happiness

Haft en riktigt bra helg uppe i Stockholm. Körde hela vägen dit och hem så där fick jag 8 timmars övningskörning gjord. Vi kom dit vid 10 på lördagen och sedan åkte vi in till stan och kollade på när mamma och mina systrar Frida och Malin skulle springa. Så vi trängdes bland allt folk och tog oss till olika ställen där de skulle passera. Tyvärr var Malin tvungen att bryta för hon kunde inte böja knäet men att ha sprungit 35 km med knäont är inte så illa ändå! Mamma och Frida sprang i mål hand i hand på 4.33 så de är sååå duktiga alla tre!!

Idag har jag bara tränat för jag kom hem ganska sent efter skolan. Hann med en sväng på stan under dagen också och köpte mig en fin men ganska vanlig långklänning för endast femtio riksdaler!!! Så idag är jag glad. Ska bara klippa och fixa lite så den passar mig först.


Malin, Frida och mamma innan loppet.


on the road

Nu sitter jag bakom ratten påväg upp till Stockholm. Yes, det är jag som kör. Ska ta det försiktigt bara, men jag som är så rädd för trafiken ska nog klara mig. Och man blir ju inte mindre rädd efter att få höra om hemska olyckor..

Det var tidig uppgång imorse för vi åkte redan vid 6. Måste vara uppe tidigt för klockan halv 12 går nämligen starten för Stockholm Marathon! I år springer min mamma och två av mina systrar och det ska bli riktigt kul att kolla på. Kanske bara jag som tycker sånt är roligt och jag vet inte riktigt själv varför. Det är kul runt om, att vänta på att se någon man känner, hålla koll på tider, vart de har passerat och sedan när man får se dem och de har sprungit någon mil så får man bara genom att vara där ge lite extra energi. Jag ser fram emot det i alla fall och hoppas på lite tid på stan också. Vi hörs!

sentences

Fullt upp med plugg är min bortförklaring... Provet är imorgon och efter det ska det bli riktigt skönt med helg. Ska nämligen till Stockholm på lördag och även denna gången har jag längtat i månader. Men vi hörs imorgon istället med förhoppningsvis lite piggare och roligare info. Natten!


lace



Kolla vad jag har sytt mig ikväll. Plugga har jag inte ens försökt mig på, så jag satte mig i källaren framför symaskinen istället och klippte lite här, nålade lite där, sydde lite här och sedan blev det ett linne.

göteborg

Göteborg idag istället med Amanda som fint sällskap. Det blev inte så lång tid på stan men köpte mig ett fint halsband i alla fall. Andra halsbandet denna helg, kan väl visa en bild om det är någon som skulle vara intresserad. Resten av dagen har jag inte gjort så mycket vettigt av. Ätit glass och kört lite bil är väl ungefär det. Tänkte lägga mig i tid idag så vi hörs nog imorgon, godnatt!


2 från göteborg, 2 dagar sedan med Maggio.


occasion


Dessa två från Monki vill jag hänga upp på klädstången här hemma. Jag älskar färgerna, formerna och materialet! Skulle behöva en ursäkt att köpa dem bara, något fint tillfälle av något slag?

klick


Nelly bjuder på fri frakt och retur hela sommaren så varför inte klicka hem och prova tänkte jag? Sen vet jag inte hur de ser ut på men det får vi veta om 2-3 arbetsdagar!!


licorice/blueberry

Dagen blev inte riktigt som planerad. Hade tänkt att åka till göteborg igen och heja på Ida som springer göteborgsvarvet idag. Hade så gärna velat vara där men det blev dåligt med tågen och tider och dessutom fyller min pappa år idag så honom ville jag också fira. Så jag har vart nere på stan med Linn i några timmar och köpt två presenter till honom och en till mig. Blev en lakrits/blåbärsglass i solen på torget också och prat om en massa tankar som blandas i huvudet idag.

Ska ner och hjälpa till lite nu och sedan blir det färskpotatis, grillat och rabarberpaj på det. Sedan måste han få sina nya kläder också. Det blir ofta klädpresenter från mig till mina familjemedlemmar..

maggio

Nu är dagen, som jag så längtat efter, slut och den började åt helvete med matteprovet. Vilket skämt! Det var det svåraste men sista matteprovet i mitt liv. Sen tog jag en kort sväng på stan med Matilda och drog hem innan och tog det lugnt innan jag åkte ner till stan igen. Tåget till göteborg var fullproppat. Maggio är populär kan man säga, eftersom de till och med stängde entrén på liseberg. 17 000 sa Veronica själv att det var där, jag vet inte om det stämmer men det var bra mycket folk! Och jag rös när hon kom in och öppnade med Satan i gatan, älskar hennes röst! Det var riktigt bra, fast jag hade hellre stått längst fram och trängts, sjungit med och viftat med armarna. Fast vi hade bra platser så det dög fint ändå! Trodde det skulle pågå längre dock så vi fick sitta och vänta ett tag för tåget gick inte hem förrän halv 1, som även det var proppfullt med folk. Har ändå ingen lust att gå och lägga mig nu, trots att jag är helt slut, så jag tänkte ta och göra mig en glassblandning till och se ett avsnitt av något slag. Bra morgondag väntar också. Godnatt med er!

machine



Har en huvudvärk som vägrar släppa. Det har vart on och off de senaste dagarna så det är dags för en tablett. Jag gav matten en sista kvart men nu är böckerna helt igenstängda och kommer aldrig behöva öppnas igen. Det sista matteprovet, det låter bra. Nu ska jag hacka ihop en fruktsallad och kanske lite glass på det. Det blir i alla fall 3 avsnitt av diverse serier som jag inte haft tid att titta på i veckan.

Nämnde jag att jag längtar tills imorgon eftermiddag? DET GÖR JAG!!!

history

Hentorp skriver historia: godis för endast 4,90 i vår lilla kiosk till ICA! Måste vara lyckodag idag för på apoteket bjöd de på prinsesstårta också.

Annars har jag vart i skolan ända till 17 idag för lite extramatte. Imorgon väntar nationella i Matte C och matteläraren säger åt oss att idag ska vi inte plugga någonting alls. Vi skulle ta det lugnt, äta, ta en promenad eller se en film istället. Det var fina råd av Erica tycker jag så dem tänker jag följa. Strax blir det middag och sedan kanske man skulle gå ut lite med Maggio i lurarna för att kunna sjunga med för fullt imorgon. Längtar ihjäl migggg!!!

Har ni sett min nya färg på bloggen? Apelsin såklart, min favoritfärg! Går runt och tittar efter allt som är oranget på stan nu för tiden.


wishing for you to see others than yourself

Hoppas på att jag bara går in och briljerar på provet imorgon med. Jag har nog aldrig vart såhär otaggad på att plugga. Inte för att det är kul annars, men det brukar ju gå att tvinga sig igenom. Men nej, inte nu. Jag bara längtar efter fredag eftermiddag när jag sitter på ett tåg till göteborg. Jag får väl bläddra lite till i historiaboken då och försöka att inte komma in på andra tankar..

that's what sundays are for

Sov lite för länge på grund av att jag var uppe lite för länge igår. Hade ingen lust att sova, det är ju inget kul. Då händer det ju inget. Har vart iväg på mitt lilla extrajobb och städat också och läst i en bok som ska läsas i svenskan. Egentligen skulle jag lika gärna kunna sitta och bläddra igenom den för så lite förstår jag av det jag läser. Känner för en film i soffan under täcket just nu. Och då passar det ju bra att vi har 50 gratisfilmer på Tvn! Ska rota igenom kylskåpet först, och alla andra skåp också för den delen. Hejs!


these stories don't mean anything when you've got no one to tell them to


Kan bjuda på en bild på mitt nya korta hår eftersom jag inte har mycket mer att bjuda på. Känns som jag håller på och plugga mig till döds. Det slog mig idag hur mycket jag faktiskt har att göra, och då finns det andra i klassen som har mycket mer plus att ett fyratimmarsprov redan är avverkat. Men det är det att man aldrig har pluggat klart! Det går ju inte att kunna böckerna utantill direkt. Men nu har jag tröttnat på Hitler och logaritmer så jag funderar på ett avsnitt av något slag istället. Vi hörs när tid fås eller tas!

saade

Planerna är planerade. Jag och Linn ska heja på Saade ikväll och till det blir det givetvis en hel del ätande. Så jag ska strax ner och möta henne i stan och sedan drar vi tillbaka hit. Har absolut ingenting att göra just nu så kan lika gärna ta bussen ner till stan och handla där. Mennn då hoppas vi på Sverige ikväll då, även om låten är... ja, men den är ju faktiskt riktigt dålig. Men den fastnar ju!

just a bunch of retards

Vi 93or börjar ju ta körkort nu och det märktes tydligt igår. Vi åkte runt i hjo och dunkade musik och gjorde allt såntdär töntigt som faktiskt är skitroligt! Bilkurragömma kan ju vara liiite över gränsen men man kanske skulle prova det också. Det gjorde vi inte igår tyvärr. Ett försök till anden i glaset blev det också men han verkade inte riktigt vilja komma fram..

Idag blev jag väckt av Sofie som sa att nu skulle de kolla på film från när vi var i kroatien för sju år sedan. Det är ju så himla kul att kolla på gamla bilder och filmer! Och sedan klippte hon mig en gång, men efter många om och men framför spegeln bestämde jag mig för att klippa av en bit till så nu jävlar är det skillnad kan jag berätta. Men jag är verkligen jättenöjd, och det är inte vanligt för jag brukar alltid vela efteråt! Men nu älskar jag det!

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och kanske smida lite planer inför ikväll. Tjenis!


ger mig av


Ska ner till stan nu för att möta Linn och sedan drar vi till hjo över kvällen. Ska hem till Alle och skrämma livet ur varandra tänkte vi. Det blir förhoppningsvis skräck och anden i glaset. Funkade ju inte sist, men om vi kallar på anden riktigt bra denna gången kanske han vågar sig fram. Höres kompisar!


!!


Skulle vilja ha ett par liknande. Inte allt för höga och ganska vardagliga, men jävligt snygga!

bad luck

Då vart det fredag och helg igen och inte vilken fredag som helst - otursdagen! Detta måste firas och därför blir det skräck ikväll. Men först tänkte jag fixa iordning lite linnen så nu ska jag damma av den gamla symaskingen, som mamma fick på den tiden hon var ung. Skulle bli klippt av syrran också men hon verkade ha fullt upp så det kanske blir imorgon istället. Hat så himla bra!


torsdag den tolfte

Det var väl roligt Sverige, att få hänga i eurovisionfinalen med de andra "bra" låtarna. Det är sån klass på tävlingen, för vad vore finalen utan ett gäng medelålders män i stjärngossestrutar va? Fast jag kollar ändå, för det har jag alltid gjort och dessutom är det ju riktigt kul!

Plugg och träning efter skolan och idag kom också min syster Sofie hit och Jared, så de har stått för finmiddag ikväll. Nu tänkte jag ta fram den gamla spikmattan igen, som blivit bortglömd. Somnar alltså mjukt och skönt ikväll.. Vi hörs imorgon då! Fredag den trettonde...

todays to do


En bild från Thailandet bara för att...


Dagens "to do:s" är gjorda och nu tänkte jag fixa lite med ännu en avklippt tröja innan jag gör mig en kopp te och tittar på kvällens grey's. Ska bara se om jag kan rensa soffan på familjemedlemmar som vill kolla på hockey. Finns ju ingen tråkigare sport att titta på. Man hinner ju inte ens se pucken och dessutom är det alldeles för mycket regler. Handboll är enkelt jämfört med hockey!


avklippt


Klippte av min t-shirt från H&M till ett linne. Det är så många som har en likadan så varför inte försöka sticka ut lite i alla fall.

Dagarna rullar på och det är läxor, sol och försök till att komma igång och träna igen. Det går lite upp och ner, och det senaste har jag inte tränat alls mycket. Så om ett tag blir det gymmet, weho!

i can't get enough

Kom precis hem från Thai House och det var alldeles för gott. Buffé där man själv mixar ihop sin egen mat och man äter trippelt så mycket som man skulle ätit egentligen. Friterad banan på det såklart och så var man lite för mätt och lite för belåten.

Har en inlämning att skriva klart ikväll. Förut lockade solen lite mer och det känns i ansiktet nu. The kräfta is back. Och vet ni? Det ska bli ännu varmare imorgon! Yes det är sant. Längtar till sommar, midsommar och smögen lite extra idag. Längtar efter varma klippor och att titta på båtar som åker förbi. Ingen aning om varför det är kul att titta på men jag något är det.. Ska väl återgå till hälsa- och livskvalitetsuppsatsen. På återseende!

gårkvällens


Röd skjorta från Lindex

Lyssnar om och om igen på Callie's låt The Story som hon sjöng i veckans Grey's. Fan kollar ni inte på det så borde ni börja bums för det är för bra och det avsnittet var ännu bättre. Flera av skådespelarna sjöng samtidigt som dom opererade sin kollega, för er intresserade.

Nu ska jag slå på ytterligare ett avsnitt av något bra, förmodligen O.C (fast det är inte så bra), och sedan somna himla gött för att få gå upp hela en och en halvtimma senare imorgon. Inställd matte = soooovmooorgon! Ja men vi hörs väl, nattinatten.


nobody's perfect, you live and you learn it

Här har det vart tomt i helgen. Har vart ute en del och jobbat på brännan, eller i alla fall försökt. Det går inte fort framåt direkt. Men vitt är ju inne i vår?

Igårkväll var jag först hos Linn och tittade på handboll innan jag drog till Ellinor och hon på bötesfest med sitt lag. Spelade lite förfestspel hos Elli och drog sedan vidare till Sara som hade 18årsfest. Det var riktigt kul, och ännu bättre att man kunde vara ute hela kvällen. Ett långbord och ett dansgolv och ljusslingor mellan träden, himla fint! Mår bra idag ändå och har vart ute sedan jag vaknade innan 10 någon gång. Pendlat mellan balkongen, solstolen och rabatten. Rabatten för att mamma tvingade mig klippa några jävla blommor. Det ska nämligen komma hit en fotograf imorgon och ta kort utomhus till när vi ska sälja huset.

Nu luktar det grillat här hemma. Vi hörs, AP!

fashion against aids



Fick den gula påsen av mamma igår och den är riktigt cool. Men vad hava till? Och vad hava i? Kankse något sånthär...?

en torsdag i maj

Till och med torsdagen, veckans längsta och jobbigaste dag har gått fort. Som jag sagt förut så känns det som man bor i skolan på torsdagar, och som att man övernattat där i en hel vecka. Men inte nu längre! Tur jag har fyra fina som gör skoldagarna lite roligare.

En stund på stan efter skolan och fick med mig två bikinis men det finns ju så mycket fint så jag kan inte bestämma mig! Ska iväg och träna om ett tag, har vart dåligt med det på sista tiden men jag har haft lite plugg för mig och vart lite extra kär i datorn tydligen... Sååå det blir gymmet strax och sedan förberedelse inför nationella i engelska. Å VAD ROLIGT!

fanfanfanfanfanfanfan

ÄR DET INTE DET VÄRSTA SOM FINNS när man har skrivit 1,5 A4-sida på datorn och sen försvinner det???? Det var fan till och med mer än 1,5 sida!!! Och sen ska man skriva samma sak en gång till, och försöka komma ihåg. Och självklart blir det ju inte lika bra och inte lika mycket. Jag börjar fan gråta. Och det värsta av allt... det var på spanska!

Nu har jag i alla fall skickat in skiten och ska se på kvällens grey's som tröst. Te vill jag också ha! Helvete!

nu kan sommaren komma

Idag är jag överlycklig för jag jag äntligen fått mig ett sommarjobb!!! Jag slipper stå inne på en fabrik bland grillade kycklingar i år!!! Jag är så jävla glad! Jag hade fått veta innan att jag inte kunde få jobb där för de hade redan folk till sommarn men sen när jag kom dit idag hade jag ett helt eget schema färdigt. Mitt alldeles egna schema! Ett sånt har jag aldrig haft förut. Tidare år har det bara vart måndag till fredag 07 till 16. Nu är det slut på det! Nu hälsar vi en ny god vän välkommen, nämligen OB! Så i sommar får ni komma och handla mjölk, potatis, folköl eller vad ni nu behöver på ICA i Skultorp. Överlycklig!

frankenstein

Det snöar idag bloggen. Flingor stora som äggulor. Flingor större än mitt i vintern. Det blir vitt också, det smälter inte bort. Sverige är inget bra på detdär med årstider. Sverige är tydligen ett land där det vanligaste samtalsämnet är just vädret, visste ni det? Det är inte så konstigt. Det händer ju en del i alla fall.

Jag har haft en bra skoldag, med lyssnande på projektredovisningar och ett ständigt klagande på just vädret. Sedan var jag på stan en kort stund och ikväll har vi ätit födelsedagsmiddag jag, mamma och lillebror. Och såklart en massa tårta. Tårta till frukost också. Nu tror jag att min inlämning är färdigskriven så den ska skickas in och sedan vill jag sååå gärna se senaste desperate housewives, men TVn är upptagen till 10 så jag får hålla mig. Te? Ja men gärna. Hejdå!

det ekar över hela staden. åh nåt stort på gång

Idag har jag letat present till min lillebror ett tag efter specialidrotten. Han läser inte min blogg, även om han verkligen missar något, så jag kan ju berätta att han ska få ett par shorts och en tröja. Det är skitkul att köpa killkläder ju! Om ens föräldrar betalar då, annars är det ju inte lika kul för det brukar alltid bli mycket dyrare om man ska hitta snygga grejer. Efter det har jag inte gjort nåt mer vettigt än att dekorera tårtan tills imorgon och slickat skålarna. Jordgubbar och nonstop så mycket så att grädden inte syns och sedan riven marabou polka på det, som råkade bli så mycket att tårtan förstördes. Men det gör inget för jag älskar våra traditioner om att sjunga, ge paket och äta tårta på morgonen när någon fyller år och imorgon är det min (fortfarande 12-åriga för mig) lillebror som blir byxmyndig. Usch fyfan. Tiden går fort...


it's an unpredictable world

Nu finns det risk för att jag säger saker jag inte har någon aning om men då får ni gärna rätta mig. Lite funderingar jag har. Läs och skratta eller läs och tyck vad ni vill eller läs inte alls, som ni vill!

Angående Bin Ladin, för jag antar att ingen missat att han nu är död? Skjuten i huvudet av amerikansk specialstyrka, läser jag. Okej, han har dödat oskyldiga människor och sagt att han vill döda fler och han är därav hatad av många. MEN jag tycker inte det räcker för att döda någon. Ingenting är tillräckligt för att man har rätt att ta livet av någon. Och sedan firar folk detta på stan i timmar och i tidningarna står det "We got him" och "Rut in hell". Självklart förtjänar han livstids fängelse men inte död. Och dessutom ska hans fru (?) och kanske även son ha dött samtidigt.

Samma sak med Ghadaffi. Han var nära att bombas men istället dödades hans son av USA. Jag vet inte om han var oskyldig, men han drabbas i alla fall på grund av sin pappa. Varför ska USA ge sig in i allt och skicka soldater för att döda? Det är så jävla mycket död överallt och jag hatar amerikaneras sätt att se på deras försvar. De är så stolta för att deras land, det största bästa och vackraste landet är skyddat av sådana duktiga och modiga soldater. Sedan antar jag att amerikanerna antagligen står på de godas sida och försöker rätta till saker, men det jag är osäker på är om det går till på rätt sätt.

Jag är också trött på landgränser och alltid en oro eller stolthet över sitt eget land. Bara sitt eget land. Ett exempel på det är tsunamin, eller vilken händelse som helst. Då får man höra om hur många svenskar som har dött och skadats... Alla andra då? Är de inte lika viktiga? De flesta av de svenskarna som drabbades av tsunamin är säkert lika okända för dig som alla drabbade thailändare, indier och alla andra!

Vet inte om ni orkade läsa igenom men det är lite så jag tänker bara. Det kommer väl från någon barnslig dröm om att alla i världen ska vara ett folk och vara vänner. Fredssångerna i kyrkan med Pärla (om ni minns dem?) hade kanske en stark inverkan på mig?

Därför älskar jag också denna låten för den får en att tänka efter. Lyssna på texten om ni inte redan gjort det.


söndagar, sköna söndagar

Jag vägrade lämna balkongen trots blåst och moln, men sedan tvingade regnet mig att gå in. Annars har jag övningskört en hel del och nu kan jag köra med en hand så då gäller det bara att börja öva på att hålla mobilen i den andra och sedan lära mig att smsa samtidigt.
Jag har också sett tre avsnitt av Off the map, har ni missat den så har ni missat något! Ja men jag älskar ju söndagar för de är så slappa. Ska se om det finns lite mat färdig till mig nu och sedan ska jag fortsätta se på Humorgalan. Har nya avsnitt av How I met your mother som väntar också. Nä fyfan vad livet leker elleee!?

gårdagens valborg

Morsning! Igår var det ju valborg gott folk och det kan jag ju berätta om lite snabbt. Inget speciellt egentligen men jag antar att ni är väldigt nyfikna. Vi grillade, åt och drack gott hemma hos Linn och sedan tog vi oss runt med bilen. Amanda körde och vi stannade på tre olika ställen. Först i skövde och sedan på två ställen i Hjo. Det var väl ingen riktig valborgskväll direkt men jag hade kul ändå och det får jag tacka dessa 4 och några i hjo för!

Idag? Mår himla bra här på balkongen i solen så jag stannar nog här ett tag till.

RSS 2.0