Christmas feelings

Imorgon är det jul!!!!! Jag ska lätt ställa klockan på kvart över sju för att ligga och titta på julkalendern i sängen. Kanske några minuter tidigare för att värma mig lite oboy eller en peacelinn. Detta hade jag nog inte gjort om det inte vart för att det inte finns någon snö ute. Men nu längtar jag något innerligt så jag hoppar sovmorgonen. Säg inte att det är någon barnkalender nu bara då blir jag ledsen!


spring


Vivistyle

Så jäkla snygga och inspirerade av Jeffrey Campbells liknande par. Kanske till våren?

äntligen



Från Zara

första advent

Jobb i fredags kväll och jobb idag och under min lediga tid har jag knappt vart hemma. I fredags efter jobbet åkte jag, Elin och Ida och hyrde filmen Water for Elephants, innan vi åkte hem till henne och hade fredagsmys. Riktigt grym film med en riktigt snygg kille och framförallt riktigt fint sällskap!

På lördagen åkte jag med Jossan och Linn till Göteborg. Det var fullt med folk men jag hade en himla bra dag ändå och jag ska visa vad jag lyckades hitta. På kvällen åkte vi till Linn och Amanda och Mattias joinade gänget. Det blev spel och vin och en mycket bra kväll!

Nu har jag fått upp julstjärnan i fönstret så nu börjar det bli lite julstämning här hemma! Läste om julen i någon tidning idag på rasten och höll på att börja lipa bara för att det är så mysigt. Vad är det för mes?


längtar

Jag är ledsen om jag tjatar om julen men jag kunde inte låta bli att längta ännu mer när jag läste ett inlägg som jag postade förra året. Rubriken var: When you're still waiting for the snow to fall, it doesn't really feel like christmas at all och kommer från Coldplay's låt.

22 december:
Har någon jävligt bra känsla. Kollar ut och det är helt vitt, helt oskottat, helt mörkt och det snöar fortfarande. Det känns riktigt juligt och jag har laddat upp med clementiner, gosat ner mig under duntäcket bland lysande stjärnor som hänger på min vägg. Kvällen har bara börjat och jag hade tänkt att se något avsnitt av Nisse Hults historiska snedsteg, något program jag fick se på historian. Att Johan Glans var självaste Nisse Hult gjorde saken mycket bättre och programmet blev till och med bra. Verkar som undervisningen går åt rätt håll ändå, när eleverna frivilligt lär sig saker hemma en tisdagsnatt. Drar på Coldplay's nya jullåt igen - Christmas lights. Natten är ung!


auld lang syne



Jag bara älskar denhär låten, tycker den är så himla fin! Och jag älskar denhär biten ur filmen Sex and the City som passar så bra till låten.

xmas

Om en månad och en dag är det julafton!!! Och inte en enda snöflinga har jag sett? December måste ju i alla fall vara årets mysigaste månad med tända ljus, gott att äta och den härliga stämningen. Så nu har jag gjort mig en lista med jullåtar och jag är riktigt nöjd. Ni måste bara lyssna! HÄR hittar ni den.

111123

Jag är lite tom på inspiration känner jag. Ska försöka ta och ändra på det. Men det har inte hänt så mycket idag. Jag har vart på en lektion eftersom jag tog mig en sovmorgon på den första. Behövde verkligen sova ut och nu är jag tråkigt nog trött igen. MEN det är inte så långt kvar innan det vänder och dagarna blir längre igen. Det är nu det är som mörkast men det är ju lite mysigt också!

Jag har länge tänkt att jag ska ta mig upp till berget och springa milen nu och idag så tog jag mig äntligen tid. Dock så blev det bara hälften så långt för jag ville inte springa vilse i mörkret där uppe, men skönt var det i alla fall. Har verkligen börjat gilla det där med att springa nu mer och mer! Och speciellt till ett bra album, som idag fick bli Rihannas nya.

Vad jag pratar på. Nu blir det en långdusch!


resume

Helgen har inte vart speciellt fullspäckad. Det har vart ganska lugnt. Det var öppet hus i lördags, sedan fick jag hoppa in på jobbet. Satt faktiskt ganska gött sådär en lördagkväll, dubbelt betalt och bara för att jag slutar vid 9 betyder inte det att kvällen är över. Drog över till min kära granne Lisa istället.

Igår drog jag först till Jossan där vi fixade oss och blandade lite drinkar innan jag gick vidare till Elin där ett härligt gäng väntade. Sedan fortsatte vi till Bogrens och firade BARA 200 dagar till studenten!!! Det blev en riktigt rolig kväll men idag har jag haft överdrivet ont i huvudet hela dagen. Så ont så jag inte tror det beror på alkoholen? Men det ska bli skönt att sova nu i alla fall. Har några få bilder på mobilen som jag skulle kunna dela med mig av. Natt!


countdown

Ikväll är det 200 dagar till studenten som ska firas! Det gör vi i helvitt först hos Billing och sedan i uv-ljus på bogrens. Ska snart iväg till Jossan och göra mig redo för att fira. Ha en grym kväll alla studenter!!!

turban


Rut m.fl - Gina tricot - Monki - Lindex

Skulle vilja sätta en såndär snygg turban på huvudet. Helst den från Monki!

hopelessly i'm taking a mental picture of you now

Talet idag gick helt okej, trots att mina klass"kamrater" mobbat mig för det.. Efter skolan plockade jag upp Jossan och åkte hem hit och bakade, snäll som jag är, en tårta till Johan, min systers kille, som fyller 25 idag. Fick dock vänta 4 timmar på att smaka på den men det var det värt för dekorering med godis lyfter alltid betyget!

Nu ska jag behöva laga mat här hemma till och med. Eller i alla fall hälla upp färdig potatisgratäng och ställa in den i ugnen, vilket är alldeles för krävande. Sedan ska jag ner och kolla på handboll, blir en fin kväll det!

Det värsta med idag är dock att min älskade syster Sofie åker till Australien idag med sin Jared. De ska bo där ett tag så jag vet inte när jag får se dem igen. Förut bodde de i Stockholm så då visste jag ju att jag kanske skulle åka dit snart och träffa dem, eller att de skulle komma hit och hälsa på. Men nu är det ju inte lika lätt när de befinner sig nästan så långt ifrån Sverige man kan komma. Jag är jätteglad för hennes skull att hon är så lycklig och hoppas hon kommer få det bra där borta! Kommer sakna henne bara :(


sea green


Från H&M

Denhär var det allra bästa jag hittade i Berlin. Jag älskar färgen och matrialet! Den är lite mer grön i verkligheten.

glitter socks



Glitterstrumpor från Monki

Kanske inte är något speciellt med ett par strumpor men jag tycker de är så jäkla fina! Tänkte ha dem till lite kortare byxor så de syns över skorna. Skulle också vara snyggt i ett par låga gubbskor!

månens dag

Imorgon ska vi hålla tal i nationella svenska B så det är vad jag håller på med nu. Grejen är ju bara att när man är klar med skiten så orkar man ju inte läsa det hundra gånger till så att man lär sig det så bra som möjligt. Så jag har spelat in det på ett ljudklipp och tänkte lägga över det på mobilen så kan jag gå ut och gå en sväng och samtidigt lära mig det. Träning och plugg i ett, så gör vi!


snake


Får inte nog. Den gula är ju min stora dröm men 1200 kronor är lite för mycket. Funderar istället på den längst ner till höger eller den röda.

why do i always want what i can't have

En riktigt bra helg har jag haft! Käkade tacos på fredagskvällen och doppade i chokladfontänen med Jossan, Amanda och Rasmus. På lördagen bestämde jag och Jossan på någon minut att vi skulle åka till göteborg så en timma senare satt vi på tåget. Och jag hittade ääääntligen ett par silvriga glitterstrumpor! De är så jäkla snygga, ni ska få se! När vi kom hem kom hängde Amanda och Rasmus på oss och sedan även Linn och Mattias, och vi spelade spel och blandade misslyckade drinkar hos Jossan.

Idag har jag köpt färgglada löparskor, städat och vart ute och gått och nu ligger jag under täcket med datorn i knäet och har kollat på de tre senaste how i met your mother. Mår himla bra här!

zara lookbook november


apelsin

Tjena! Jag har nyss kommit ur duschen efter att ha sprungit 5,5 km i kära hentorp. Det är faktiskt ett himla bra ställe att springa på och ännu bättre blev det i mina nya skosnören! Jag härmade Jossan och köpte orangea skosnören och trädde i löpardojjorna, himla snyggt blev det!

Annars idag har jag vart på stan hela eftermiddagen med Linn där vi tog en fika och kollade runt i några timmar. Sugen på ett bar "kostymbyxor", får kolla på dem imorgon igen kanske.

Nu ska jag strax åka förbi hallen där Amanda och Jossan tränat, sedan ska vi handla endast goda tacos-ingredienser och laga mat hemma hos Jossan. Mysmys och jag är aaaashungrig!
Orangea skosnören Stadium 19 kr. Finns i fler fina färger!


Happiness

Jag var så himla glad igår när provet var över. Kom på mig själv med att springa och le på löparspåret och att springa var helt plötsligt det bästa som fanns. Senare åkte jag och Jossan och kollade lite på stan innan vi handlade och lagade himla goda enchiladas hos henne. Dagen avslutades med handboll ända borta i Tibro och Skövde förlorade men det gjorde inte så mycket på en sådan bra dag.

Nu ska jag strax käka lite frukost innan jag tar mig till skolan för dagens enda lektion. Sen blir det stan och en fika med min bästa vän Linn!


berlin II


Jäkla konstig grej. En beer bike, där han i mitten serverar öl till de runt om som samtidigt trampar sig framåt



Berlinmuren

Lunch: pommes frites, bärtz och våffla


Berlin mot Kiel. Jäkla stämning i den hallen!

En gammal Östtysk restaurang där vi åt riktigt god mat

Ser väl för underbart ut?

monki ss12




Så härliga färger Monki kommer med till våren och sommaren! Gillar starkt alla skor, accessoarer och jackan längst ner till höger! Lite extra cravings på den orangea kuvertväskan!!

make it snow


Två från Zara

Har provat båda dessa jackor och båda är hur mysiga som helst med den gosiga pälsen i. Det är bara det att pälsen bara är en väst inuti så den är inte över ärmarna. Så jag vet inte om det kommer bli för kallt i vinter? Vill ha något annat än vanlig dunjacka i vinter..

ullared



2 stycken från Ullared för en vecka sedan. Så jäkla het brud på de sista två!

hela världen är så underbar





Nu måste jag verkligen plugga inför provet i redovisning imorgon. Ämnet där jag verkligen är dum på riktigt. Kul att kursen är 100 poäng och håller på ääända till studenten! Bara 212 dagar kvar...

turtle neck


Ny favorit från Zara, även denna från Berlin. Ungefär 25 euro.

shining gold


Zara

Såg även dessa i hyllan inne på Zara i Berlin, men inget köp här heller. Tänk att få sväva runt i dem på stan. Här har vi riktiga gyllene skor! Ca 800 kr.

berlin


Dag 1: Mamma super på planet

Snygg flyg-outfit
Lunch: nuggets, chips och bananmjölk!

Alexanderplatz

Gammal typisk tysk bar..
..där vi tog en bärtz

Käkade på en mysig indisk restaurang
Dag 2: Här delades Öst- och Västberlin




chocolate fountain




Bilder från förra helgen när jag och Jossan provade hennes chokladfontän, så himla gott!

metallic



En från Berlin, H&M ca 200 kr.

like a snake baby


Zara

Snacka om att jag föll för den där väskan när jag såg den i skyltfönstret. Fick fråga flera stycken i personalen efter den, som sprang runt och letade både i butiken och på lagret för att hitta den. Sedan fann vi den på datorn och såg att den fanns i några andra Zara-butiker, men 109 euro var lite för mycket så det blev inget köp.. tyvärr.

måndagsbarn

Nu har det gått många dagar sedan jag senast hörde av mig här. Många fullspäckade dagar. Knappt vart hemma på hela helgen.

Torsdagen hos Matilda med 18årsfirande och utgång blev kanoners! Åt tårta med Oskar Linnros på och dansade resten av kvällen. Sen har jag vart i diverse handbollshallar resten av dagarna och kollat på en massa matcher. Jag bara älskar skadevi cup-helgen! Tycker det är så himla kul att kolla på, och ännu mer spela när man fick göra det.

Annars idag har jag mest slappat men också sytt lite jeans så jag nu kan variera med lite blått också istället för bara svart och grått. Nu tror jag att jag ska skala några satsumas och kolla på några avsnitt himym!

akta min whiskey!

Igår gick bilen mot Ullared klockan 6 och det blev en så jäkla bra dag! Glad att jag har er fina klasskompisar! Fick med mig lite nödvändig skit hem. Kanske inte värt att åka 20 mil för men vafan det blev en himla bra dag! Innan jag kollade på mitt gamla lags handbollsmatch så tog jag en löprunda, och så blev det myskväll hemma.

Idag är det andra puckar. Det är höstlov och det viktigaste av allt Matildas födelsedag, GRATTISSS SNYGGINGG!!! Så om någon timma ska jag hem till henne och fira ordentligt innan det bär av mot stan för utgång!

Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning och tagga till whiskey-låten!

big city life


Bild från Berlin

Först kan jag ju bara säga att helvete vilken stor stad (och då är väl inte den så stor om man jämför med storstäder egentligen?)! Efter 4 dagars åkande av tåg, tunnelbana, spårvagn och buss förstod jag fortfarande knappt någonting. Från början ville jag aldrig åka dit igen men nu har jag verkligen ändrat mig!

På lördagen var vi helt slut när vi kom till hotellrummet så vi käkade och slappade lite men tog oss sedan ändå in till Alexanderplatz, där vi hann med att kolla lite. Sedan mötte vi upp min farbror och hans familj och tog en bärtz på en typiskt tysk bar innan vi käkade indiskt på en himla mysig restaurang.

Söndagar är alla affärer stängda men det gjorde faktiskt ingenting för den dagen blev jäkligt bra ändå. Vi var och kollade på Berlinmuren på olika ställen där vissa delar fanns kvar och på museum om andra världskriget och öst- och västberlin. Ni kanske skulle tycka det var jätteointressant men jag tycker verkligen det är värt att se! Det blir nog så när man får se det på riktigt, då får man en helt annan bild av det.
Sedan var vi på handbollsmatch mellan Berlin och Kiel och det var ju det bästa på hela dagen! Helt sjukt vilken stämning det var där inne. Fullsatt läktare och ståplats så det var mer än 9000 personer och alla var verkligen med i matchen hela tiden.

Måndagen var vi på stan mellan 11 och 19 och fötterna var ordentligt döda efter det. Men lite grejer fick jag med mig och det bästa var en grön stickad tröja som man bara vill klappa på hela dagen!

Men åk dit tycker jag! Finns hur mycket som helst att kolla på och massor med bra shopping! Men man behöver nog två dagar till stan och åk med någon som kan tyska ganska bra med grymt lokalsinne!

back from berlin

Nu är jag hemma och är helnöjd! Jag har haft tre så himla bra dagar där nere så jag kan inte vara något annat. Det var precis vad jag behövde! Kan berätta mer sen och slänga upp en bild eller två..

Nu sitter jag här och fixar ihop en grym skiva till imorgon (Emil Eltons låtar) då jag, Ella, Matilda och Linn drar en roadtrip till Ullared och Gekås. Avgång klockan 6 så det är bara att ta sig upp och sedan köra bil på det. Tur vi har gps kan jag ju säga. Det ska nog bli en riktigt bra dag!

RSS 2.0