100

Vilken fin dag! Skolan med sång, stan med Linn och nu gör jag mig i ordning inför utgång med alla 3or för ikväll firar vi 100 dagar till studenten!!! Är så jäkla taggad och det ska bli så jäkla kul! Kommer hit lite folk om någon timma och sedan drar vi igång. Att tiden ska gå så fort, snart är vi där på själva studentdagen. Bäst att ta vara på tiden!

somliga ljus brinner aldrig ut

Började dagen redan klockan 7 med ett pass yin yoga + meditation. Det var knappt någon träning, mest stretchning. Men skönt var det och jag slumrade nog till några gånger på meditationen. Det kanske inte riktigt var meningen att man skulle göra.

Annars har jag inte gjort så mycket men det känns ändå inte som att jag kastat bort dagen. Bläddrat i nya SOLO i vårsolen och tagit det lugnt. Ville så gärna gå ut och springa i det perfekta vädret men något har hänt med min fot så det gör ont bara jag går på den. Nu när jag äntligen kan börja springa igen!

Annars ser jag fram emot morgondagen för den ser riktigt bra ut!


kan dee


Linnen från Kan Dee

neon


Tre i neon från Topshop

Mysmys

Det blir lördagsmys med ett härligt gäng. Melodifestivalen såklart! Ska dra mig till Linn snart efter att jag ätit pappas goda lasagne.

Blev en runda på hela 10 km och vid flera tillfällen kom jag på mig själv med att bara le. Nåt med våren och solen som gör oss alla lite gladare va?


dip dyed


Shorts från bla. topshop, H&M och Levis

Måste bara ha ett par dip dyed shorts. Så jäkla snyggt!

har inget annat val, kan inte stanna kvar


Cheap Monday

Skulle gärna vilja ha!


lycka är inget problem

Vilket härligt väder! Solen skiner och jag är sugen på en löprunda. Kanske mixat med pw eftersom det verkar blåsa en hel del.

Igår efter jobbet kom Linn hit och åt popcorn till filmen Burlesque med mig. Fredagsmys var det och ikväll får vi se om det blir lördagsmys eller lördagsparty. Helg är bäst!

#olouise



#bored #swedish #blonde #girl #in #school #now #going #to #work

windows down, chillin with the radio on


Zara

Skulle gärna vilja ha en fransväska. Vill åka och hälsa på Zara snart!


jag lärde mig att änglar bara finns i snö

Body jam igår var en engångshändelse. Aldrig igen. Det var någon enklare version av street/hiphop dance och jag upptäckte att jag har världens sämst kordination. Nej, aldrig igen.

Idag har vart en himla bra dag. Har haft mina favoritklasskompisar här och kommit lite längre på projektarbetet. Vi lagade också riktigt goda pannkakor och åt upp allihopa. Ja, jag åt flest. Sedan har jag vart och tränat med Alma igen och idag blev det favoritpassen body balance och box istället. Det är så jäkla kul med box! Det kan va riktigt jobbigt men det är alltid grym musik, speciellt sexy and i know it, så det lär bli en torsdagstradition. Avslutat dagen som vanligt med grönt te och apelsin nu och funderar på om jag ska plugga eller se några avsnitt how i met your mother. Hmm...

coloured denim



Asos

Ja, vad säger ni.. ska man slå till kanske?


bad time for a good time

Strax dags för träning med Alma. Tänkte prova på body jam idag. Det ska va något slags konditionspass kombinerat med dans så jag känner på mig att det skulle vara ganska kul att se på oss nybörjare.

Annars har jag vart med Linn på stan ett tag och jäklar va man blir sugen på vår när man ser alla glada färger och alla snygga jeansshorts som kommit in i butikerna. Skulle i alla fall vilja slänga av mig den där tjocka vinterjackan och gärna sätta mig på en uteservering. Jag får nog drömma ett tag till även om det går mot ljusare och varmare tider. Att man alltid pratar om vårvädret vid den här tiden på året! Nej, nu är det dags att svida om till träningskläder, mors!

Ska försöka liva upp bloggen med lite färg också. Jobbar påt men inspirationen är nere på noll.. Kommer igen snart!


like a roller coaster

Jäkla tråkig stämning det vart här. Ska börja med att sänka den lite till men i slutet av inlägget kommer det den höjas rejält. Så denna dagen började åt helvete med att jag hade ställt klockan på halv 11 men då vaknade jag ju självklart inte. Jag sov ända till halv 2!!!! Fan, då är ju hela dagen borta. Som tur var hade jag inga planer men känns ändå så onödigt. Sedan när dagen börjar bli lite bättre och jag planerar en förfest här inför utgången ikväll. Allting går bra ända tills jag får ett sms från chefen som frågar om jag kan jobba klockan 8 imorgon bitti. Och där var den kvällen paj! MEN, som duktig anställd frågar jag om det går att ändra så jag kan jobba på kvällen istället och får tillbaka ett "Tack du är kanon!". Så nu är kvällen räddad, plus hela dagen plus morgondagen. Fan vilken bra dag!

alla hjärtans dag

Jag hade en jättefin alla hjärtans dag igår som jag fick tillbringa med tre av mina hjärtan. Först hade jag, Amanda och Linn det riktigt skönt på spat på arenan. Efter det körde jag ett pass på gymmet i en timma innan jag mötte upp Amanada och Ida för bio. Vi såg En gång i Phuket och den var ju så jäkla rolig! Det blir ju aldrig dåligt när David och Peter är med!

Ikväll skulle jag ha åkt till Åre också men pappa har fått ont i ryggen så det blev inget av det. Resten av familjen är redan där uppe och jag som hade sett fram emot att träffa mina systrar får väl vänta ett tag till på det. Måste ta mig upp till Stockholm snart!

söndagsmys

Då var det söndag igen. Har haft en jättebra helg fast den har vart kort. Vilken tur då att jag har en veckas lov framför mig.

I fredags på lektionen kommer Linn in helt plötsligt och viftar med sina körkortspapper. Så GRATTIS TILL KÖRKORTET vill jag bara säga. Vågade trots min osäkerhet åka flera mil med henne redan samma dag innan jag fick skjuts hem. Sen gym och senare film med tre brudar.

Igår var de tidigt jobb till klockan tre och sedan fix inför utgång. Förfest hos Alma och sedan till Norlie & KKV på husaren, kul kväll!

Idag är jag riktigt trött så jag har hängt i soffan och väntar fortfarande på att pretty little liars ska bli färdignedladdad. Har källor på att den serien ska va bra så jag tänkte prova. Väntar också på en efterlängtad pizzakväll. Mors!


lemon


Nytt i citrongult från MQ

Vill inviga våren i denna!

denim




Denna jeanskjol hittade jag i Patong i Thailand för ungefär 30 spänn. Kap!

kom vi sover över

Hej på er! Sitter här och snorar vid datorn och bläddrar igenom alla nya inlägg på bloglovin. Behövde en lugn helg för att ta igen mig när jag också inte mått helt hundra. Igår hade jag en sån mysig kväll med Ida och Linn, då vi plockade upp lite kinamat, poppade popcorn, kollade på melodifestivalen och pratade om allt möjligt. Så firade vi att det var 100 dagar kvar tills vi åker till Ayia napa. Rädda som fan för att tiden ska gå för fort och att allt helt plötsligt är över. Vågar inte längta riktigt..

Ja ä inte bitter

Tydligen så har jag tränat de senaste dagarna med en infektion i kroppen, som inte brutit ut förrän idag. Det resulterade i en extrem träningsvärk som jag aldrig känt förut. Man kan ju ha träningsvärk i hela benen och knappt kunna böja dom och det gör ju skitont men går att uthärda. Men denna träningsvärk jag har gör så ont att jag inte kunde breda mackan imorse, jag kan inte sätta mig någonstans utan att hålla i mig (med armarna där jag också har träningsvärk) och jag kan inte gå normalt utan att det ser ut som jag haltar med båda benen. Jag har blivit buren upp och ner för trappor för det gör så ont att gå! Fattar ni då?

Så jag har spenderat denna fredag under täcket, frysandes, med datorn i knäet och katten på magen. Undrar hur det kommer gå med jobb imorgon bitti!


flowers


MTWTFSS

Vill ha och längta efter sommaren i!


kvällsmusik





Shit, tryck på play och njut!

RSS 2.0