en 17åring har blivit myndig. Så ikväll är det Amandas tur att firas. Got to gitta to the dusch!


love at first sight



Är lite sugen på dessa från H&M. Är de svåra att matcha med andra färger kanske? Funkar bara vitt, svart och grått? Eller räcker det? Ja, jag ska bli ägare till ett par av dessa!

massaman

Min syster Frida har anlänt till småstan och hon blir min room mate. Inte bara kul att hon är här utan hon kom med en massa bra idéer till mitt rum också. Så i helgen tar vi (eller kanske jag) tag i det mesta för nu ska det börja målas. Vitt, vitt, vitt! Är sugen på att måla redan ikväll men mår illa efter all massaman curry jag åt, fast det var det nog värt för den maträtten har nog tagit sig upp på nästan en förstaplats på favoritmat-listan! Gul curry med potatis mmm... Men jag vill börja i alla fall, så nu tar jag med mig en hemlig möbel och färgburken ner i källaren!


keeps gettin' better

Har haft en bra dag. Hunnit med en visning och en stund på gymmet. Kan bara njuta nu av att det inte är ett enda prov inom de närmsta tre veckorna eftersom vi har projektarbete i skolan. Lite läxor ska vi förstås inte få vara utan men det kan jag ta. Jättejättebra mås det! Och ännu bättre av att solen faktiskt värmer lite och att snart kanske jag kan kasta av mig dendär tjocka vinterjackan och ta på mig flipfloppen istället!

if you give up new york I'll give you tennessee


Före och efter


Var på jakt efter en jeansväst redan förra året men hittade aldrig någon bra. Tänkte nu att jag kommer nog använda min jeansjacka mer om den vore en väst, så jag förvandlade den. Snyggt tycker jag!

screwdriver

Håller på och fixar i rummet och det är ungefär vad jag har gjort tidigare också. Har hunnit med ett utvecklingssamtal också som gick ganska bra faktiskt. Jared och min lillebror, de händiga, har hjälpt mig skruva ihop mina nya hyllor så nu ska de bara ställas in på rätt plats. Måste ut med den gamla garderoben först bara och sedan kan det börja möbleras. Åh det kommer bli så fint! Hoppas jag...

kolla headern

Ta en titt upp på headern och klicka sedan vidare till kategorin Bloppis! Där säljer jag nu det sista till superlåga priser!!! Fynda!


the mutes vs. blue rebels

Saxen och jag gjorde ett väldigt lyckat samarbete. Jag är himla nöjd!
Före och efter


Klippte lite i en sak till, vad får ni se imorgon. Nu ska jag sova tänkte jag och njuta av en liten sovmorgon imorgon, godnatt!

trävligt

Prov på måndagar borde inte vara tillåtna va. Känner att det inte kommer gå någe vidare på idrottsprovet imorgon eftersom jag har vart mer peppad på att skruva ihop en ny säng. Dessutom tänkte jag leta upp filmen Black Swan, som ska vara sååå bra och som jag vill se sååå gärna bara för det. Tänkte också ta mig ännu en apelsin och sedan ta fram saxen, för här ska det klippas lite! Trävlig söndagskväll


happiness

Jag är så himlans glad! Har haft världens bästa dag på IKEA. Började med att jag faktiskt körde dit, fast inte riktigt hela vägen då. Sedan gick vi runt där och bara plockade på oss saker till mig. Det är ju då det är kul att handla! Så det blev lite hyllor och sånt som ska byggas ihop till en hemmagjord garderob. Köpte också lite andra tillbehör men det bästa av allt: EN SÄNG! Så nu jävlar kan jag rulla fram och tillbaka utan att trilla ur. Bäddmadrassen jag skulle ha var tyvärr slut men hoppas på att min syster kan köpa den i Stockholm och ta med den ner i nästa vecka. Men fan vad kul det är att gå på IKEA! När jag var liten hatade jag det bara för mamma och pappa stannade och tittade på alla tråkiga saker och skulle ta mått och blablabla. Jag ville ju köpa grejer till mig, springa runt och leka och att päronen skulle lyssna när jag ropade: Titta på mig, titta på mig! och provade alla soffor och sängar som stod framme. Jag var nog en jobbig unge...

Lycklig är jag nu i alla fall, och lyckligare kommer jag bli när mitt rum blir klart!

IKEA



Nu tar jag med mig päronen till IKEA i Jönköping. Tar med oss släpet också, spännande... Undrar vem som kör förresten? Det kanske blir jag!

40 000 miljarder kronor



Tyckte denhär låten var för bra och rolig från parlamentet. De har gjort en remix på hon i SD som sa helt fel siffror, som ni säkert har sett? Spola fram till ungefär 20.45, och så får man bara vänta på en reklam. Men det MÅSTE ses! Haha jag dör


...

sometimes it sucks when you do something for someone else, but don't get anything in return.


inte som jag tänkt mig

Kom hem från stan för ett tag sen efter en liten middag med mitt ex-lag. Efteråt gick jag och Linn in mot stan och letade desperat efter en affär som var öppen och som sålde digistive-kex. Men INGENTING! Alla kex-affärer i närheten stängde vid nio så det var kört. Även om jag mådde illa och var proppmätt efter maten så ville jag prova på att blanda ihop min egna strawberry cheesecake, men det blev inget med det. Kilade hem sen lite halvt ledsen och så en huvudvärk på det. Fick feber i torsdags kväll och hade det på fredag morgon och sen har jag väl inte mått riktigt bra efter det. Ont i halsen och bakom ögonen så jag tänkte göra mig en skål glass nu och se om det finns några inspelade avsnitt av how i met your mother (vad annars?) och hoppas att jag mår bättre imorgon. Då hörs vi då!


mot bussen




Ger mig iväg mot bussen och sedan lite käk på O'Learys. Sen får vi se... Ha en bra kväll!

färgglatt




Fick dessa jeans från min syster Sofie igår. Ett par gula, ett par blåa, ett par turkosa, ett par mintgröna och ett par rosa. Undrar om hon gillar färg? Och då är detta inte alla färger hon har...

uppis

Det har vart dåligt denna vecka, så ska det ju inte vara! Får uppdatera er om mitt intressanta liv nu då. Igår hade jag möte på gymmet, lade upp lite önskemål för träningsprogram osv. Sedan såg jag en handbollsmatch innan jag följde med Linn till henne och bara tog det lugnt. Idag har jag sett ännu en match och sen har det inte hänt mycket mer. Hade ju tänkt att träna idag men skjuter på det lite eftersom jag inte mår helt hundra.

Ikväll ska jag ner till O'Learys och käka med det gamla laget. Känns ju kul att komma när laget tydligen tagit ett gemensamt beslut om att de som inte tränar och spelar ska få komma för de är inte med i laget längre. Eller så var det mest tränaren som var mest emot det. Men jag får prata med de som kanske inte var emot det istället! Vi får se hur det blir...

ett par röda



Har fallit lite extra för den röda färgen den senaste tiden. Här är ett par helt okej snygga från modekungen.

så vart det torsdag igen

Ber om ursäkt för denna frånvaro men de senaste dagarna har vart auschwitz. Det har vart plugg, plugg, plugg och nu har jag "bara" en inlämning, ett prov och en matteläxa som också ska lämnas in till imorgon.

Jag har ändå hunnit med att träna två gånger denna vecka så jag känner mig riktigt nöjd, nu är jag pågång igen. Kanske till och med kör någon timma idag också, om jag hinner klart med inlämningen. Kanske borde börja då...

En halvgammal en

RSS 2.0