färgade linser

Jag beställde hem bruna linser utan styrka för ett bra tag sen från Focus Dailies som jag bara provat någon gång tidigare men inte använt. Idag fick jag i alla fall för mig att prova igen och det funkade väl inte helt 100 för de är någon storlek för små så jag såg ganska suddigt. Dessutom var de inte helt färgade utan de var väl halvfärgade kan man säga. Nu vet jag i alla fall vilken storlek och färg jag ska ha.

Det blev alltså inte så stor skillnad men...


Från blågrå...

Till brun


food pant suit up

Känns som jag har ett stort tomrum som jag måste fylla med något och det något verkar just nu vara kläder, smycken och annat sånt roligt ni vet. Så jag köper och köper och pengarna försvinner. Men jag ska försöka bestämma mig att sluta köpa en massa onödigt och istället då lägga lite mer pengar på något jag verkligen vill ha eller behöver.

Eller så är det så att mitt tomrum bara behöver fyllas med mat? Det kan jag också prova. Tar på mig dehär

matbyxorna som man kan äta hur mycket som helst i och går och letar lite i köket. Höres!


freeze it's the motherfucking police

Fryser gör jag. Fryser med tjocktröja och långbyxor under täcket. Ont i magen på något knasigt sätt har jag också så nåt fel är det. Eller nåt nytt fel är det. Tänkte nu gå in till mamma och låta henne ta hand om mig under tiden vi tittar på idol på datorn. Vore ju hemskt om jag skulle missa ett avsnitt!

vad är det för dag idag?

Hajsan! Dagen började med handbollspass halv 8 sedan lyssnade jag på redovisningar i svenskan och efter det lite plugg av företagsekonomi. GÖTTTT att sluta tidigt!

Sitter här och längtar lite tills helgen för det känns som den kan bli bra. Delar av min familj ska åka till Norge och hämta hem andra delar av familjen. På söndag är vi samlade, alla utom en. Det är mina systrar Sofie och Frida som ska hit efter att ha jobbat där hela sommaren. Så jag har inte träffat dem sen juni.

Nej nu har jag suttit här för länge, nu blir det ett avsnitt how i met your mother!

when you smile the whole world stops and stares for a while



Strax...

...ska jag in och se idol med mams, och om jag inte minns helt fel finns det lite glass kvar i frysen som jag kan ta hehe. Höres!

the pursuit of happyness

Jakten på lycka eller The Pursuit of happyness gick på 3an ikväll och den var inte dålig den. Ingen aning om hur gammal den är men den var ny för mig. Det var en true story och jag kan säga att tårar kom det ganska många av. Godsöndagsnatt

banana suit up

Match i Deje utanför Karlstad igår kväll och när vi kom fram 2 och en halv timma senare kom vi på att vi glömt matchställen så vi fick låna hemmalagets gula bortaställ. En klase bananer såg vi ut som. Pinsamt med fullsatt läktare.

Fast Julia vart riktigt snygg i banandräkten


penguin suit up

Strax är det dax för idol igen. Under tiden ska jag nog värma mig min kvällsmat. Mina föräldrar har åkt till Berlin en vecka så jag och lillebror är ensamma hemma, därför ser frysen ut såhär:


Fullt med dafgård, billys och färdiggjorda pajer som bara är att värma. Så nu ska jag göra det jobbigaste, välja en rätt och sedan klicka in rätt minuter på mikron. Wish me luck!

Förresten finns how i met your mother season 6 episode 1 ute nu och jag tvingar er att titta på det och sedan följa det med spänning. Se det HÄR!, och välj free streem (Speciellt tillägnat Josefine Andersson)

downtown LA


Gammal bild från 05

Ska strax upp på berget och ha orientering. Inte lika taggad idag för det regnar, blåser och är ganska mycket uppför att cykla när man ska till ett berg.

shark

Haj du, de va längesen! Jag har inga bra ursäkter så det är väl lika bra att säga sanningen. Igår kom jag hem från helgen i göteborg, där vi vann 2 av 3 matcher vilket betyder vidare direkt från steg 1 till steg 3, och var lite trötter så jag slocknade vid halv 10 någon gång. Senast jag somnade så tidigt var nog i 4årsåldern. Funderar på att ta mig en tidig kväll nu också. Jag är nog sjuk, hoppas det för imorgon har vi orienterieng. Fast det är kul, för jag är ganska bra faktiskt. Det är inte mycket jag är bra på så det är ju tur att jag kan glänsa lite på en sån viktig sak. Nejp, ska nog dra något avsnitt how i met your mother som fö har PREMIÄR FÖR SÄSONG 6 IDAG kom jag på! Fast jag vet inte om det är premiär på svensk tv, kankse går att få tag på avsnittet ändå. Måste leta! Natten

just a bunch of numbers

Jobbig fredag med skola till 15, träning 16 till 18 och sedan möte till 19. Sen hem och titta på idol vid 20  till 21 och senare vid 22 cykla ut i mörkret till andra sidan berget. Tog med mig 3 överraskningar: godis, glass och mig själv såklart.

Imorgon (eller idag faktiskt, 18 sept) fyller min fina mamma år. Jag ska gå upp vid 9 imorgon för att sjunga och ge henne mina presenter. Hon ska få ett förkläde, som hon önskat sig, och en stekspade som är formad som ett kläckt ägg. Vilken bra dotter jag är, skitbra presenter! Pappa har köpt glasstårta också för det är bara mamma som bakar och hon kan ju inte baka en tårta till sig själv. Samling vid 11 sedan för avresa mot göteborg igen. Dags att vinna lite matcher nu.

Men nu ska jag bara slå in presenterna och sedan krypa ner i rena lakan! Nattis

hiss å diss - what?!

Yes jag ska hissa å dissa tänkte jag, haha. Trodde aldrig jag skulle göra dethär. Jag börjar med att dissa.

1. Att politikerna får göra reklam för sina partier. Tex sitter det en skylt på en stor väg ungefär där jag bor. Där står det: Rösta för möjligheternas Skaraborg. Det betyder ju ingenting!? Varför skulle någon rösta på dem för att de har skrivit så på skylten? Det syns ju bara att de har betalat en massa för att sätta upp en stor skylt och synas. Jag tycker inte de borde få göra reklam. De som vill rösta och vill veta vad de röstar på får själva ta reda på det. Valstugor är okej, det är till och med bra. Bra för de som enkelt vill ta reda på vad det finns att välja på.

Sen vill jag hissa.

1. Att ha en andra halva. Att ha en bästa vän som lika gärna kunde vara din syster eller bror. Någon som du kan glömma alla problem med, som får dig på bra humör även om det är åt helvete. Det är något att hissa!

ops

Skulle städa. Skulle städa min dusch. Blev ganska ren. Skulle duscha i den nu. Allt vatten rann ut på golvet. Duschen är sönder. Hehe. Godnatt.


++++

Idag hade jag bestämt mig att jag skulle städa huset. För här är det fan inte rent någonstans. Inte så bra på det där med ta tag i saker och göra det man måste, gör hellre det jag vill liksom. Men det är väl inte så konstigt. Blev i alla fall inte någon städdag. Jag har hängt hos min knasiga vän Linn nästan hela dagen. Vi har faktiskt pluggat!!! Hon förstörde i alla fall min städdag men det gör inte så mycket egentligen. Jag funderar på att ta itu med det nu innan jag sticker iväg och tränar. Det gör jag, tja!

nattis

Jag gav upp matten. Provar imorgon igen. Lisa kilade hem för ett tag sen, jag bjöd på icetea men hon drack inte ens upp så jag kände att jag var tvungen att dricka för henne också. Kan hända att jag får byta lakan imorgon. Men imorgon är det träning halv 8 så jag ska nog krypa ner nu. Nattis

åt helvete

ÅÅÅAAAHH!!! Försöker få in lite matte C i hjärnan men det verkar vara fullt. Det blir bara felfelfel! Ligger efter också så måste verkligen hinna göra färdigt innan Lisa kommer vid 8 för då ska jag, frisören, slinga hennes hår och samtidigt titta på idol. Så kan jag inte bara få spola fram en halvtimme?


att det som var så nära nu kan vara så långt borta


Jag vet inte. Godnatt

så börjar vi om igen...

Helgens cup gick väl inte så jättebra. Vi vann 2 och förlorade 2 och sen förlorade vi första matchen i A-slutspel. Vi behöver spela ihop laget kan man säga. Bara 2 träningar i veckan som vi ska hinna det på tills helgen som kommer för då är det dags för sm steg 1 av 5.

Idag blir det plugg och träning. Kul dag. Sen hoppas vi på en sovmorgon till 1 någongång imorgon, kan jag behöva!

Söt hamburgechey på donken

skogsbilder



Idiot i bakgrunden som knöt loss flotten från bryggan

Myggsönderbiten

00.35

Ensam vaken på hotellrummet. Linn och julia ligger och snarkar i dubbelsängen. Jag kom sist så jag fick den hårda våningssängen... Ska upp om 6 timmar för frukost och sedan är det match 8.40. Hittills har vi vunnit 2 och förlorat 2 så det är ju inte direkt bra. Nej jag får väl sova lite jag också, hörs imorgon! Hejs

just human


Hemma från två dagar i skogen. FYFAAAAN! Vi kom till ett ställe långt utanför Karlsborg med dålig täckning. I några timmar hade vi ingenting att göra innan vi sedan hade lekar i olika lag. Det var väl helt okej ändå. Jag och mina trötta vänner Elin och Linn spelade finns i sjön och jag lyckades väl få 4 par på kanske 4 omgångar. Det värsta började när vi skulle gå och lägga oss. Sjukt kissnödig och iskall var jag även om jag hade på mig mjukisbyxor, 2 luvtröjor, vantar och halsduk nerkrupen i en sovsäck i ett stort indiantält. Vaknade flera gånger och vid halv 3 kunde var jag tvungen att gå upp. Gick och la mig igen vid 3 typ, vaknade 1000 gånger och sista gången av något som lät som ett larm. Då hade någon kastat in någon liten sak som tjöt skithögt kl 7 på morgonen. Trodde bara myggor fanns på sommaren men det var visst i Ösjönäs de samlas när det är kallt. Högra delen av mitt ansikte ser ut som en puckelpist. FAN vad skönt det var att komma hem sen!

Nu ska jag packa igen för att tillbringa helgen i göteborg. Dags för cup men nu slipper jag luftmadrassen, vi sover på scandic! Lyxigt hehe...

Mer bilder kommer

en meslåt sådär på kvällen


skogen baby

Håller på och packar inför skogsresan. Eller håller på gör jag ju inte, jag äter popcorn och tittar på tv, det gör jag. Zappade förbi the x-effect på MTV, jag är inte så insatt i det men de kan väl inte frivilligt vilja vara med i det programmet? Det är ju inte direkt någon slump att ett gammalt par kommer med sina nya till samma hotell. Jag kanske har missat poängen helt men de är ju ändå filmade på tv. Vill de inte förlora sina partners hade de ju inte gått med på det?

Får återgå till packningen... snart. Hatar att packa, och att packa upp. Resväskan från Stockholm ligger fortfarande i mitt rum och därifrån kom jag hem den 16 augusti. Jag kan förresten slänga upp några bilder därifrån!


Bilder från The Voice -10

Bilder med snygga ben & stjärnvinst från grönan

i might steal your clothes and wear them if they fit me

Ganska härligt med onsdagsmornar ändå. Börjar halv 8 med ett handbollspass men sen hinner man kila hem lite och bara ta det lugnt, duscha och göra sig i ordning i lugn å ro. Andra mornar är det ju ganska stressigt.

Jag skulle behöva packa till vår "klassresa" som vi ska på imorgon. Ska tälta ute i ingenstans med alla 2or från samhäll. Det fanns el i alla fall och badtunna!!! Fast inte lika exciting med klassen kanske. Kommer hem på fredag och då ska jag direkt åka på cup i göteborg. Hotellfrukost blir nice!

Sliten efter träning

Redo för en slapp skoldag

Jag var ett loppisfynd han ville ha nåt och jag blev använd en gång mest på skämt


Idol 2010

Dags för idol! Genom alla år av idol (hur många är det nu? 6?) så har Sibel varit den klart bästa deltagaren. Håret reser sig fortfarande när jag tittar på hennes framträdanden från Idol 2004. Hennes låt The Fall som hon gjorde med Lazee är ju grym! Fast det är klart, han som blev full på sin coca-cola var ju inte heller så dålig, söt var han också...


en skönis


gravity can't forget to pull me back to the ground again

Hay. Snorar lite och nyser en del. Sådär jobbigt halvsjuk så man fortfarande kan träna men ändå inte riktigt orkar. Men idag är det tisdag och det betyder vilodag!!! Kul att jag har läxor som måste göras, blähä.
Kanske hinner med att övningsköra lite idag också, tycker inte det är så kul som alla säger. Kan inte fatta att jag styr en hel bil. Jag har inte tänkt på det förut men jag är, som sagt, verkligen rädd för bilar och trafiken. Nästan varje gång jag tex cyklar över en större väg ser jag en bild i mitt huvud när jag blir påkörd. Som det är på filmer ibland när man ser vad som skulle kunna hända men sen är det bara någon som "drömt" eller tänkt efter typ. Så ser jag mig själv efteråt, krossad av en bil. Läskigt...


helgslut & vardagsstart


Tänkte dra igenom helgen lite snabbt som faktiskt varit skön och härlig. I fredags drog jag iväg till adam lite spontant där rasmus och pontus var, sedan drog vi vidare till jossan och julia i minusgraderna. Vinterjackan var på, det är ju bara början av september?! Hade riktigt kul med spel och störda personer. Lördags var jag, jossan och julia i göteborg och sen blev det en lugn kväll hos julia. Fick med mig ett par gråa leopard-haremsbyxor, får se om jag har något som passar till dom... Idag har jag vart i idrottshallen hela dagen och tränat, teoriat och ätit. Sjukt trött, det är jag.

square one

Har nu lämnat louiseplease bakom mig för ett nytt bloggliv med louiseo. Ska forsätta fixa med designen, det verkar inte vilja fungera? Hejs


funky fresh.

Startar om på ruta 1 igen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0