cut out shoes



Asos

Så.jäkla.snygga.

we are closer

Jag har nyss käkat en liten nyårsmiddag med familjen här hemma, med kräftor, hummer och vitlöksbröd. Det var himla gott efter att ha sparat mig på jobbet innan för att vara hungrig när jag kom hem efter 9. Annars har jag inte gjort mycket mer idag än sovit ut och tittat på how i met your mother. Har jag nämnt att jag brukar kolla på den serien?

De senaste dagarna efter stockholm har jag hunnit med en tripp till göteborg med Linn där vi tittade på norden cup i handboll, gick på stan och lunchade med sushi. Och igår åkte jag runt och fixade lite inför en av Linns julklappar. Ni vet att årets julklapp är matkassen så hon fick min egna matkasse med olika saker som vi periodvis alltid åt  tillsammans. Av henne fick jag de perfekta smyckena till nyår plus ett läppbalsam, så jag blev riktigt glad!

Imorgon är dagen som vi har väntat på så länge här och jag är farligt taggad. Jag ser fram emot det så himla mycket så jag vet inte om jag kommer kunna sova inatt. Det är nyår + Linns 18årsdag och det ska firas ordentligt. Vi ska äta gott, dricka gott och fira hela kvällen hos Linn så det kommer säkert bli kanon!!


om min jul...

Jag och familjen åkte upp till Stockholm och Kista på fredagen där vi kollade lite i affärer innan vi åkte hem till min syster Frida och myste. Där sov vi också för att vakna upp på självaste julafton. Dit kom även min syster Malin och hennes Johan och vi gjorde i ordning och fick det att se ut som ett vinterland inomhus, för ute fanns det ju ingen snö. Vi lagade mat och åt ett jättegott julbord, en massa julgodis, öppnade julklappar och spelade spel. Jag älskar att ge bort julklappar, det är så kul att få göra någon lite extra glad. Sen är jag självklart tacksam för de fina sakerna jag fick!

På juldagen åkte vi till min morbror och hans sambo och träffade släkt. Vi åt jättegott och hade trevligt innan jag följde med Frida hem till Malin och sov där. På annandagen trängdes jag bland allt folk på mellandagsrean men hittade istället nåt bland vårnyheterna. H&M trend måste ju vara bland det bästa som finns, det finns så sjukt snygga grejer där! Sedan återvände vi samma dag till lilla Skövde igen.

the other day

Nu var julen över och det gick alldeles för fort! Jag har inte hunnit uppdatera här men jag tänkte jag kunde berätta mer imorgon. Har vart hos familj och släkt i Stockholm sedan i fredags och firat jul där nämligen. Nu tänkte jag titta på de sista avsnitten av julkalendern innan jag somnar under min nya mysiga filt jag fick av mormor och morfar. Godnatt med er!


we're only human

Det gick från att knappt byta några julklappar till att byta julklappar med alla på ganska kort tid så nu har jag lite panik. Måste både få tiden och kreativiteten att räcka till. Måste fixa allt imorgon för på torsdag ska jag jobba och sedan fira jullov och på fredag åker jag till Stockholm. Sedan är den stora dagen här!

Längtar just nu efter en julafton med glada miner, förhoppningsvis mellandagsshopping i storstaden, ett härligt födelsedags- och nyårsfirande, thailand med sol och värme och The Fray's nya album som kommer i februari. Känner att jag behöver det där sista av någon konstig anledning. Så kan det vara.

Annars har jag idag letat klappar och sedan tränat med Alma och nu funderar jag faktiskt på att gå och lägga mig. Ser fram emot imorgon!

Not on the calender

Åh det luktar nylagad julskinka i hela huset! Snart ska vi äta gott och juligt framför tvn med familjen. Jag och kissen har hängt i soffan hela dagen och kollat på film efter film, med undantag för en sväng till Sigges för att köpa godis.

Igår efter jobbet blev det spontanutgång med Jossan, Amanda och Alma. Vi var först på la vida och sen vidare till husaren, och fan va kul det var! Skönt att må bra dagen efter också, bara väldigt väldigt trött. Men vad gör det?


it's been a long way

Jag hade en så mysig och bra kväll igår! Elin bjöd på ett grymt julbord och allt var så fint fixat! Janssons är ju alldeles för gott för att bara ätas under jul och påsk, men det kanske är därför det är så gott - för att man längtar efter det hela året.

Idag vaknade jag helt igensnorad, ganska fräscht. Lite mindre kul att jag ska iväg och jobba snart ända till kl 21, men det är lördag och lite extra betalt så det är väl så man ska tänka. Har annars fått upp mina snygga tavlor i mitt rum. Jag tror jag började göra om det för ungefär ett år sedan då jag höll på och målade. Nu, ett år senare, är det nästan klart haha. En grej ska spikas upp och sedan ska gardinerna bytas ut, SEN är det klart! Men det är ju ändå att göra om som är det roligaste, så varför inte dra ut på det. Dessutom är det inte så långt kvar tills jag får fixa ett nytt rum. Nu är allt bestämt och vårt nya hus som ska börja byggas i vår ska stå klar i oktober 2012. Undrar vad fan jag gör då??

Hos Elin igår med en massa julgodis!


crochet


Nytt virkat linne från Vero Moda

Blir perfekt till Thailand om några veckor, men tycker det är lite för långt så funderar på att ta av en bit längst ner. För nu är det inte så fint till shorts, bara om man stoppar in hela och det går ju inte i alla. Problem asså!

finally friday

Som jag har längtat efter denna fredag! Även idag har jag vart i skolan en snabbis och sedan med Ella på stan. Trodde inte att vi skulle byta några julklappar i famijen i år eftersom vi ska ut och resa men så blev det inte. Ska fortfarande handla till mina syskon och så har jag en annan idé. Sen ska vi också köra dendär julklappsleken där alla köper en enda present som passar alla. Frågan är bara vad som kan passa en mamma, en pappa, en syster på 25 och en bror på 15? Jag vill ju ändå hitta på något roligt, får fundera på den ett tag.

Det som jag då sett fram emot ända sedan jag fick inbjudan för några veckor sedan är julbordet ikväll. Ska hem till Elin om ett tag som bjuder på gott att äta och jäkligt fint sällskap. Jag har gått och drömt hela dagen! Nu sitter jag och funderar på vad för juligt jag ska klä mig i. Det lutar åt röd kavaj eller svart med glitter...

you'd better run run run

Nu jäklar ska jag ner och träna! Ska strax springa till bussen och eftersom det nu tyvärr är helt dött med pass på gymmet (jag som precis börjat gilla det) så får jag träna på egen hand. Senare blir det stan med Ella, svejs!

u s and a

Vart med Linn på stan hela eftermiddagen och fick mig med ett par skitsnygga shorts hem! Ganska onödigt att köpa i december kanske men kunde inte låta bli, plus att det är ju inte så långt kvar tills två veckor sommar! Nu sitter jag och äter ikapp i chokladkalendern. Förstår inte vad som hänt? Förra året hade jag ätit upp lucka 24 redan innan det var december, nu ligger jag en vecka efter. Jag berättade det för mamma och hon kollade febern på mig. Ska strax iväg och jobba, skönt med bara tre timmar. Skulle jag kunna göra oftare, när det ändå bara är tre timmar sådär. Hejs!

tips


Till vänster: primer från Lumene, ca 120 kr tror jag och finns nog på de flesta ställen som Åhléns och Kicks. Till höger: foundation från Vichy, ca 185 kr och finns på apoteket.

Hej på er! Jag tänkte dela med mig av ett litet tips här. Jag fick alltid så fet hy efter några timmar i skolan efter sminket och tyckte det var så jobbigt. Men nu har jag hittat två produkter som verkligen håller hela dagen. Jag vet inte om det bara är den ena som gjorde skillnad men nu använder jag ju båda så de funkar bra tillsammans i alla fall! Tips för att hålla sminket snyggt hela dagen!

browsing and scrolling

Sitter och bläddrar igenom hemsida efter hemsida och kollar på tänkbara klänningar inför nyår. Inte så att jag har panik att jag måste hitta den perfekta klänningen, så illa är det inte. Jag tycker det bara är kul att kolla på sida efter sida med kläder så det är ingen fara. Och en nyårsklänning kan man alltid lösa i sista sekund, det ordnar sig! Men jag skulle ändå vilja hitta en annorlunda, känner för att ta ut svängarna lite kan man säga. Får söka vidare helt enkelt.

Annars är jag nyduschad efter ett pass på gymmet med Alma, känns bra att vara tillbaks i lite träningsrutiner. Då mår man bättre också! Nu tänkte jag kolla ikapp de avsnitt jag missat av julkalendern här under täcket med julstjärnan tänd i fönstret. MYS!

new year


Klänningar från Asos, Tiger of Sweden och hqmarket

Vore inte helt fel med en riktigt snygg paljettklänning på nyår. Här har ni några favoriter!

pics






Fredags

Några bilder från förfesten hos Elin i fredags innan vi drog ut och firade Johanna och Lovisa som fyllt 18!

i work out

Det är så skönt att inte ha något plugg att ta itu med! Så jag ska spendera några timmar på gymmet istället. Har bokat in mig på två pass, trots att jag inte har min träningspolare Almgren vid min sida. Ska fan tvinga med henne imorgon! Det är inte så pjåkigt med pass ändå faktiskt, tyckte det var så "tjejigt" förut men det är ju riktigt kul! Och dessutom bra för då har man någon som tvingar en att träna, eftersom min egna peppning inte alltid funkar så bra. Dags att svida om, hejs!

weekend

Tänkte dra en helgresumé för er förstår ni. I fredags vart det stan med Matilda innan jag kilade hem och gjorde mig i ordning för kvällen. Sedan vart det förkrök med dans och gott att dricka med ett härligt gäng hos Elin innan vi åkte vidare ner mot stan. Där väntade ännu mer dans heeela kvällen och det blev en förjäkla rolig kväll!! Det roligaste är ju att dansa till Sexy and I know it, haha får inte nog!

Sedan på lördagen åkte jag och Ella till götet där vi egentligen skulle gå på jul på liseberg men vi var för sugna på bakispizza så vi hann inte med det. Istället tog vi spårvagnen och googlade som fan för att hitta närmsta pizzeria, och den satt riktigt fint sedan när vi väl var framme. 1,5 timma senare kunde vi börja shoppingen. Köpte mig en möjlig nyårsklänning och ett linne som jag kan visa upp.

På kvällen var jag så slut så jag hängde i soffan hela kvällen. Och nästa dag var det bara att åka och jobba i några timmar. Riktigt bra helg och känns ännu bättre idag när sista provet för i år är gjort och jag nästan kan ta jullov från allt plugg!


En bild från fredag på mig, Ida och även lite Frida. Borden blinkade i olika färger så korten blev himla fina! Andra bilden är från göteborg med Ella. Kunde vi inte åka till liseberg och äta knäckäpplen där så fick vi käka mitt i stan!

the girl with the dragon tattoo





H&M

Nästa onsdag, den 14 dec, släpper h&m en kollektion inspirerad av Lisbeth Salander i Stieg Larssons böcker. Frågan är ju om den kommer till Skövde, men något borde ju komma. Skorna tycker jag är ganska snygga!

Somebody's gonna wish that you were here

Ligger just nu i ett varmt bad och svettas. Har vart och tränat så svetten ska ju egentligen bort så det går lite åt fel håll här. Annars har jag sytt klart min klänning idag men jag råkade paja den så nu är den alldeles för bred över axlarna så den åker bara ner, det var ju inte riktigt meningen. Men jag kan ta kort på den när det är ljust.

Imorgon är det äntligen fredag och då ska två 18åringar firas plus att min syster Malin kommer hit. Trevligt värre!


coral


Weekday

Din jäkla vackra skapelse! Vill vandra runt med dig på Thailands stränder med ett par sandaler i handen.

hey i made it

Vilken jäkla grym dag jag har haft!! Började med sovmorgon till efter 11 någon gång eftersom det var studiedag idag. Drog och handlade extra god frukost med mamma och just som när jag sitter där och äter framför how i met your mother kommer Jossan upp för trappan och så ser jag hennes bild i fönstret. Så först tänkte jag ju att hon hade övningskört hit själv, och hoppats på att polisen inte skulle se henne. Så jag frågade en massa dumma frågor som att hur fan hon vågade det? Jossan: men jag tog körkort imorse. Och då började jag gråta och skratta på samma gång, haha. Så efter att ha ställt upp som skidmodell för Lisa så drog vi och handlade ingredienser till julbak och tog bilen till Tibro där Jossan har stuga. Några timmar senare efter besök hos alla henens släktingar var vi framme och kunde börja baka allt som vi sedan märkte blev helt misslyckat.

Nu har jag nyss kommit hem efter att ha lärt Jossan hur man slirar med bilen. Fick nämligen lära mig det själv igår så nu kommer jag nog hänga på isiga parkeringar framöver. Helvete vad kul det är!!

Nu ska jag youtuba något kul innan jag somnar och så vill jag bara säga GRATTIS IGEN!


who's in your head?



jacka - cubus, polo - h&m, jeans - h&m, skor - vagabond

Kan inte bestämma mig om jag ska behålla jackan eller om den ser alldeles för stor ut. Vad göra!?

woop




Thailand 11

Och om en månad åker jag tillbaka!!! 5 januari åker jag till Phuket och njuter av värme, sol, pancakes, röd curry, singha och stränder som dessa. WOOP WOOP PÅ DEN!

111205

Ny vecka och nu jäklar är det dags att ta tag i träningen igen. Därför ska jag och Almgren börja tvinga ner varandra lite oftare till gymmet och vi började redan idag med ett Zumba-pass. Åh herregud vad jag kände mig ful, klumpig och riktigt dålig. Men det var jäkligt kul!! Det var riktigt svårt också men jag är sugen på att köra några gånger nu så man lär sig stegen och kommer in i det. Då kanske man nästan till och med kan känna sig lite sexig när man skakar lite rumpa och svänger på höfterna. Fast det är ju än så länge låååångt borta, haha!

Annars har den första riktiga snön lagt sig idag. Det var ju på tiden! Nu börjar det bli lite mer julstämning på riktigt. Kändes som att i november där någon gång hade jag inte mycket att se fram emot, eller åtminstone var det för långt fram i tiden. Men nu är det redan december och jag har så mycket kul framför mig!!

ss12





Våren kommer bland annat att bjuda på dessa fina färger. Men jag är inte riktigt redo än att byta ut de mysiga stickade mot ljusa pasteller, även om det är svårt att motså dessa ovan. Fina fina vår!


första december

Har ett mindre roligt prov imorgon och istället för att plugga inför det har jag kommit på en massa andra saker att göra. Igår sydde jag mig en klänning och idag har jag vart på stan och hos Jossan en sväng istället. Sen kom Ella hit ändå och så fick vi lite plugg gjort.

Nu ska jag sluta kolla på youtube-klipp på hey baberiba och familjen och ställa klockan på kvart över sju igen. Jag såg också något nytt program på kanal5 play som ska gå varje dag till julafton. Det var på norska och handlade om ett gäng som ska tävla om vem som är den tuffaste tomten. Så alla är utklädda till tomtar och på norska heter ju det julenisser så det blir ju ännu roligare att det är på norska. Dessutom är Björn Gustafsson med som Håkan 25 år. Haha det får ni kolla på här!

RSS 2.0