yes nu ska jag plugga

3 prov de kommande dagarna så nu är det bara att ta tag it. Kunde inte vara gladare...


don't you know you better run run run run run run run run run run


slutet av vecka fyrtiotvå

Tänkte dra igenom helgen lite snabbt. Efter skolan i fredags åkte jag med familjen upp till resten av familjen i Stockholm och åt, såg på idol och sov hos syster Malin och Johan. På lördag förmiddag åkte vi ut till Gräddö i skärgården där mina föräldrar har köpt en tomt. Det är meningen att om några år ska det stå ett hus där. Det var svårt att föreställa sig bland träden och snön men det ska nog bli bra tillslut. Kom hem på kvällen och åkte vidare till Bella för att träffa lite vänner och kom senare efter en rolig kväll. Idag har jag spelat en match som vi vann och ikväll har jag tittat på alla bra program som söndagarna bjuder på. Och där var sammanfattningen slut.

Frida, Sofie och Mattias på beachen där vi ska steka kommande somrar

Bryggan där vår båt med 500 hästar ska ligga

Där bakom mellan träden är alltså platsen det ska ligga ett hus på...


open my eyes yeah, it was only just a dream

För en femma sedan så snöade det, nu är himlen helt blå och solen skiner. Sverige kan ju inte bestämma sig men det kan jag. Jag vill inte bo i ett land där det är vinter 3/4 av året, jag vill ha sommar 3/4. Bara lite vinter så man inte tröttnar på sommaren tänkte jag. Vart jag ska bo har jag inte bestämt än men europa ändå kanske så det inte är för långt ifrån mamma och pappa!

Får lite julkänslor av all snö som jag nyss fått cykla hem i (snart blir det inget mer cyklande till hentorp!!!) och känner mig lite sugen på pepparkakor. Jag vet att det finns en burk i skåpet och att det finns några avsnitt how i met your mother att titta på. Grey's sen igår också.  Vilken underbar eftermiddag! Nästan en sån som jag drömt om, om man bortser från träning sen kl 18-20...

10 dagar kvar

Jag räknar ner dagarna till förhoppningsvis senast nästa lördag. Då flyttar jag nämligen, helt själv, till min syster Sofies lägenhet. Så skönt att den ligger bra nära skolan och jag slipper cykla dessa långa sträckor varje dag! Jag ska klara mig själv, laga mat, diska, städa, tvätta och allt sånt som hör till. Tur att jag har Linn som kommer och hälsar på.
Lägenheten har jag till efter jul någon gång. Ååå det ska bli så skönt att bo i stan! Jag längtar ihjäl mig! 10 dagar kvar...


overflowing

Det har vart en hel del i skolan den senaste tiden och jag får inte in mer. Jag tror det är fullt i huvudet och snart börjar det svämma över. Jag drömmer om en dag utan träning, utan något att plugga, utan någon tid att passa då jag bara kan titta på TV. Jag behöver titta på TV! Bara vara. Mer skolarbete orkar jag inte med, det finns så mycket annat som är mer intressant som jag inte har någon tid till. Men tyvärr så tar det inte slut bara för att ett prov är över. Idag blev jag av med ett 120 sidors långt prov i företagsekonomi B men nästa vecka kommer det mer, mycket mycket mer. Då kan det hända att jag svämmar över.

Idag ska jag plugga matte och träna. Alla dagar, nästan likadana... Jag får ta och lyssna på Weise-låten och se om jag mår bättre!


soaring in my new shoes


Hur snygga!? Frågan är bara if I can pull them of. Det kan jag nog! Lite martens-inspirerade.

andreas weise

Andreas Weises alldeles egna fan-låt. Andreas Weise, du sitter säkert!


wanna eat in it, sleep in it, live in it


Min älskade halvnya kavaj/jacka från Rut M.fl. Vill ha på mig den varje dag!


600 g lycka

Funderar på om jag ska våga titta på dendär videon med självmordet... Jag vet inte om jag vågar det kl halv 12, helt ensam i ett 1000 år gammalt hus. Där det för övrigt knakar överallt finns möss i väggarna. Men trivs, det gör jag!

Pappa kom hem för en tia sedan, han har vart i turkiet och hade med sig en stor toblerone hem på 600 g. Han vet vad jag behöver! Godnatten

walking down the street

Ni har hört om han som filmade in när han hängde sig och la ut det på internet så alla kunde se det live? FY FAN vad hemskt! Jag startade videon, som fortfarande ligger ute på internet, men jag stängde av efter 5 sekunder. Jag vågade inte titta, fick rysningar och blev illamående utan att ens ha sett något. Att begå självmord... kanske är modigt fast samtidigt den fegaste utvägen? Men varför filma det och visa det för alla?

Jag har tränat handboll hela dagen i lidköping och det gick väl ganska fort ändå. Vart sjuk trött efter dagen. Jag och mamma köpte pizza och glass och hängde framför TVn med kissekatten och pretty woman. Imorgon är det mer handboll, match i lerum. Handboll tar tid...


nattinatt

Skulle bara slänga in en hälsning och säga att jag tänkte titta på how i met your mother nu. Godnatt nördar som inte följer det!

memories in blue

Dom är duktiga domdär Hoffmaestro. Deras nya skiva är inte dålig den, inte dålig alls. Den är raka motsatsen!

Skank-a-tronic Punkadelica heter den.

kortis

Just nu är how i met your mother ungefär det enda som intresserar mig så det är precis vad jag tänker ägna kvällen åt. Drar några avsnitt och säger godnatt!


godnatt från min nya dator!

Jag såg att det fanns en rolig kamera att leka med på den nya datorn. Nu tänkte jag gå och lägga mig och jag måste väl erkänna att denhär bilden passar perfekt just nu. Jag skäms väl lite över att säga detta men det är såhär jag ser ut när jag sover har jag fått se på bild...


nu är det försent

Ikväll tog jag det stora steget och rev upp kartongen till datorn. Nu är den min efter många om och men! Den var inte så värst omodern ändå, det var bla det som gjorde mig osäker. Det var ett himla bra pris och den duger för mig som behöver den i alla fall i 2an och 3an och kanske ett tag efteråt. Den håller på  och installerar nu men vad vet jag inte, det tar himla lång tid i alla fall och verkar stå ganska stilla. Vill bara prova den, kan inte hålla mig längre!


Update! Jag skulle bara tillägga att jag tog bort all plast direkt för det är inte okej att ha den kvar. Klarar inte av sånt. Är det inte bara hur störigt som helst när någon har kvar plasten på sin kamera för att det inte ska bli repor? Det blir ju repor sen ändå. Så onödigt så det kliar överallt när jag tänker på det!

missen

Idag är det fredag och jag ska strax iväg på handbollsträning. Jag väntar på den med min söta misse Lina som inte är tjock.



boken om Louise

Jag har fullt upp med skolarbete men av någon anledning hamnar jag en del här... Jag håller på och skriver om mitt namn och mitt språk i svenskan och tänkte att jag kunde ta hjälp från Boken om Mig. Då hittade jag en text som Linn skrivit om mig:

Louise är en väldigt bra person. Hon är min allra bästa vän och ingen kan ersätta henne. För vet ni varför? Jo, för att hon är en mycket speciell person för mig. Hela mitt hjärta är bevarat hos henne.

Louise har bra intressen, speciellt handbollen! Det är alltid mycket roligt att vara med henne, man hittar jämt på så mycket roligt att göra förstår ni!

Hennes favoritlåt är "Over my head" bara för att det är min också!
(Det är det inte?)

Vi har inte kännt varandra så länge, snart ett år tror jag. Jag var väldigt glad att vi började vara. Annars skulle mitt liv aldrig vara ett riktigt liv.

Men jag säger bara en sak: Louise är bäst
(det är jag), men se upp för hennes illaluktande pruttar, de är vidriga. Love you!
/Din Linn Johansson

Aaww vad söt hon är!

tisdagskvällarna är tillbaka

Jag köpte datorn!!! Men jag vet inte hur jag ska göra, om jag ska fortsätta leta eller om jag ska behålla den. Det är det att det finns så många andra snygga och den jag köpte nu såg lite klumpig ut. Man kanske borde ha en såndär tunn, lätt dator? Jag får sova på saken...

Ska fortsätta titta på säsongspremiären av desperate housewives nu, yesss!


datorjakt

Jag tror jag har hittat den perfekta datorn! Det är 14 tum, har webbkamera, stort minne och är snygg! Det är det jag bryr mig om i alla fall, sen får vi väl se om resten av funktionerna håller, sånt har inte jag koll på det är mer pappas grej. Han borde komma hem närsomhelst och då åker vi till siba och tittar på den. Den borde vara bra, den måste vara bra! Jag orkar inte vänta läääängreeeee!


håll i mig och släpp aldrig taget

Jag är inte bra på att välja. Jag är inte bra på att bestämma mig. Nu är det hårfärgen som är problemet, det stora problemet. Jag vill helst få tillbaka min normala hårfärg som är typ sverigefärg ni vet. Inte gult och blått men rått. Ljusa slingor i det vill jag ha, men inte för många. Eller så får jag bli helt blond helt enkelt. Skulle jag ångra mig får jag väl färga tillbaka, det går ju alltid.

Nu måste jag gå och lägga mig gott folk. Imorgon har jag en liten sovmorgon och sen ska vi plaska i poolen på idrotten. Det ska inte bli roligt. Godnatt!


----

Tänkte åka iväg och se om det finns någon dator som intresserar mig. Jag skulle nämligen få en dator i födelsedagspresent i somras men fortfarande har jag min gamla långsamma framför mig så det verkar inte som jag fått någon än. Kanske dags att ta tag i det nu. Jag letar efter någon med mycket minne, bra webbkamera (hehe) och 13-14 tums skärm. Det är lagom så, vill inte ha för stor så man ändå kan ta med sig den lätt om jag ska iväg och inte för liten så mina tjocka fingrar trycker ner för många tangenter samtidigt. Tips är ju himla välkomna! Ne nu ska jag ba bytta om litte sen ba drar ja!

radioactive

Slappa söndagar är guld. Jag har sovit länge länge idag framför tvn med en katt på magen. Ikväll blir det mer tv när The Guardian, min favorit, är på 4an. Av någon anledning blir filmerna alltid mer intresseranta när de går på tv, även om man lika gärna kan leta fram den bland skivorna hemma. Samma sak med låtar på radio, då blir man så chockad att den låten redan börjat spelas där även om man halvtröttnat på den på datorn. På tal om det håller jag på och letar efter lite ny musik att fräscha upp listan med. Har hittat en del lockande. Vet inte om ni ens klickar på play-knappen på youtuberemsorna men jag slänger upp dem ändå. Nej, nu ska jag göra mig lite te och kanske trycka ner ännu en bulle!

Spotifylistan länkad här



The Temper Trap - Sweet disposition


Jerry Hoffmaestro ft. Dj Vietnaam - Hur högt?


Vincent - Baby hurricane


Tinie Tempah ft. Eric Turner - Written in the stars


Akon - Angel

det snurrar i min skalle

Lite festligt här igår och det var en bra kväll. Lite tråkigt bara att det var folk som jag känner bra som bara kommer in när jag innan sagt att de inte kunde komma. Sånt blir man besviken på... Och en idiot som säger att han borde få komma in för hans kompis sa att han var bjuden, och då var inte ens hans kompis bjuden haha.

Nu ska jag in och se om mina nyhemkomna systrar bakat några bullar till mig!


stupid of you


Idag vaknade jag hos Linn och cyklade tidigt hem för där får man inte stanna länge på morgonen. Sova får man knappt heller för hon måste matas vid åttatiden. Duschat mig en aning fräschare och innan jag ska titta på handbollsmatch tänkte jag ta mig en titt på stan igen. Lämna tillbaks några grejer så jag får tillbaka lite pengar. Sen tar jag cykeln tillbaka hit och sedan kommer några vänner hit. Have a great day!

who grabbed my ass?

Det finns ju en del bra filmer men vissa är ju lite extra bra. Jag har inte sett alls många, brukar känna mig väldigt utanför när folk snackar film men dethär är i alla fall mina favoriter av de få jag sett.

Komedi/Romantisk komedi                                  
John Tucker must die
Night at the Roxbury
Music and lyrics
Love actually
What happens in vegas

Seriösa filmer
The Guardian
Seven pounds
The pursuit of happyness

Ja, det var väl typ de filmerna som jag sett. Sen har jag en ofavoritfilm också som heter Hata Göteborg, se inte den!


burnin'



Lite härlig låt såhär efter att Geir tog upp det. Tog bara med det nedersta för själva videon var en bild på en brinnande gävlebock och det skrämde mig lite.

AAAAAAAAAH JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ MIG SJÄLV

Jag köpte en mascara idag och nu efter att ha suttit och kämpat med att få bort larmet med all tejp runtlindad i typ 10 minuter ser jag att DEN ÄR BRUN!!!!!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Jag orkar inte med mig längre. Idrotten i tisdags - jag glömde skor. Matchen på kvällen - jag glömde skor då med och fick böta 40 spänn för det. Träningen i onsdags - jag glömmer skor men kommer på det när jag nästan precis är framme. Hejdå jag ska gå och dränka mig


be careful with your elbows

Hörni! Idag är det ju fredag och det är ju ganska skönt. Imorse åkte mina föräldrar och lillebror till Norge så jag är ensam igen och det känns väl ungefär såhär

fast jag klarar mig ju. Jag har ju lärt mig att värma färdigrätter nu!

Annars så kan ni nog gissa vad jag gjort idag. Jag har vart på stan ett bra tag, fick såklart med mig något hem idag också. Bla den grå tröjan på bilden som även har sånnahär

fina armbågsskydd så det inte gör lika ont när man ramlar. Jättebra och fint!

Ikväll ska jag till min bästa vän och äta glass. Sen vad hon gör bryr jag mig inte om men glass ska i alla fall jag ha!

RSS 2.0