5 timmar kvar

Om 5 timmar går bilen mot flygplatsen där planet ska ta mig och familjen till Berlin. Nu är det dags att börja packa! Kom precis hem efter att först vart hos Jossan under kvällen och provat hennes chokladfontän. Doppat en massa frukt och snackat. Senare kom även Rasmus och gjorde oss sällskap! Har några bilder som jag kan slänga upp i bilen imorgon.

Nu måste jag leta några outfits till helgen och kanske hinna sova några timmar också. Mors!

add some colour


tröja carlings - skjorta lindex - jeans bikbok

Invigning av nya kameran!

lost

Jossan tjatade till sig en promenad och vi tyckte vi hade gått en bra bit men egentligen gick vi bara vilse i mörkret i skogen. Letade efter lampor men hittade inga och stackars lilla Jossan blev mörkrädd så jag fick ta hand om henne, säga att allt skulle bli bra och sedan vände vi och gick tillbaka till ljuset.

Imorgon är det fredag gott folk och det betyder att det sedan är lördag och det betyder Berlin! Men först är det ju då fredag, lång sovmorgon, kort skoldag och helgglädje. Höstlov också forfan!

helglängtan

Har placerat mitt feta arsle i pluggfåtöljen ännu en gång, men denna gången är det den sista på ett bra tag. Sista inlämningen ska in ikväll och sen väntar ett efterlängtat höstlov! Hoppat i mina nya mjukisar har jag gjort som jag fyndade på bikbok idag, och gjort mig en te-latte med honung i har jag också. Nu gäller det bara att få klart skiten innan 8.04 imorgon bitti!




Och vänner!!! Vet ni vad jag köpte idag? JO, en ny kamera! Min gamla har väl en ny överycklig turk till ägare som dregglar till en massa bikinibilder på ett gäng tjejer, någonstans i Alanya...

reptile


Chicy.se / Zara / Vila / Monki

Jag vill ha er pälsmössa tiger-tisha!

pluggarsson



Sjukt snygg. Sen gav halebop mig gratis mms idag också så jag har skickat ännu fulare bilder till mina vänner. Varsågoda!

Nu är jag tillbaka i pluggfåtöljen igen och idag pluggas det till prov 2 av 2 denna vecka. Jag skulle hellre hänga på gymet denna eftermiddag, längesedan jag var där nämligen. Behöver ta tag i det där igen. Men nu kom höstsolen så jag kanske skulle ta en sväng runt golfbanan istället med lite Beyoncé i lurarna.

Annars satt lönen fint idag och jag längtar efter lördag och shopping i Berlin. Längtar efter att få komma bort, slappna av och äta snabbmat. Något annat att se fram emot är ju vår studentresa till Ayia napa i maj! Jag drömde att jag var där inatt, det var soligt och varmt och vi drog några stycken till en bar med massa folk. Där kunde jag inte välja bland alla goda drinkar så jag beställde in en hel del, fick tips från en vän att ta en med kiwi, mjölk och sånnadär hela små saltgurkor i. Låter ju gott!

mustard yellow


Gårdagens klädsel bestod av denna nyinköpta från veromoda. Senapsgul som jag inte kan få nog av. Till det hade jag trasiga jeans, skinnjacka och vagabond grace på fötterna.

helgens

Var hos Jossan i fredags och kollade på skandalhändelsen som inträffade på idol. Förutom det var det mysigt. Hela lördagen var slapp fram tills sådär 8-snåret då det var dags för förfest hos Ida. Ett härligt gäng och några glas vin och sedan var alla ännu mer taggade än innan på utgång! Jäkligt rolig kväll med en massa fula dansmoves på golvet som avslutades hos Lisa med våfflor.

Idag har jag vart helt död hela dagen, men det är ju så det ska va. Sovit alldeles för mycket och trots det är jag svintrött nu. Jag som ville se filmen The Reader på 4an! Spelar in och får ta den en kväll när jag slipper plugg. För nu får det bli sängen. Godnatt!

Sämsta iPhonebilderna men what the fuck

värdelöst

Nu är idol helt värdelöst. Efter att Emil åkte ut är det ingen idé att titta längre. Vad är det med juryn? Okej att de har valt ut idolhistoriens sämsta finalister men då får de ju skylla sig själva om de blir besvikna varje vecka. De kan väl fan va lite trevliga i alla fall. Stackars lilla Emil som får ta emot skit, det enda han borde ha är hyllning, beröm och en fet jävla applåd.

Jag kände att jag var tvungen att jämföra med tidigare år, 2010. Så nu efter att ha kikat lite så inser jag den stora klasskillnaden. Jay Smith, vilken jävla röst och vilken stjärna! Olle Hedberg, helt egen och asskön stil. Fan 2011 är det ju idoldagis, vi behöver några med några år till på nacken. Kolla här vad han kan, Olle!


Peace out från en idolnörd

Kanoners

Men vad bra, då kan jag mobilblogga igen! Eftersom jag ändå inte har någon lust att sova, plus att jag har sovmorgon till halv 11 imorgon (egentligen halv 12, men ska ju träffa mina favoritprojektcheyer innan yey...) så kan jag visa er min nya kärlek. Från chicy.se kommer den och den vill jag ha!!!


Fel

Felmeddelande! Det förra inlägget som handlade om spel skulle ha kommit upp för någon vecka sedan. Men nu vet vi ju i alla fall att blogg.se-appen fungerar igen! Tack för mig.


Always i wanna be with you

Det gick riktigt bra på gymmet idag då jag gick på rullbandet samtidigt som jag spelade mina två nya favoritspel: robot unicorn attack och temple run. Då gick ju tiden jättefort och man glömde nästan bort att man tränade samtidigt! Det kunde man inte göra på handbollsplanen direkt! Nu får jag passa på att träna och spela samtidigt medan jag fortfarande inte tröttnat på spelen. De var absolut värda mina sista kronor på kontot!

Nu är det godnatt som gäller!


NYTT ALBUM!!!!!!!!

THE FRAY SLÄPPER NYTT ALBUM DEN 7 FEBRUARI 2012!!!!!!!!!! JAG LÄNGTAR SÅ JAG DÖR!!!!!!!!!! AAAAHH KISSAR PÅ MIG!!!!

lågtryck

Ett av två prov gjorda denna veckan. Kändes att jag inte var tillräckligt förberedd men hoppas på att klara det ändå. Dags för nästa prov imorgon och nu eftersom jag tycker att jag pluggat så mycket igår så tycker jag att jag är värd att slippa plugga lite. Därför har jag gjort en massa andra ovärda saker som att sitta vid datorn i för många timmar, kolla på gamla Britney Spears-videos, titta på kakel till vårt nya badrum, spela temple run och äta lussebullar och varm oboy. Okej, det sista var fan inte ovärt någonstans för det var riktigt gott och juligt. Det vore bättre om det snöade och var helt vitt för regnet ger mig huvudvärk. Jag sa det till mamma hon ba: Ja, jag vet. Jag har också det. Jag: Aha, vad har det med saken att göra? Hon: Jo, men det är ju lågtryck.

Somnade gott i mysfåtöljen också med boken på magen och nu kommer jag inte på fler undanflykter så nu får jag väl ta tag i plugget. Dags för lite kartläsning!

Tjött chey

bra helg

Igår vart det fest hos Freddy och det var en riktigt bra kväll tycker jag. Knäppa grejer som händer precis som det ska va! Många fula danser bland annat och skönt umgänge. Träffade Lisa på bussen hem och sedan träffade vi ett par som var typ 10 år äldre och hamnade på bild på tjejens facebook. Varför vet jag inte?

Idag har jag vart trött som fan. Vet inte hur många avsnitt av how i met your mother som har gått åt idag men tv-soffan har i alla fall vart min bästa vän. Plugga var väl det jag egentligen skulle göra men jag har noll ork så får väl ta det imorgon antar jag. Sådär lite stressigt dagen innan. Ska bli skönt när dessa två kommande veckor är över. Då är det äntligen höstlov och jag åker till Berlin i några dagar.

Nu ska jag sova!

glitter

Denise Azemi Brasjö i Idol 2011. Foto: Pavel Maira
Inge vidare bra bild men Denise i Idol hade på sig en riktigt snygg kofta i fredags. Från H&M.


metallic

Skulle verkligen kunna göra tusen sånnadär kollage för jag hittar så mycket snyggt överallt. Nu klickade jag runt lite på Zara.com och fick syn på ett par riktigt snygga strumpor. Men kolla vad modellen har för skor då, hur lika är dom inte mammas gamla dojjor?!


Förresten finns det så himla många snygga jackor på Zaras hemsida. HÄR kan ni leta runt lite om ni är intresserade.

hela världens hunger samlad i mig

Jag var ute på en pw igår och det pinsamma är att det känns idag. Om man får träningsvärk efter att ha vart ute och gått, hur vältränad är man då? Hehe

Hade i alla fall en himla mysig kväll igår hos Linn med trevligt umgänge. Tackar vi för! Sen råkade jag stanna uppe halva natten och titta på parlamentet-klipp på grund av en viss Ella som hela tiden skrev skämt efter skämt därifrån. Helt och hållet hennes fel. Så jag somnade väl någon gång efter 4..

Idag är det plugg som gäller. Känns helknäppt för jag har nog aldrig tidigare i mitt liv pluggat på varken en fredag eller lördag. Söndag har väl skett sådär någon enstaka gång men helgen är ju till för att vara ledig på så det här känns inte bra. Till kvällen blir det lite party i alle fall!

bruno pieters + weekday



Het kollektion från Weekday. Jag gillar den grå klänningen högst upp till vänster, linnena med smala axelband, den svarta polon och den mörkblå långärmade längst ner. Ge mig Kenzas bankkort bara så ska vi nog kunna flytta in er i min garderob.

H&M midseason sale


Här hittar ni lite tips från H&Ms rea de har just nu. Om man bara hade ett tillfälle att använda den svarta långklänningen...

om det slår gnistor är det knappast dig jag tänder på

Det var knappt någon skola idag så jag har bara vart där för att ta närvaro och nu är jag hemma för att hänga med skolböckerna. Ja, ni läste rätt - en fredag.. Men inte hela fredagen för ikväll ska jag titta på Emil.. eh, jag menar idol och ha det mys med fina vänner.

Åh jag vill bara gå på stan och hänga in en massa nya fina höstkläder i min garderob men jag ska fan hålla mig till Berlin nu. Det ska blir riktigt skönt att få komma iväg en sväng. Höstlovet kommer bli så himla bra, och det kan knappast vara mer efterlängtat efter allt vi har i skolan nu. Känner att jag inte riktigt hinner med i tempot.

Men för er som kan slösa pengar men ändå inte vill slösa så mycket, kolla nästa inlägg!


liquorice


Rensade i skohyllan härom dagen och slängde 6 par gamla skor. Men när jag stod där och slängde bort hittade jag de här skorna som jag föll pladask för! Det visade sig att det var mammas gamla lackskor som hon köpt i Kiel för en sådär 15 år sedan. Gissa om jag blev glad att de passade, när mamma egentligen har en storlek större. Ska se om jag har nåt som passar till bara! Jag som ville ha ett par låga gubbskor!

heartbeat

Har jag nämnt förr att The Fray är världens bästa musik? Jag blir helt kär av dem. Eller nej, jag blir precis så som låten är, vad den än är. Men kär blir jag i dem för de gör så förbannat bra låtar. Varenda jäkla låt är helt perfekt. Men jag kan inte vänta längre på deras tredje album!! När kommer det??? Jag som längtar så...

Annars har jag slagit rekord på temple run idag, läst en dålig bok och inte mycket mer. Ganska skönt, fast jag måste läsa mycket mycket mer för bokjäveln ska va utläst om en vecka. Tjena!


De har en ny grym låt i alla fall. Heartbeat heter den. Lyssna!

söndagseftermiddag

Hallå! Har haft en himla mysig söndag och den är inte slut än. Tog mig till gymmet idag istället och nu ska jag strax iväg och titta på när mina vänner och gamla lagkamrater spelar handboll. Idag anlände också min syster Malin och ikväll blir det bio, jägarna 2. Har dock inte sett ettan men vafan, popcorn är ju gott!

Dags att klä om. Och hallå, gossip girl börjar ikväll!!

lördagsmys

Medan jag vandrar runt här i mina nya pjux fixar jag också lite planer för kvällen. Känner för lugnt ikväll också så det blir film i källaren hos Alma med Amanda. Ska svida om till lördagsmys innan jag kilar iväg bara.

monkiworld


Stickat från Monki. Jag älskar den gröna färgen och skulle gärna dra på mig den tröjan!

inget ljus utan mörker

Jag är världens stoltaste mamma till mina nya sjukt snygga dojjor. Jag hade ju inte tänkt köpa dom idag, utan bara prova för att fundera lite till. Kanske gå in och prova dom några fler gånger framöver så jag verkligen är hundra, och kan ändra mig fram och tillbaka. Men då säger ju hon i affären att det är det sista paret. Så jag frågade om jag kunde lägga undan dom? Hon: Ja, visst det går bra i en timma eller så. Värt.

Hursomhelst har jag hängt med Jossan och nu tänkte jag att jag kanske skulle ta mig till gymmet. Vi får se hur det blir med det. Hejs!

from the moment i met you

Jag hade en jättemysig kväll hos Alma med Linn, Elin, Ida, tacosen och godispåsen. Emil gick vidare så jag är nöjd. Ska dock kolla på hans klipp en gång till för alla sa att det var dåligt men jag kan inte höra något illa när jag blir som förtrollad hehe. Jag hade verkligen längtat efter en sådan här bra och mysig kväll och det fick jag en också. Det är nästan så att jag vill kolla på idol varje fredag framöver.

Jag känner att jag måste ner till stan imorgon för jag kan inte sluta tänka på dedär vackra skorna i något inlägg under. De är jag beredd att leva på vatten och bröd för. Annars har jag inga mer planer. Godnatt!

när allt är miserabelt

Här vart det torrt på inlägg. Ledsen buddies!

Nu vart det i alla fall äntligen fredag och valet har gjorts mellan klassfest och mys med vänner. Det blev det senare alternativet och vi ska hem till Almgren och se på idol (läs: dreggla efter Emil Elton) och äta tacos. Åh det ska bli så kul och skönt och trevligt och mysigt och allt sånt där bra, för jag har verkligen saknat en sån kväll med fina vänner!

Annars har jag hängt på stan idag med Linn, Ella och Matilda och nu jävlar är det fan köpstopp. Det var efter en skjorta som inhandlades idag som jag fortfarande är lite osäker på. Den är inte riktigt jag kanske men är himla snygg ändå. Ni kan ju få se, varför inte liksom? Ska knäppa en.

pure beauty


Jag har fallit. Hårt. De är så sjukt snygga och verkligen ännu snyggare på! Vill ha från Vagabond.

Trossan 18 år!

Ikväll åkte jag, Linn och Amanda upp på berget och medan de fixade i ordning åkte jag och satte en ögonbindel på jossan, körde henne till berget och ledde henne fram till sjön där de tänt ljus, lagt ut filtar och vinterjackor och fixat lite gott. Det är nämligen jossans 18årsdag som skulle firas! Så STORT grattis igen!

Vi började fira redan igår när klockan slog tolv då vi gick in på mummel och även firade 250 dagar till studenten!! Det var en skitrolig men jäkligt svettig kväll, det var alanya all over kan man säga. Dansade hela natten å kom hem med en härlig fläskläpp på det haha. På nåt jäkla sätt så "bet" jag väl Amanda i huvudet så hon har också skitont;)

Nu tänkte jag sova i tid för en gångs skull, har nog inte lagt mig såhär tidigt sen skolan började. Har dock en mygga som surrar runt mitt huvud någonstans som jag inte får tag på!!


RSS 2.0