vaken om natten och drömmer på dagen


Nu sticker jag strax till Lovisa med mina nya shorts. Syns ju inte sådär jättebra men fett snygga assoo!

when i bleed, i bleed out

Hallådär! Det blev inga inköp igår utan de blev idag istället. Blev en sväng med beztis-Linn och bästa inköpet var nya skinnshortsen. Det blir nog invigning ikväll skulle jag tro! Ja men varför ska du vara så fin ikväll? Undrar ni då förstås. Jo det är så att jag ska iväg till en lokal någonstans ute i mörkret och fira Ida och Louise som har fyllt och ska fylla 18 år. Jag är så himlans sjukt taggad så det ska bli riktigt kul! Först måste jag hitta något att ha till shortsen innan jag drar till Lovisa och förar lite. Ikväll kommer bli en bra kväll!!! Som man brukar säga...

en torsdag i september


Hänger på pappas jobb och väntar på att klockan ska slå fyra. Tänkte jag skulle skriva på inlämningen här efter skolan men jag tror jag har lyckats glömma papprena hemma för jag hittar dem inte. Smidigt. Vid 4 ska jag ner på stan och möta Jossan. Är på köphumör men har spenderat en del i september så kanske borde hålla i stålarna. Som tur är så är det snart oktober och då nollställs inköpen. Så jobbar jag.


from the sverige to berlin

Kvällens planer var nämligen en fika på pims med Pauline och Linn som var mycket trevlig. Fortsatte med Linn sedan på modevisning som var himla kul att se på faktiskt! Annars har kvällen vart som vanligt. Idoltittande och mobbninga av min familj. Har nämligen fått en till lillebror som också gillar att slåss. Hur undrar ni? Jo min systers (som inte bor här) kille har flyttat in. Hurra för blåmärken säger jag.

En god nyhet är dock att det finns en resa inbokad inom snar framtid. Yes, I'm going to Tyskland nämligen. I slutet på oktober någon gång, där vid lovet, blir det några dagar i Berlin. Handbollsmatch, shopping, bärs och bratwurst står på schemat. Skönt å få komma bort från det tråkiga Sverige. Längtar!

Jag vet, jag ser lite chockad ut på bilden. Men annars tyckte jag att den blev bra!


för jag blir så dum av dig



Här är den nya och den är så otroligt shön att bära. Hittar ni på bikbok för 299 pix.

tystnad, tagning, explosion

Jag är så ledsen så ledsen för att jag inte skrivit här så mycket det senaste. Både måndag och tisdag har jag vart hemma från skolan efter 2 och sedan börjat jobba vid 3 så det är fullt upp. Hinner inte sova, inte se alla nya avsnitt som kommer ut och framförallt inte blogga! Idag när jag äntligen är ledig ska jag behöva skriva en inlämning i filosofi på 3 dataskrivna sidor. Som tur är blev jag lite inspirerad av Linns favorit polly och var tvungen att köpa mig en påse. Och som ännu mer tur är har jag fina planer inför kvällen. Måste bara bli klar med filosofiskiten... Och just de, jag har köpt mig en ny skjorta!!! Vill ni seeee?

Mobilbloggar

Geografi med mina Ella och Linn. Testar mobilblogga från blogg.se nya app!


jag är bara kär i bilden av dig inte i dig


Snygg bild från sportfåne-dagen i skolan.

Idag har jag pluggat så mycket så jag glömt bort att gå till kylskåpet varje kvart.
Imorgon har vi knappt några lektioner och sedan ska jag å klasskompisarna åka och köpa några kilo snask.

Godnatt

i japan finns det pandor

Drog stan efter skolan med Linn och fyndade världens mysigaste kofta. Svart. Fan jag som inte skulle köpa nåt mer svart! Sen hem till henne en sväng innan jag var tvungen att åka för att plocka upp Jossan och bror min. Ska strax till Jossan för att få håret snäppet kortare. Men först måste det pluggas! Ska hålla något slags tal imorgon och det värsta är att man får prata om vad man vill. För det svåra är ju att komma på vad!? Dags att återgå till arbetet...


daylight come and we don't wanna go home

Vilken himla bra helg jag har haft och detta tack vare mina underbara systrar!! Vi drog till Kista på fredagen, kollade runt och såg Friends with benefits på bio. Och filmen var riktigt bra! Efteråt tog vi oss hemåt, lagade mat och tog något glas till idol. Himla mysig kväll!
På lördagen hängde vi på stan hela dagen innan vi köpte med oss pizza hem och började tagga inför utgång. Det var en riktigt rolig helg och jag kan inte vänta tills jag får åka tillbaka igen!!

Efter dagens skola skulle jag och Linn plugga över en fika men det blev inte ett skit gjort. Kanske kan ta på mig den. Träning också och nu sitter jag här. Sitter här och längtar till klockan blir 2!!!!! Då släpps FÖRST AVSNITTEN AV HOW I MET YOUR MOTHER SÄSONG 7!!!!!! Jag är så lycklig så jag gråter snart!!!


pepparkaka


Jag som drömmer om snö och julen sitter nu och doppar ballerina pepparkaka i mjölk. Det blir mycket godare så!

Har precis bokat biljett till mina systrar i Stockholm så det är där jag kommer hänga i helgen. Fredagen blir lugn men på lördagskvällen har de nog någon slags plan som jag inte fått veta riktigt ännu. Det ska bli skitkul i alla fall och jag har sett fram emot detta länge! Innan jag börjar packa måste jag ta tag i en jäkla massa plugg som jag har hamnat lite efter i. Jag som sett fram så mycket emot trean, och det ska pajas av redovisning och kalkylering..

do you remember

Har hängt med Lisa och Matilda hela kvällen och kollat på pinsamma videor som vi spelade in någon gång under lågstadiet. Haha dom är så jäkla roliga men man skäms ju en hel del! Vi skämt ut oss med julshow, nyhetsprogram, modevisning, teater och egenskrivna låtar.

Imorgon är det minisovmorgon till halv 10 som gäller, sen måste jag fan börja göra läxorna. Fan!

Godnatt kompisar!

leather pants


Mitt senaste tillskott i garderoben är dessa skinnbyxor som jag letat efter så länge på H&M. Idag fick jag äntligen syn på dem och kunde inte låta bli!

sportfåne

Idag känner jag träningsvärk. Det var nämligen så att efter att ha kollat på alla som har spelat handboll de senaste helgerna blev jag lite avis och var tvungen att prova träna en gång med mitt gamla lag. Så det gjorde jag igår kväll, så nu känner jag av det även om det var ett kort och inte alls jobbigt pass egentligen. Men det är ju lite muskler som inte använts på ett jäkligt bra tag..

Sen var det temadag idag i skolan också för alla treor. Temat var sportfånar och jag drog på mig en marathonoutfit med löparkläder, vätskebälte, iPodhållare på armen, nummerlapp och svettband på huvudet. Det var en himla rolig dag!


it's all because of you

Jag har ingen lust att gå och lägga mig. Sitter uppe och lyssnar på gamla favoritlåtar, som aldrig slutar vara favoriter, och jullåtar. Bläddrade tillbaka i arkivet och läste vad jag gjorde i november 2010. Då satt jag i min systers gamla lägenhet och doppade pepparkakor i varm oboy. Det var iskallt ute. Vinterjackan gjorde premiär redan i september tydligen. Det kanske inte blir lika kallt denna vintern då? Jag som inte gillar vintern längtar nu efter snö. Jag vill inte ens ha sommar. Bara lov.

wannabe

Så himla tråkigt att Angelica Blick alltid ska kopiera min stil. Klickar in på hennes blogg och vad får jag se? Jo hon har köpt exakt samma tröja som mig. Jaja, det får man väl stå ut med som trendsättare...

Ägd Angelica. Bevis på att jag köpte den först!

dear future Louise

Jag har haft rejält med fullt upp de senaste dagarna. Knappt vart hemma. Kan ju dra en sammanfattning (för framtids-Louises skull som ska läsa denhär bloggen en vacker dag när hon är 45 och säga "Titta, jag gjorde precis samma saker när jag var 18 som jag gör nu! Festar, spanar på killar och bara är allmänt barnslig..)

Så på torsdagkvällen får jag ett sms på vår mini-kräftskiva här hemma, av Amanda som undrade om jag var sugen på utgång och svaret blev ja, tack! så jag tog mig till Carl och sedan ut och hade en riktigt rolig kväll på dansgolvet.
Fredagen vart det jobb efter skolan och sedan hem till Ella för parlamentet-kväll där vi skrattade åt klipp efter klipp på youtube. Det bästa är att dom blir bättre och bättre för varje gång man kollar på dom!
På lördagsmorgonen tog jag och Linn tåget till Göteborg och tittade på handboll hela dagen, och sedan blev jag kvar där över natten. Kändes nästan som jag var med på cupen och då blev jag ännu mer sugen på att spela.
Hela söndagen kollade jag också på match efter match. Åh vad roligt tänker ni? Ja som fän faktiskt.

Det var min helg det. Tack och hej!

double rainbow

Skönt med kort skoldag och sedan stan en sväng. Tog en tuppis innan jag kilade över till Lisa och gjorde en insats till att slinga hennes hår. Resten av kvällen har jag bara hängt med Datorn, en sann vän som jag har väldigt kul ihop med. Nu är det sovdags och imorgon blir det någon slags projektdag i skolan. Dagen startar med bio, vilket betyder sovmorgon i biostolen.

Nu ska jag somna till min myz-lista och alfapet!


morsning


Nu tänkte jag precis ta cykeln till skolan men så kollade jag ut och ser att det har börjat regna. Och nej jag tänker inte ta på mig regnjacka, galonibyxor, gummistövlar och regnhatt så nu är det dags att tigga skjuts av mamma.

2 lektioner idag och sedan blir det stan en sväng. Sen får vi se vad som händer, kanske skulle ta mig ner till gymet.. Nej, måste kila så och spela alfapet på spanska med Matilda på lektionerna!

happily ever after

Jag hade en sån himla bra, rolig, mysig kväll med kinamat, film och prat hos Almgren i lördags. Sen igår kollade jag på handboll hela dagen och efter det tog jag och Jossan bilen till coop, inhandlade allt som behövdes för idol och åkte till hennes stuga i Örlen. Vi hade ju tänkt att vi skulle bada också så efter idol där vid 9-tiden gick vi ut på bryggan i mörkret och hoppade i. Så kallt var det faktiskt inte. Årets sista dopp skulle jag tro att det var i alla fall. Sen åkte vi på sightseeing genom den lilla staden Tibro innan vi åkte tillbaka till Skövde och fascinerades av alla sjukt stora och fina hus det faktiskt finns här. Vet inte hur vi kom på detta men det var riktigt kul!

Idag vart det jobb efter skolan efter en springrunda på morgonen. Kanske borde bli en måndagsrutin. Börja veckan med 5,27 km runt golfbanan? Ska ta mig en funderare på det. Nu blir det godnatt!

It's rare

Godkväll! Tänkte bara kika in och berätta att jag mår så himla bra av någon konstig anledning. Känner mig bara helt knepigt lycklig. Har haft en superhelg med så himlans fina vänner, vilka jag verkligen uppskattar! Mer om helgen imorgon för nu ska jag sova. Och så var det sovmorgon till 12 imorgon, helt okej!

tror du vi kan ropa efter nån av förstånd

Det vart fortfarande lite snurrigt men jag tog mig till jobbet ändå. Att sitta i kassan kändes inte som det bästa för mitt huvud eftersom man då först kollar åt ena hållet och sedan åt det andra, om och om igen, och det är det som är det mest obehagliga att göra för då snurrar det mest. Men snurrandet gick över efter ett tag och nu är jag helt återställd.

Jag fick äta mina kräftor sedan hos Ida och jag fick träffa mitt trevliga sällskap så jag är helnöjd. Att kvällen dessutom var jättekul, helt utan hjälp av alkohol, var ännu bättre. Kändes som det var bäst att lägga den på hyllan för kvällen eftersom det snurrade redan innan, trots att mamma tyckte att jag visst kunde dricka ikväll för då kanske det skulle bli tvärtom. Då kanske det skulle bli bra igen?

Nu ska jag lägga mig och se fram emot imorgon. Tror det kommer bli en bra dag!

feeling dizzy

Morsning!
Igår vaknade jag och märkte att hela världen snurrade så jag fick vara hemma från skolan. Jag har vart yr förut men det var för flera år sedan och då varade det bara i en dag. Men jag fick tid på vårdcentralen i alla fall och dom trodde att förkylning hade gått till örat och balanssinnet så det är därför allting snurrar. Idag är det mycket bättre för nu kan jag gå runt som vanligt men det är fortfarande jobbigt att vrida på huvudet. Hoppas ändå innerligt att det ska gå över för jag vill kunna gå till jobbet kl 15 och sen hem till Ida ikväll för det vankas kräftskiva! Och jag som är så sugen på skaldjur och sällskap!

Vill ni ha en dagens outfit? Ja men okejdå jag kan väl bjuda på det. Tänkte att det blir lite mer mode med instoppat.

Luvtröja - Ärvt från min stora lillebror. T-shirt - Handbollsklacken, fått på en handbollsmatch (älskar färgen!). Shorts - Från kappahl, snodda från mamma.

RSS 2.0