3 från igår


Likadana - Frida, Sofie och Malin

Mamma, Malin, Sofie och jag.

Malin och jag.

Nu ska vi se om vi kan hitta en film att somna till...

we no speak americano

Riktigt jävla rolig kväll här i norrtälje då jag firat mina tre systrar. Lite ovant att festa med folk som är runt sju år äldre (förutom Jared då som bara är 21 haha) men det blev himla kul! Pratat svenska, engelska och försökt lära ut en dans på italienska men det var inte så många som ville hänga på. Lärt känna sjukt sköna människor som jag hoppas jag kommer få träffa igen! Fan vilken rolig kväll, det blev jävligt bra! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN (den 17 januari) mina älskade fina underbara systrar Frida, Malin och Sofie! Jag älskar er! Puss

i norrtälje

Ligger i sängen i min systers gamla rum, hos hennes pappa i norrtälje. Åkte upp hit efter sverigematchen förut och var framme vid 12 ungefär. Imorgon är det nämligen 75årsfest för mina fina systrar i en lokal här i norrtälje. Har köpt 3 klänningar på 3 dagar inför imorgon plus att Frida har med sig en som jag kan ha och Malin har med sig 4, så jag har lite att välja på. Känns inte riktigt som jag i en jättefin klänning, svårt att hitta rätt i klänningsdjungeln asssoo! Ne det ska väl bli bra till slutt, nu ska jag få mig lite sömn. Natten!

working eight to four



Hallå där. 8-4 i skolan tar död på en och det på det nya schemat ser nästan 4 av 5 dagar ut så. Jag får njuta av att det är handbolls-vm, då jag faktiskt måste ta ledit från pluggande. Dagen har bara vart åt helvete, till och med kladdkakan blev torr. MEn snart kommer det som jag längtat efter hela dagen: sverige-danmark!

keep it inside, you crybaby


Inga bekymmer var det va?

vill bara påminna om...

Att det finns en kategori som heter bloppis! och där finns det fortfarande massor med plagg att fynda!

man lär sig inte bara av sina egna misstag, utan även av andras

Har inte riktigt kommit in i rutinerna och tar inte dethär med skolarbete på så stort allvar. Eller i alla fall inte på det halv-allvar som jag gjort förut. Jag vill inte vara tillbaka i denna tråkiga vardag med tidiga mornar, en lång tråkig skoldag, läxor, prov, handbollsträningar och trötta kvällar. Jag vill vara i thailand och slippa bry mig.

Idag så får jag väl ta tag i plugg eftersom det är redovisning och prov redan imorgon. Jag har undvikit detta och kommit på andra viktigare saker att göra som att se på how i met your mother, äta glass och sitta vid datorn. Men nu går det väl inte att fly längre...

Vi hörz


Inga bekymmer, här på en restaurang i thai

hemma igen

Nu är jag hemma igen, vi kom igår kväll och då var det mitt i natten i thailand så jag vart ganska trött. Trots det tog jag mig iväg till Linn där även Mattias var. Trevligt prat och sånt och sedan slocknade jag ändå vid 6 på morgonen thailändsk tid så det var duktig tillbakavändning på dygnet.

Idag var jag yr och hade huvudvärk när jag vaknade men nu har jag bara lite huvudvärk kvar så det går mot bättre tider. Lite tråkigt att gå tillbaka till skolan imorgon bara men det är ju så det är. Får njuta av sista lediga dagen på mitt jullov och kanske kan slänga upp några thailändska bilder här. Fan vad jag saknar värmen redan! Nu hade jag säkert suttit på någon restaurang egentligen och käkat någon god currygryta och druckit lemon shake. Får någon konstigillamåendelängtatillbaka-känsla av det för jag har redan tröttnat på att frysa!

Första dagen, schleten och trött som fan


sista kvällen

Ikväll var det sista kvällen och nu ska jag och min bror försöka vara uppe så länge som möjligt så vi sover under hela flygtiden sen.

Vilka sjukt underbara dagar jag haft de två sista nu. Igår var vi på en båttur till similian islands och såg de finaste stränderna jag någonsin sett. Sanden såg ut som snö så vit var den och vattnet var helt kristallklart och ljusblått som en pool. Jag kunde sitta och bara titta, och då är inte jag en som brukar fascineras av vacker natur direkt. Jag har nog en hel del bilder men de är på kameran och får laddas upp hemma i Sverige.

Idag har vi bara njutit av solen. Eftersom det ändå var sista dagen laddade jag upp med honungs- och chokladflingor samt pannkakor med sirap till frukost. Det var speciellt annorlunda mot andra dagar men det blev lite extra imorse. Är rädd för att inte bli igenkänd när jag kommer hem för det är i den stilen mina måltider har sett ut. Efter frukost hängde vi på stranden och stannade där hela dagen. Ikväll har vi ätit och gått runt på stan och jag köpte mig en fin lampa faktiskt, den blir bra i mitt nya rum som får fixas iordning!

Vi hörs om ungefär 24 timmar då jag borde befinna mig i Skövde igen. Känns så långt borta...

pernilla wahlgren kommer hit!!!

På fredag, och då ska jag självklart sitta i receptionen och vänta på henne hela dagen för att få en autograf! Fast ne, men det är lite kul att hon ändå ska just hit till samma hotell. Fult att det står det på en skylt i receptionen bara. Fast jag tror inte det är en privat semester för då hade hon nog inte åkt hit. Bor just nu på ett av fritidsresors hotell och det är verkligen inte litet. Det betyder ju också att de flesta är svenskar här och hade jag var Pernilla och haft pengar hade jag nog valt ett lite mer avlägset lyxhotell som det finns gott om.

För mig räcker annars dethär som är lyxigt för mig. Samma sak med det förra vi bodde på, det var så sjukt fint där! Det fanns bara ett hotell i byn och där bodde en massa snobbiga italienare, som försökte rätta oss och visa att man har en smörgåsen på en tallrik och inte i handen. Men ingen engelska kunde de, utan de pratade på på sitt egna språk.

Får berätta mer någon annan gång för nu ska jag sova. Imorgon blir det tidig uppgång för då ska vi på båttur till koh smilian! Natten

Här hängde vi först med italienarna

Nu hänger vi här med svenskarna och snart Pernilla!

Suddiga bilder från min favorit google. Hotellen är grymma och detta har vi lyckats hitta för vi bokat på nätet på sista minuten och fått det mycket billigare. Gick in på fritidsresor och kollade vad 2 veckor skulle kosta här där vi bor nu... 84 000 för 4 personer!!! Och det var inte ens nu, det var efter den 21 jan. Heregod

molnigt igen...

Vädret är fortfarande inte bra här, det har vart molnigt idag med fast på eftermiddagen blev det lite sol. Verkar som vi lyckats pricka in att åka hit de enda två åren då thailands väder inte är som vanligt. Men är det molnigt kan man ju alltid gå på stan! Så idag var vi inne i Pa Tong och jag hittade en soet klänning och fyndade även två par converse. Jag betalade ungefär 450 kr för 2 par, och då är dom äkta. Det är inte så illa! Men hoppas hoppas på sol imorgon så ska vi nog hyra moppe igen och ta oss söderut till någon fin strand. Ser ju inte ens vart bikinin suttit på grund av alla dessa mörka moln!

phi phi islands

Hej! Idag har vi vart ute på en båttur hela dagen på phi phi islands. Det var mulet igår och idag när vi vaknade var det fortfarande moln överallt. Det blir ju sån skillnad om det inte är soligt men vi åkte ändå. Vi åkte speed boat till första ön och dit tog det över en timma att åka. Det var skitstora vågor så det tog inte lång tid innan de flesta började må illa. Jag var en av dom, men lyckades hålla tillbaka spyorna och bara titta ut på vattnet och inte på de andra som inte lyckades lika bra. Det var jävligt skönt att vara framme sen iaf och vi kom till en strand med massor av folk. Sen åkte vi vidare och snorklade. Jag missade tigerhajen men såg i alla fall Doris från Hitta Nemo. Sen åkte vi och åt, kastade bananer till aporna i träden, åkte runt bland öarna och efter det stannade vi ett tag på en skitfin strand på någon liten ö någonstans. Fortfarande ingen sol men den kom fram tillslut ungefär en kvart innan vi skulle åka hem. Vi hörs!

Första stranden. Det var några andra där också.
'
Aporna äter melon i träden

De 2 senaste

Vi hyrde moppar igår och idag och hela gårdagen åkte vi runt bland de olika stränderna här. Vi åkte till Big C först, ett shoppingcenter som inte alls var ett shoppingcenter utan mer en stor mataffär så vi åkte vidare. Tog oss till Kata beach och åt, solade och sedan även bokade ett hotell där. Sen åkte vi tillbaka hem till Bang Tao beach och duschade för att sedan spendera kvällen i Pa Tong. Gick runt bland alla små affärer där thailändarna tjatar "Cheap cheap! Look inside!".

Idag var det ingen som orkade åka hela dagen igen så vi tog det lugnt vid poolen först och efter det ner till stranden. Där hyrde vi jetski av en kille och fan va kul det var!!! Fick se en hel ny sida av mamma som inte tog det lugnt en sekund, hon körde sicksack och siktade in sig på att flyga över vågorna i full gas! Det blev en timmas oljemassage på stranden också med ljudet av vågorna i bakgrunden. Nu på kvällen var vi inne i Pa Tong igen och denna gången fick jag med mig en skitsnygg väska hem. Fick också en slags fotpeeling eller vad man ska kalla det. Man sätter fötterna i ett akvarium med massor med småfiskar som börjar äta på fötterna. Jag vet inte riktigt vad dom äter men det var väl ungefär som att fila fötterna för efteråt var dom helt lena. Det var inte lätt att sitta still i alla fall för fan vad det kittlades!

Imorgon ska vi byta hotell till det på Kata beach så det blir lite omväxling här. Molnen är borta nu också så det är strålande sol, vill aldrig åka ifrån värmen! Nu ska jag sova för jag är helt slutt. Natten!

Väntar på pannkaka med nutella och kokos. Minst en varje dag!


första dagen i thailand

Hej! Befinner mig just nu i thailand, äntligen i värmen. Klockan är inte ens 10 på kvällen men familjen har slocknat ändå pga av tidsskillnaden. Tillbringade nyåret i luften på planet och eftersom vi var framme här kl 7 på morgonen thailändsk tid har vi nästan vart uppe hela natten. Så vi får vara lite trötta.

Har vart lite molnigt idag men sol också, nästan bara skönt så det inte steker hela tiden. Lyckats bränna mig har jag också gjort. Hoppas på mer sol imorgon, fan va skönt det är men lite vääärmee! Pös

Poolen på hotellet

Ikväll på en restaurang på Bang Tao Beach

RSS 2.0