falling never hurts, but landing does

I min fina kappa från Gina Tricot
 

Haj! Jag tycker inte alls egentligen om spegelbilder med mobilen som dessa men gillade verkligen det jag hade på mig idag. Kände mig så fin och höstig! Min röda väska gör sig så fin tillsammans med den grå mysiga oversize-kappan!
 
Har jobbat både måndag, tisdag och onsdag och igår var jag och skrev på ett nytt kontrakt. Den intervjun jag berättade att jag skulle gå på var för Lindex på Karl Johan (nu jobbar jag på ett köpcentrum som heter Oslo City) och jag fick jobbet! Så nu har jag två Lindex-jobb som jag ska kombinera för att få fler timmar på kontrakt. Innan hade jag nämligen bara 10 "garanterade" timmar i veckan. Nu har jag i alla fall 10+20. Så där börjar jag nästa tisdag. Sen har jag även bokat en hemresa nästa vecka. Så onsdag-torsdag är jag i Skövde och hälsar på. Då har även vi flyttat där hemma så jag lär väl sova i vårt nya hus. Kommer antagligen kännas helkonstigt. Speciellt att se vårt gamla hus helt tomt...
 
Nu ska jag sova några timmar för imorgon bitti ska jag dra med mig Ida upp och springa. Vi ska ta oss till en fin sjö som ligger några km härifrån och runt där är det väl ca 12 km. Ska bli så himla skönt!! Godnatt med er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0