extas

Jag har sååå mycket att göra! Men imorgon är det över! Fast det betyder nog inte att jag är tillbaka. Shit nästa vecka kommer vara den bästa i mitt liv hittills och jag är så exalterad!!!! Kan inte göra tillräckligt med utropstecken!!!!!!

Imorgon lämnar jag in min allra sista inlämning och gör mitt allra sista prov på gymnasiet. Sen är det en vecka kvar och sedan gör jag min allra sista dag på gymnasiet. Samtidigt som det ska bli så jäkla kul så vill jag verkligen komma tillbaka i höst igen som om allt var som vanligt. Då vill jag börja 3an igen! Men först och främst ser jag fram emot en sommar på mitt nya jobb. Japp, jag fick jobbet på Lindex för er som inte visste det. Jag har för mig att jag inte kunde hålla mig om att berätta om arbetsintervjun jag var på där. Jag mår så jäkla bra just nu och hoppas att detta håller i sig för jag har en sån sjukt bra tid att se fram emot, och jag hoppas att mina små drömmar faktiskt kan bli verklighet!!! Mer utropstecken till det!!!!!!!!


afn

Här vart det riktigt länge sen! Och det har hänt en jäkla massa sen sist! Jag har bland annat haft en sån sjukt jäkla rolig vecka i Ayia Napa, och samtidigt som det var skönt att komma hem vill jag bara åka tillbaka till noll bekymmer och allt vad man slapp tänka på där. Men som tur är kom vi hem till ett lika bra väder som där borta så nu är det bara att fortsätta jobba på brännan fram till studenten. Det är sjukt vad nära det är nu och jag vill inte att det ska vara över.

Jobbat på brännan är vad jag har gjort idag insmord i kokosolja. Har knappt några lektioner nu trots att vi har en massa inlämningar och sånt som måste göras. Jag är fortfarande helt död efter typ 3 timmars sömn varje natt i Napa, så jag har nog aldrig sovit såhär mycket som jag gör nu. Nu måste jag fortsätta packa upp och sedan ropar Frida på mig att jag ska komma och hänga med henne... Mors!

jag vill känna på din kropp, kropp hela natten

Kropp måste ju vara ett av svenskans fulaste ord? Att något så underbart kan heta något så fult. Tycker det till och med är jobbigt att säga.

Sitter och pluggar och tar lite för många micropauser. Hittat mig lite ny musik att lyssna på. Förresten var jag och såg Maskinen på Liseberg i fredags och måste säga att det var himla mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. LMFAO och dansa wiggle wiggle wiggle på Grönan hade inte heller vart fel men det är ju lite lättare att ta sig till Göteborg, så så fick det bli. Men jag är glad att jag åkte dit!

I lördags var jag och Amanda hos Alma, som precis kommit hem från New York. Och fan vilken fet stad, dit måste man ju ta sig någon gång i framtiden. Men det är inte långt kvar innan jag ska ut och resa igen för det är bara EN VECKA KVAR TILL AYIA NAPA!!!!!! Fyfan vad jag längtar och fan va kul det ska bli! Det är nog det som tar mig framåt här med plugget och apropå det så är det väl slut på micropausen för länge sen...

RSS 2.0