en favorit

Innan jag somnade igår hann jag i alla fall se melodifestivalen och denna låt var ju helt klart bäst. Lite Green Day över den å det gillas ju!


sönkväll

Jag bara slocknade, inte alls långt efter jag kom hem från lidköping och handbollen igår. Minns inte när jag senast somnat så tidigt en lördagkväll men tydligen behövdes det för idag har jag känt mig piggare än vanligt. Jag har hunnit med både att ta det lugnt framför tvn, övningsköra jättelångt och fort och köra mitt första egna träningspass på mycket länge. Så skönt att komma igång igen och det är så himla mycket roligare att gå till ett gym! Kände träningsvärken smyga sig på redan efter 15 minuter och vi får se om jag kan gå imorgon, men det är det ju verkligen värt! Nu ska jag ta mig en lång, varm dusch och sedan belöna mig med lite B&J, favoriten strawberry cheesecake MMMM...

i bilder


Letar lite i brallan

Vår grymma present på Rasmus



Avslutar med fina Julia och Ellinor. Vill också be om ursäkt för tårtkriget, fast det var faktiskt inte jag som startade det!

champions league

Har precis lagat mat till familjen och ska käka nu för sen ska jag iväg och titta på handboll i lidköping. Sävehof möter Hamburg (herrar) och Sävehöf möter Skövde (damer) och det har jag längtat efter hela veckan! Det blev ännu roligare när jag fick veta att Linn fick vara med och spela så det ska bli skitkul! Tråkigt bara att hon egentligen inte alls är frisk och inte borde spela men hon har lovat att inte dö i förtid så jag får tro på henne. Men nu ska jag äta och sen göra mig i ordning för att åka, vi hörs!

Det ska komma upp lite bilder från igår också!

gårkvällen

Gissa vem som hade kameran med sig igår? Kände att det var på tiden!

Vart här lite först med trevliga damer innan vi tog oss till Rasmus. Upp-och-ner-kväll men jag sammanfattar den nog som en rolig en!

Haha!

fredagens

Dagen och faktiskt hela veckan har gått sjukt snabbt så nu är det redan fredag och helg! Vet inte riktigt varför men jag har längtat efter denhär helgen. Känns som det inte är något som går emot mig, och även om det är det så bryr jag mig inte om det. Så det känns braaao!

Under denna fredagskväll ska jag hinna med en liten liten förfest här och sedan tar vi oss lite längre bort i Hentorp där Rasmus bor. Hade visst fel, han fyller 18 imorgon och inte nästa vecka. Så länge jag har känt honom har jag alltid sagt fel och sagt att det är den 28de han fyller. I alla fall, där väntar trevligt folk som vi ska göra kvällen grym med! Nu hoppar jag in i duschen...


livingroom

Äntligen har jag skaffat mig ett gymkort!! Så nu ska jag bli biff igen och göra så att det inte skakar så mycket när jag steg för steg kämpar för att ta mig framåt. Nja, så illa är det kanske inte riktigt men det ska bli skönt att börja träna igen i alla fall. Jag har ju fortfarande en specialidrott två gånger i veckan och jaa, man känner ju att man inte riktigt håller måttet längre med sportnördarna som tränar 6 dagar i veckan. Det är på livingroom jag kommer hålla till framöver. Fast imorgon har jag ju inte tid dock, och inte lördag, och kanske inte söndag heller... Jo söndag sätter jag igång! Eller kanske måndag?


the story never ends

Tog mig ner på stan med fina Elin och Ida efter skolan för att hitta en present till en vän, som fyller 18 nästa vecka men som ska firas imorgon. Tog ett bra tag innan vi kunde bestämma oss men nu får vi hoppas att det blir bra ändå. Tog löpet till bussen och åkte hem, så nu borde jag egentligen läsa om första världskriget men jag är sugen på modebloggar och apelsin så det får vi ta tag i senare.

En annan vän har precis kommit hem från Thailand och här sitter jag och nästan gråter av tillbakalängtan när jag tittar på de fina bilderna. Thailand är nog det bästa landet jag varit i hittills, eller om Kroatien kanske är med och delar förstaplatsen. Men aaaah vad jag vill ha vit sand istället för vit snö och solglasögon för att man blir bländad av den ljusa solen, inte den ljusa snön!

Bjuder på en sjukt snygg bild från khao lak


red


Min nya röda kärlek

ons

Gick i skolan till 20 i 2 men stannade kvar ett tag mest bara för att fördriva tiden. Gick sedan ner en sväng på stan och köpte mig världens snyggaste röda skjorta utan ärmar, som jag skulle kunna ha på mig varje dag. Vid halv 4 hade jag fördrivit tiden klart och åkte jag till en visning på ett hus/lägenhet. Efter att ha ätit min dagliga portion av ca 1 kg keso ska jag försöka få in lite affärsbrev i huvudet innan jag drar för att se en handbollsmatch mellan skövde och hammarby. Först ska jag bara pussa lite på min gooosiga kissekatt som ligger och sover på mig!

Längtar till helgen gör jag också!

life's better with some glitter



Jag funderar på dessa byxor... Det är bara det att de vänstra är från modekungen och de högra är från zara, och det är de från zara jag egentligen vill ha. Problemet är att de är på rea och därför inte finns kvar i butik. De finns på internet och antagligen kvar någonstans i Sverige, men inte just där jag letat, vilket är i göteborgs centrum. Annars är det ju bara great att de är på rea! Ingen som har sett dessa nyligen?
Dessutom är de från modekungen i one size och mycket mer baggy än de från zara, det vet jag inte om det är så bra. Hmm... De är ju så SNYGGA!!!

how to save a life

Jag har provat sommarkläder och jag tror jag längtar ihjäl mig. Jag vill slänga av mig min feta vinterjacka och ta på mig skinnjacka, kavaj eller vad som helst. Helst av allt en bikini faktiskt men dit är det ju nästan för långt för att ens längta till. Conversen vill jag också ta på mig utan att frysa tårna av mig.

Skönt att få höra att vi inte alls hade prov imorgon, dock har vi en bok som ska vara utläst på onsdag så det är bäst att jag sätter igång och läser det där sista kapitlet i favoriten Flugornas herre. Min myz-spotifylista får vara på i bakgrunden. Den är faktiskt riktigt mysig så är någon intresserad hittar du den HÄR!

you gotta, you should, you gotta

Lång dag i skolan med två träningspass och jag har nu bestämt mig för att börja träna. Jag måste träna för jag känner mig så tung! Jag orkar inte lyfta dessa två betongstolpar som det är meningen att jag ska använda för att ta mig framåt. Så nu blir det en provträna-vecka på gymmet och sen så får vi se om det blir ett gymkort.

Efter skolan har jag övningskört för första gången på myyycket länge. Känner att jag måste ta tag i detta också så det lutar åt ännu en sväng imorgon, bara för att komma in i det. Nu har jag ännu en sak jag måste ta tag i och det är ett eventuellt prov imorgon. Jag vet tyvärr inte om provet är imorgon eller på torsdag men det kan ju vara dumt att chansa på torsdag. Dessutom pluggar jag ju ändå mer än gärna......


sön

Det har varit en lugn och skön dag som bestått av några avsnitt O.C, några våfflor med glass, några handbollsmatcher på tv, någon timmes sömn och några bitar pizza med familjen inklusive syster Sofie och Jared. Resten av kvällen får jag väl ta tag i att läsa ut boken Flugornas herre, som jag fö absolut verkligen inte skulle rekommendera. Kommer säkert hänga här...


lördagskvällen

Gårkvällen var började i Linns systers lägenhet med lite miniförfest innan vi senare tog bussen ut till Tidaholm. Där blev det några glas hos Elina innan bussen tog oss hem igen. Rolig kväll igår och därför en lugn dag idag. Fan, här skulle man ju vilja slänga upp en bild eller två men tyvärr tar jag aldrig med mig någon kamera. Vi pratade om det igår att det finns olika typer av människor på fester. Det finns fototagarna, dansarna, de som fixar musiken, chipsätarna, minglarna och jag minns inte mer vad vi sa. Jag skulle nog vara... en blandning av alla tror jag faktiskt?

beger mig




Först till en lägenhet och sedan ut på landet kan man väl säga. Ha en brao kväll!

it's a beautiful night, we're looking for something fun to do

Var ju och tittade på handboll igår och när jag kommer dit till en uppvärmning till hög dunkande musik saknade jag det faktiskt. Det som jag brukar hata mest (alltså att värma upp, det är ju så sjukt jobbigt) var det jag faktiskt längtade tillbaka till. Sen drog matchen igång och då såg det bara jobbigt ut!

Shoppade lite på willys efter matchen och tog med mig Linn hem hit för lite mysfredag till filmen Summer Catch. Så inatt drömde jag att jag åkte ubåt ut till en öde ö och spelade baseball under andra världskriget. Sedan glömde de att jag var där för jag var på toa så jag blev lämnad. Jag förstår att baseballen beror på filmen, som är en baseballfilm, men de andra vet jag inte riktigt vart det kommer ifrån.

Idag ska jag ta det lugnt och ladda inför kvällen som kommer bjuda på lite partaj. Höres!


here we go again


Klippt av det slitna, stan och sökt jobb är vad jag har gjort idag. Det är ju bara februari och det känns som man är alldeles försent ute överallt. Eller så är det denhär åldern som förstör för mig. "Nej, jag har inte fyllt 18 än...". Det är tydligen himla viktigt för dem.

Imorgon blir det stan igen och sedan ska jag titta på mitt gamla lag när de spelar. Jag har inte gjort det innan men jag tror inte det kommer kännas speciellt konstigt. Innan jag bestämde mig för att sluta, eller ta ett uppehåll, var det som om jag redan sakta sakta dragit ner på handbollen så det blev inte som en stor förlust. Vem vet, jag kanske längtar tillbaka när jag ser dem springa runt och svettas. Nej, jag tror inte det. Det jag mest saknar är att träna, inte handboll dock.

Nu tänker jag bara högt, eller i skrift? Kanske ska ta och se ännu ett avsnitt av mitt nya beroende O.C, som jag faktiskt aldrig sett innan. Undrar om Ryan och Marissa kanske blir ihop igen, eller om de gör slut, eller om de bråkar, eller inte?

måste kila



Ska iväg till syrran för att få bort lite slitna toppar strax och sedan en sväng till stan. Efter det ska jag iväg och försöka fixa mig ett jobb, det verkar inte vara lätt där ute i arbetslivet... Vi hörs!

mitt i natten

Har vart i hjo ikväll på lite 18årsfirande, trevligt! Blev ännu en sväng på stan innan det och nu är jag tillbaka i spendera-vanorna. Jag längtar ihjäl mig tills på måndag då tåget tar mig till göteborg igen. Jag har nog aldrig vart så taggad, men nu jävlar blir det en heldag. Ska kanske inte ha så höga förväntningar, kan ju hända att jag kommer hem lika tomhänt och ledsen som sist? Nu blev det mycket tjat om det känner jag.

Imorgon tänkte jag ta mig runt och söka lite jobb till sommaren och sen blir nog kvällen lugn. Funderar även på att ställa klockan på kanske 7 imorgon och sen somna om sådär skönt bara för att jag vet att jag kan. Så gör jag, godnatt!

new in äntligen


Jag fick med mig denna fina hem idag! Dock är den elektrisk hela tiden så slutar den inte slicka sig på min tjockismage så får den väl åka tillbaka till affären:( Annars har jag kommit på massor som jag vill köpa nu så nu är det väl snart tomt på kontot igen. Längtar ihjäl mig till sportlovet och ännu en tripp till götet!

Nu blir det någon film som syrran hade hyrt. Godnatten!

as blood



Hur snyggt är det inte med rött egentligen?! Mmm

onsdag kväll

Känns så sjukt skönt att denna dag är över, eller i alla fall att ekonomiprovet som vi hade i eftermiddags är över. Jag har nog aldrig längtat så mycket efter kommande dag som jag gjorde igår. Vet dock inte om jag ska vara så lättad nu eftersom tiden på provet gick ut snabbare än 95% av klassen hann göra klart. Flera missade kanske över 20 poäng och det känns ju inte så rättvist.

Blev en liten sväng på stan med Lisan efteråt, men kom som vanligt hem tomhänt. Jag får väl gå över till det "nya" nu - att klicka hem det man vill ha. Funderar på om jag ska skära upp min tredje apelsin för dagen och sätta på det senaste avsnittet av how i met your mother... Så gör jag! Nattis


don't stop the party

Om ett tag sticker jag iväg till Linn för att göra mig iordning. Hon har en plan, säger hon. Jag tror hon har kollat för mycket på lilla jönssonligan, hennes favoritfilmer. Jag vet ännu inte vad planen är men jag får väl lita på henne. Klädproblemet kan jag nog ha löst. Jag fick leta igenom mammas garderob, och till min stora förvåning hittade jag lite där. Hoppas det är okej med henne bara... Vi hörs väl, ha en bra kväll!


nighty night

Kvällen har tillbringats i göteborg med Linn, mycket trävligt. Mindre trävligt dock att jag kommer hem tomhänt! Jag hittar absolut ingenting längre, och har inte gjort sen i december. Pengarna, som brukar vara slut vid denhär tiden på månaden, ligger orörda. Hoppas på bättre tider...

Ska lägga mig nu för tidig uppgång imorgon. Ställt klockan på 10 så jag hinner komma på vad jag ska ha på mig imorgon kväll. Stora problem har jag. För imorgon är det ännu en 18årsdag som ska firas! Ska nog bli sköj.

jeansen!?!?



angelicablick.se

Det ser ju bara för bra ut! Och jag skulle verkligen  VERKLIGEN vilja ha ett par liknande jeans! Ingen som vet vart jag kan hitta detta?


torzdag

Sista lektionen på torsdagar är slut tio i fyra och då känns det som man bott i skolan i en vecka. På torsdagar känns det verkligen som skolan är ens hem och då är det bara andra torsdagen vi har med detta nya mördarschemat. Bra skönt att vara ledig imorgon då. Känns som helgen kan bli en bra en!

Ikväll blir det nog lite häng med pippilinn (kalla henne gärna det). Kanske smider lite planer till en efterlängtad ledig fredag. Hörez

Grym camiz


fur



Dessa finingar hittar ni på rean på Monki, undrar om de finns kvar...

efter 11 år i gympadojjorna

Saknat mitt prat om handbollsträningar i bloggen? Då kan jag berätta att de kommer ni alltid få sakna, troligtvis. Jag har nämligen tagit ett uppehåll från handbollen. Om det är i några veckor eller om det är för alltid, det vet jag inte än. Det känns hittills väldigt bra i alla fall. Känner mig fri på något sätt. Jag orkar till och med gå hela långa dagarna i skolan, kanske för att jag vet att jag inte måste gå på någon handbollsträning som jag har kännt mig tvungen till ett tag. Det ska ju vara så att man går dit för att man vill, längtar och ser fram emot det menar jag, inte för att man måste. Så det känns bra... hittills! Det kan ju ändra sig också, man vet ju aldrig.


like i've never been hurt before

Hello! Lugn dag i skolan med en sovmorgon till 11 och sen bara 2 lektioner. Blev en sväng på stan och en kvart i solariet. Börjar ju ut som en vanlig Svensson igen och vill ju hålla kvar vid den lilla brännan jag fick så länge som möjligt!

Några himym-avsnitt har det blivit, blir överlycklig varje gång jag hittar ett avsnitt jag faktiskt inte sett innan! Borde ta tag i plugget men en varm dusch lockar mera och dessutom luktar det popcorn i hela huset. Men jag antar att det inte är det jag får till middag, tyvärr...

RSS 2.0