we like it spontaneous

Hej kompisar!
Jag hade en himla bra dag igår då Jossan bara kom på sådär att vi kunde åka till jönköping efter skolan. Så vid 5 satte vi oss i bilen och vid halv 11 var vi hemma igen efter någon timma på A6 och någon timma på Max.

Idag var det kort skoldag innan jag mötte Pauline, Linn och Amanda för fika, prat och härligt sällskap i stan. Nu kom jag ganska nyligen hem från handbollsmatch som fick nästan nästan nästan fick mig att längta tillbaka lite. Konstigt nog längtar jag efter att bli tvingad till att springa och kämpa och bara vara helt slut. Att känna att man har gett allt.

Nu skriver jag från självaste skoldatorn som vi fick igår. Spelar alfapet och dricker ett jättegott te gör jag också, som jag fick i present från min 18årsfest. Allra godast blir det om man har hälften vatten och hälften mjölk, tips!

Nya webbkameran hehe

ingen vill veta vart du köpt din tröja

Jag kan väl börja redan idag och visa min nya cerise stickade. Känns som den kommer komma väl till användning i höst och vinter!

back to reality

Sovmorgon till 12 varje måndag ska vi nog kunna överleva. Sedan två lektioner innan det är slut för dagen. Det ska nog funka. Efter skolan tog jag mig ner till gymet (!). Det var nästan spindelnät på skorna bara för att de inte vart använda på så länge. Men nu är vi tillbaka i de vanliga rutinerna så då får jag dra igång med träningen också. Jag har faktiskt viljat träna men sen var jag i Alanya och sen vart jag sjuk och sen vart det helg.

Jag tänkte att nu kan jag ju börja blogga lite mer också och skriva om sånna saker som jag själv tycker om att läsa. Tyvärr har jag ju ingen kamera men kan ju försöka knäppa någon hyfsad bild med mobilen på nåt inköp eller nöttt. Det tycker i alla fall jag är kul att läsa om...

from sunrise to sunset

Jag hade en himla bra dag igår. Det är matfestival här i Skövde så jag och Linn jobbade oss till några gratis matbiljetter och sedan var det bara att börja käka. Kyckling i röd curry, friterad banan och chokladbakelse var favoriterna. Sedan tog vi bilen till Hjo, kollade på handboll och gled runt. Jag kan inte sluta älska att köra bil! Tyckte till och med det var kul att övningsköra till Stockholm 4 timmar i sträck? Efteråt blev det mer mat innan vi åkte hem hit och sedan drog till Albin för lite fiesta. Det var trevligt men jag kände mig lite osugen så det blev en ganska tidig kväll.

Today I don't feel like doing anything så det är precis vad jag ska göra. Slappaaa!

Ledsen att jag inte har några bilder att posta men kameran är som borttrollad. Har kollat med hotellet flera gånger men ingenting..

success

Nu har vi 93or skrivit historia. De värsta på 17 år! Och vi är med på nyheterna!!! Verkar som vi har lyckats med vårt arbete. Det var vakter i skolan idag också. Okej att ettorna kan känna sig lite kränkta men vi hade det precis likadant för två år sedan. Haha det är så kul!

Tre lektioner var tre för mycket idag. Är inte van vid skolan än. Drog till stan idag också och fick med mig en helt underbar stickad skapelse i cerise. Ikväll är det utgång som gäller så jag ska strax bege mig till Elin där förfesten hålls. Först ska jag prova igenom garderoben. Är det varmt eller kallt? Ska man va fin eller ful? Så många frågor och så få svar!

vi är treorna

Jag har haft världens roligaste skoldag! Tog vägen förbi Ella och Jossan efter 6 någongång imorse och tog oss ner till boulongerskogen där resten av de nyblivna treorna var. Då korkade vi upp och vi körde "vem vill gå i ettan nuuu?" och fortsatte hela vägen till skolan. Där tror jag vi gjorde det bättre än förra årets treor, det måste vi gjort! Vakter och securitas var där och skolsystrarna vandrade runt på skolan och frågade om man mådde bra. Haha vilken dag! Att ha lektion sen efter lunch var inte så kul för då var vi gaaanska trötta.

Sen efter skolan mötte jag Pauline och Jossan en sväng innan jag åkte hem och sov i 4,5 timmar. Känns som jag inte kommer kunna somna på ett tag...

you think you're cooler than me

Tog mig till stan och mötte Ella tidigt på morgonen och vi pratade mest istället för att kolla i affärerna, känner jag nu när jag tänker efter. Sedan hängde vi hemma hos henne ett tag innan jag åkte hem, åt, duschade och tog bilen till Jossan. Där väntade lite trevligt sälle innan vi drog på roadtrip i Skövde och gled runt och spionerade med varsin cooler från 7-eleven. Sånt där som man måste vara med på för att förstå att det är kul.

Nu är det dags att sova för jag måste upp om ungefär 5 timmar. Då ska vi fira att trean börjar med fest i en park innan klockan 8! Det här har jag längtat efter!!!

what are words bla bla bla

Att vara i kyrkan och kolla på konfirmation blev inte alls lika tråkigt när man spelade alfapet på mobilen samtidigt. Sen blev det stora mängder mat och efterrätt med släkten. På kvällen var jag trött och hostade för mycket för att anstränga mig till att göra något. Jag tror inte jag har tagit igen sömnen än för jag är trött redan vid 11 och det är inte så likt mig.

Idag åkte jag med Jossan till göteborg och gick på stan innan vi tog oss till kungstorget och RIX FM festival. Det vart riktigt bra tycker jag! Chris Medina var där och det är ju ganska stort.

Nu tänkte jag somna till en film men först kan jag bjuda på några mobil-bilder eftersom kameran förmodligen är stulen av hotellpersonalen...



honey i'm home

Hej mina kära!
Nu är jag hemma från en sjukt bra vecka i Alanya där vi har dansat i timmar på både golv, stolar och bardiskar. Vi har druckit drinkar ur normala glas och vi har druckit drinkar ur akvarium. Hela dagarna har vi solat och hela nätterna har vi vart ute så det blev ju inte många timmars sömn denna vecka. De sista kvällarna var det jobbigt att hålla ögonen öppna men det var bara att köra! Sen sov jag hela bussresan plus flygresan hem och det brukar jag aldrig kunna göra. Bilresan från göteborg sov jag inte, då hängde vi på facebook hela tiden.

Förutom att jag var så trött blev jag sjuk också och hostade sönder vilket resulterade i feber och halsont nu här hemma. Det gör så ont att svälja så jag gör det helst inte! Det blir nog en lugn fredagkväll hemma med familjen. Dessutom kommer det lite extra familj hit för imorgon ska min lillebror konfirmera sig. Men ska jag vara hemma ikväll måste jag köpa hot sweet chili chips, annars klarar jag mig inte!

Vill ni se lite bilder från resan kanske? Nej just det, jag har ju glömt kameran på hotellet. Attans!

vi hörs om en vecka...

FÖR NU DRAR VI TILL ALAAAANYAAAA!!!!!!

Din körning är godkänd

Jag har vart lite upptagen de senaste dagarna, och inte med vad som helst. Jag har kört bil hela dagarna!!!   Den 8de augusti 2011 tog jag körkort. Detta är en dag som går till historien! Det är så overkligt och det går inte att fatta att jag som en gång fått kärringstopp efter kärringstopp nu glider runt på gatorna helt själv, lagligt också! Det jag undrar är bara om inte hon jag körde upp med hade synfel för det var inte mycket som var rätt under uppkörningen. Men det kanske bara var en känsla, det är ju ofta felen man kommer ihåg.
Jag har ett tips till er som ska ta körkort i framtiden: kör upp på förmiddagen! Jag skulle köra upp halv 3 och jag kunde ju fan inte sova och inte äta på hela dagen! Jag mådde illa och ville börja gråta från att jag vaknade och då var det ganska jobbigt att fördriva tiden och försöka tänka på något annat.
Efteråt tog jag med Ella och Linn på en tur genom Skövde och runt om. Två drive in hann vi också med. Idag har jag fortsatt att köra. Först till stöpen och hämtade Amanda, vi åt frukost på stan och kollade lite. Sedan körde jag min lillebror innan jag plockade upp nästa. Denna gången var det Jossan och senare också Linn.

Nu blev det mycket prat om det men så får det vara efter att ha hört några av de bästa orden i mitt liv: Din körning är godkänd!

Och ännu bättre.. IMORGON BLIR DET ALANYAAAA!!!!!!!!!!

vacaciones

Nu har jag äntligen sommarlov! Och det betyder att resan är nära. Därför kommer tjejerna hit om någon timma och då ska det planeras.  Först måste jag få mig nåt i magen och sen skulle en nap sitta fint. Varför är jag så trött hela tiden? Yeye, hejsvejs!

counting down

Det blev tyvärr ingen tsunami och ingen beachvolley. Istället har jag ätit gott med alla de jag nämnde i tidigare inlägg och men avslutade lite tidigare för tröttheten kom tillbaka. Fattar inte hur jag kan vara så trött men det har väl vart fullt upp det senaste, trots att jag känner att jag har kunnat slappna av.
Anyway, nu tänkte jag sova för imorgon är det min sista dag på jobbet och sedan går jag på sommarlov. Fan vad jag har längtat efter denna dagen nu de senaste veckorna! Sen är det inte långt kvar innan Alanya!!! Gud vad det ska bli skönt och kul och roligt och bara så jäkla bra! Ska drömma lite om det nu, godnatt!


18års fiesta!

Och jag hade en så jäkla bra kväll igår! Jag hade verkligen skitkul och jag är så glad att alla ville komma. Hoppas alla hade en lika rolig kväll som jag för jag tycker verkligen det blev lyckat! Och en massa fina presenter fick jag! Tack så jättemycket allihopa för dem och för att ni gjorde kvällen så jäkla bra!

Det var ju som sagt dåligt väder så jag dukade upp långbord inne i vår ladugård (nej, jag bor inte på landet och har inte en massa bonne-djur). Ställde ut en massa ljus och fixade lite tilltugg gjorde jag också. Sen kom det fina vänner vid sju och kvällen avslutades med äggröra och bacon någongång på natten.

Idag har jag vart så sjukt trött så jag har sovit verkligen hela dagen. Minns inte om jag sovit så mycket på en dag någon gång, för jag brukar aldrig kunna somna om. Ikväll ska jag äta med familjen plus min systers pojkvän plus hans syster plus min systers kompisar. Sedan tar jag bussen till Hjo och Kalle där det är lite fest. Men det blir lugnt ikväll så tänkte göra tsunami i hans pool istället och äga lite på beachvolleyplanen. Har jag sagt att jag är grym på volleyboll? Inte? Ne, men det är jag!

Dags att göra sig iordning..

Två från igår

så vart det fredag igen...

Jag hade en sån himla bra dag igår! Efter jobbet drog jag över till Lisa och Matilda en sväng och njöt av solen. Sedan på eftermiddagen tog jag och Linn tåget till Göteborg och det var så skönt att bara gå där och slippa tänka på en massa annat som snurrar runt i huvudet just nu. Jag hittade en jättefin skjorta (ORANGE!!!) och en såndär bra "topp" från gina som jag tänkte använda sönder i Alanya. Kan ju vara skönt att ha tänkte jag!

Idag gick cykeln kvart över 6 mot ICA och jag är ganska trött nu. Skulle behöva en nap men vet inte om jag hinner. Skulle behöva min mamma hemma som kan ordna lite saker åt mig så att jag slipper hehe. Det är nämligen äntligen dags för 18årsfest för mig och det ska bli så kul!! Känns ju lite surt bara att det har vart sverigens bästa väder någonsin hela veckan och så regnar det idag. Men kan man inte ha festen utomhus och inomhus är tråkigt att vara så då får vi fixa något mittemellan. Ikväll ska jag ha mig en riktigt bra kväll!

Och för helvete, GRATTIS TILL KÖRKORTET KÄRA ELLA!

beautiful day

Jag har haft en helt underbar dag! Tyvärr hittade jag inte ett skit i denna lilla stad, men det gjorde inget en dag som denna. Vädret var solsken så jag och Linn åkte upp till simsjön och badade. De har en stuga där som de håller på och gör i ordning också som var hur mysig som helst! När jag kom hem fick jag kebabrulle och nu ligger jag här och laddar upp alla bilder som knäppts den senaste tiden. Mitt löfte om att ta många kort verkar hålla i sig. Och är det någon gång det ska fotas så är det fan i Alanya! Åååh det är så nära nu!!! Jag längtar som fan för det ska bli så jäkla kul! Värme varje dag, bada varje dag, nutella varje dag och FEST VARJE DAG! Nej just det mamma, vi ska inte festa jag lovar!



Utanför stugan i simsjön

works for me

Det har vart en bra dag! Jobbet gick fort och jag slapp sitta i kassan timme efter timme, som jag brukar. Slutade redan vid 1 och somnade i solen ett tag. Senare var det dags för körlektion och en fika i kvällssolen med mina fina Amanda och Linn.

Imorgon väntar ännu en bra dag för då är jag äntligen ledig efter att ha jobbat 8 dagar i sträck. Det tar på mina få krafter! Så då ska jag gå på stan för det har jag inte gjort på hela TVÅ VECKOR!!! Och sedan ska jag åka och bada med Linn. Åh det ska bli så skönt och kul och bra och bäst och underbart och allt positivt! Nu är jag trött som fan för jag gick upp vid 6 imorse så godnatt med er!

RSS 2.0